Our Little Angels: Ανακαλύψαμε το πιο ωραίο ελληνικό brand με τα πιο αγνά πράγματα για τα μωράκια σας

Στο Faysbook.gr νιαζόμαστε πολύ για όλες εσάς τις μανούλες και προσπαθούμε πάντα να σας ενημερώνουμε για όλα τα θέματα που αφορούν τα παιδάκια σας. Κάνοντας την αναζήτησή μας σε brands που είναι ιδανικά για παιδιά, μας κέρδισε αμέσως μια νέα εταιρία που δημιουργήθηκε από μια μανούλα, το The Little King Shop. Αυτό που μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή στο συγκεκριμένο

brand είναι πως όλα τα προιόντα είναι 100% μοναδικά (πιστέψτε μας δεν πρόκειται να τα βρείτε πουθενά αλλού!), η ποιότητά τους αξεπέραστη (ναι! τα έχουμε δοκιμάσει) και σχεδιάζονται αποκλειστικά από την ομάδα του The Little King Shop με πολύ μεράκι και αγάπη.

Τι θα βρείτε στο The Little King Shop;

Η ιδέα τoυ The Little King Shop ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2020 από μια μανούλα, με σκοπό να υπάρχει ένα μέρος, όπου όλες οι μανούλες θα μπορούν να βρίσκουν τα πιο αγνά πράγματα για το παιδί τους.

«Έμπνευση για τη δημιουργία του The Little King Shop ήταν ο μικρός μας πρίγκιπας, ο γιος μας», μας αποκάλυψε η Κωνσταντία Απέργη, ιδιοκτήτρια του brand.

Κουβερτούλες, σεντονάκια, play mats, θήκες για τα μωρομάντηλα και για το βιβλιάριο, καλύμματα αλλαγής πάνας, πετσετούλες, μπουρνουζάκια, μουσελίνες, βρεφικές φωλίτσες και σαλιάρες είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που μπορείτε να βρείτε στο The Little King Shop.

Όλα τα προιόντα είναι ραμμένα με υφάσματα βαμβακερά, γαλλικής προέλευσης, υποαλλεργικά και πιστοποιημένα! Επίσης, κάθε μανούλα έχει τη δυνατότητα να ζητήσει το δικό της συνδυασμό και μαζί με την ομάδα του The Little King Shop μπορείτε να δημιουργήσετε το βρεφικό δωμάτιο των ονείρων σας ή ό,τι άλλο θελήσετε. Όλα τα κομμάτια των συλλογών του αγαπημένου μας αυτού brand είναι μοναδικά καθώς σχεδιάζονται και ράβονται από τους ίδιους!

Δείτε παρακάτω όλα τα κομμάτια της συλλογής που αγαπήσαμε και σας προτείνουμε για το βρεφικό και παιδικό δωμάτιο.

Ώρα για μπανάκι

Είναι τόσο σημαντικό να βρεις ένα brand που να εμπιστεύεσαι τυφλά και είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όλες τις μανούλες το The Little King Shop. Τα χειροποίητα μπουρνουζάκια-κάπες του The Little King Shop είναι διπλής όψης, πολύ μαλακά και απορροφητικά, και ραμμένα είτε με βαμβακερή μουσελίνα είτε με βαμβακερό ύφασμα. Αυτό που μας εντυπωσίασε και ξεχωρίσαμε αμέσως το συγκεκριμένο brand είναι πως όλα τα υφάσματα είναι πιστοποιημένα για απουσία βλαβερών ουσιών με χώρα προέλευσης τη Γαλλία.

Tip! Θέλεις να ετοιμάσεις το βρεφικό δωμάτιο και δεν ξέρεις ποιες τάσεις να ακολουθήσεις; Να θυμάσαι πως τα παλ χρώματα αλλά και αποχρώσεις όπως το dirty pink, το baby blue και το γκρι είναι πάρα πολύ δημοφιλείς αυτή τη χρονιά και θα παραμείνουν στη μόδα για πολλά ακόμα χρόνια.

Στο The Little King Shop θα βρεις σχέδια και prints που δεν έχεις δει σε κανένα άλλο brand δημιουργώντας ένα παιδικό δωμάτιο που θα είναι 100% μοναδικό.

Μαμ, κακά και νάνι

Το The Little King Shop θα σε προμηθεύσει με όλα τα απαραίτητα για τους πρώτους μήνες με το μωράκι σου στο σπίτι. Έχουμε λατρέψει στην κυριολεξία τις υπέροχες custom made σαλιάρες που ξεχωρίζουν για τα σχέδιά τους αλλά και τα μοναδικά υφάσματα που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή τους.

Το χειροποίητο καλαθάκι αποθήκευσης έχει πολλές χρήσεις! Είτε το χρησιμοποιήσετε για τα παιχνίδια του μωρού σας είτε για τα άπλυτα ρουχαλάκια του είναι ένα ωραίο διακοσμητικό που θα χαρίσει στιλ στο βρεφικό δωμάτιο. Είναι ραμμένο από μαλακό καπιτονέ ώστε να είναι ανθεκτικό.

Οι βαμβακερές μουσελίνες θα σας λύσουν τα χέρια! Είναι πολυχρηστικές και πολύ απαλές κάνοντας τη καθημερινή περιποίηση του μικρού σας πανεύκολη. Χρησιμοποιούνται ως: Πανούλα Αγκαλιάς, Κάλυμμα θηλασμού, Σκιάστρο στο καρότσι, Κάλυμμα Αλλαγής Πάνας, Δροσερή κουβερτούλα. Τόσες χρήσεις..και τόσο όμορφες!

Τα πανάκια φροντίδας είναι από 100% οργανικό βαμβάκι και ραμμένα στο χέρι με σεβασμό στο ευαίσθητο δερματάκι του μωρού σας.

Τip! Δεν ξέρετε τι prints να επιλέξετε για το παιδικό δωμάτιο; Φέτος τα φλοράλ, τα πουά και τα micro prints (καρδούλες, αστεράκια, ζωάκια) είναι huge τάση και ειλικρινά δεν ξέρουμε ποιο από αυτά να πρωτοδιαλέξουμε.

Ύπνος στα πούπουλα

Οι πιο ωραίες κουβερτούλες διπλής όψης που έχουμε δει ποτέ υπάρχουν στο The Little King Shop! Είναι όλες από 100% μαλακό βαμβάκι και βελούδινο γουνάκι, minky ή πικέ.

 

Απογευματινές βολτούλες

Χρησιμοποιήστε τις βαμβακερές μουσελίνες και στις απογευματινές βολτούλες, ως σκιάστρο στο καρότσι ή ως δροσερή κουβερτούλα!

Τα πανάκια νάνι/παρηγοριάς είναι ιδανικά για τον μεσημεριανό ή βραδινό ύπνο του μωρού σας. Χαρίζουν στο μωράκι σας απαλό άγγιγμα ενώ τα βοηθούν να ηρεμήσουν και να κοιμηθούν γλυκά στη βόλτα ή στη κούνια. Φτιάχνονται από υποαλλεργικό πολύ μαλακό minky και βαμβάκι και είναι 100% ραμμένα στο χέρι.

Tip! Είστε έγκυος, δεν ξέρετε τι φύλο είναι το μωράκι που έχετε στην κοιλίτσα σας και θέλετε από τώρα να του ετοιμάσετε το βρεφικό δωμάτιο; Το χρώμα της μέντας αλλά και το γκρι είναι τα δύο χρώματα που σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα,

Τα ξύλινα μασητικά του The Little King Shop είναι από 100% οικολογικό μπαμπού και ανακουφίζουν τα μικρά σας από τις ενοχλήσεις των δοντιών. Επίσης αποτελούν τέλειο δώρο για τα νεογέννητα και τα μωράκια των καλύτερών σας φίλων.

Πάμε να παίξουμε

Στο The Little King Shop θα βρείτε  επίσης το χαλάκι δραστηριοτήτων για να παίζει στα μαλακά το μικρό αγγελούδι σας, Φτιάχνεται από υποαλλεργικό μαλακό καπιτονέ, είναι διπλής όψης και έχει ραφθεί σε 2 διαστάσεις.

Οι χειροποίητοι κύβοι δραστηριοτήτων διαθέτουν ξύλινο μασητικό από μπαμπού, υποαλλεργικό και κατάλληλο για τα μωράκια σας. Είναι ιδανικοί, εκτός από τα πρώτα παιχνίδια στο σπίτι, και για τη βόλτα καθώς θα ανακουφίζεται από τους πόνους των δοντιών και θα απασχολείται δημιουργικά!

Και για το τέλος αφήσαμε το αγαπημένο μας παιχνίδι από το The Little King Shop που είμαστε σίγουροι πως θα ξετρελάνει το αγγελούδι σας και είναι κατάλληλο και για μεγαλύτερα παιδάκια. Τα χειροποίητα σουπλά που ζωγραφίζονται από τα παιδιά είναι τέλεια απασχόληση για την ώρα του φαγητού. Επίσης, πλένονται ξανά και ξανά και γίνονται και πάλι όπως πρώτα! Το παιδάκι σας μένει απασχολημένο ζωγραφίζοντας όπου κι αν είστε ενώ το φαγητό γίνεται παιχνίδι. Έρχονται σε πουγκάκι με 2 ειδικούς μαρκαδόρους.

Μπορείτε να βρείτε το The Little King Shop στο Instagram (ΕΔΩ!), Facebook (ΕΔΩ!) και στο Etsy.com. Kάντε τις αγορές σας μέχρι το Σάββατο 10 Οκτωβρίου με δωρεάν μεταφορικά έξοδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα