Roberto Cavalli: Εξοργισμένος με τον Ματέο Σαλβίνι – Οι αναρτήσεις του στο Instagram

Εξοργισμένος με τον Ιταλό υπουργό Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι, είναι ο σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli, λόγω της ακροδεξιάς θέσης που κρατά στο μεταναστευτικό και στο προσφυγικό θέμα.

Μάλιστα, ο Σαλβίνι ήταν ιδιαίτερα προκλητικός πριν από μερικές μέρες όταν μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, δημοσίευσε μια φωτογραφία από ένα φουσκωτό σκάφος, που έπλεε βόρεια στη Μεσόγειο και έγραψε: «Αποκλειστικές εικόνες από μια λέμβο με 70 μετανάστες, μια βάρκα με πανίσχυρη μηχανή στη θαλάσσια περιοχή της Μάλτας. Άραγε θα παρέμβει κανείς ή θα τους στείλουν για μία ακόμη φορά προς την Ιταλία;»

Επιπλέον, τον περασμένο Ιούλιο γνωστοποίησε την επιθυμία του να σταματήσουν οι αφίξεις στα Ιταλικά λιμάνια, των πλοία από τις διεθνείς αποστολές. «Δυστυχώς οι ιταλικές κυβερνήσεις των τελευταίων πέντε ετών είχαν υπογράψει συμφωνίες βάσει των οποίων, όλα αυτά τα πλοία μπορούσαν να ξεφορτώνουν τους μετανάστες στην Ιταλία», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Έτσι, ο Roberto Cavalli, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από παιδιά στην Αφρική, τα οποία χαρακτηρίζει ειρωνικά «φίλους» του Ιταλού υπουργού Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Δείτε ακόμη: Ραγίζει καρδιές ο Γιάννης Σπαλιάρας για το θάνατο της Νατάσας Βαρελά «Δεν το πιστεύω ρε…»

Keywords
Τυχαία Θέματα