Multicolor Bags! To trick για αξεπέραστο στυλ σε κάθε σου εμφάνιση

Ξέρω πως πολλές φορές μπορεί να έχεις προβληματιστεί, για το τι κάνεις λάθος και το outfit σου φαίνεται συνηθισμένο, ενώ εσύ έχεις προσπαθήσει να φορέσεις τα περισσότερα από τα trends της σεζόν.

Θα σου πω ένα μυστικό, στην καθημερινότητα μας επιλέγουμε όλες κλασσικά κομμάτια (όπως το τζιν, το πουλόβερ και το αγαπημένο μας παλτό) όμως η λύση και σημαντική διαφορά είναι απλή και πραγματοποιείται με ένα απλό trick που θα σε οδηγήσει στο να έχεις μοναδικό στυλ

από το πρωί που θα πας στην δουλεία σου μέχρι το βράδυ επιλέγοντας ένα και μόνο αξεσουάρ.

Οι μονοχρωμίες στα ρούχα και στα αξεσουάρ σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής, όμως έφτασε η ώρα να αλλάξεις κοσμοθεωρία και αυτό γιατί ένα πολύχρωμο αξεσουάρ… τσάντα η παπούτσι είναι ικανό να μεταμορφώσει το σύνολο σου και να το ανεβάσει πολλά επίπεδα.!

Μια λοιπόν multicolor τσάντα (αυτή που έχει πάνω της πάνω από 3 χρώματα ) θα αναβαθμίσει ακόμα τα πιο συνηθισμένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και το πιο σημαντικό είναι πως δεν θα φύγει εύκολα από τη μόδα καθώς το colorblock δεν λείπει από τις προτάσεις των σχεδιαστών καμία σχεδόν χρονιά.

Στην παρακάτω φωτογραφία θα δεις πως ενώ φόρεσα ένα oversized πουλόβερ και ένα απλό τζιν… η πολύχρωμη τσάντα έδωσε στυλ σε ένα συνηθισμένο outfit. Στα μαγαζιά με αξεσουάρ ακόμα και στις αγαπημένες μας οικονομικές αλυσίδες θα βρεις την δική σου αγαπημένη τσάντα σε όποιο σχήμα και μέγεθος σου αρέσει!

Eπίσης δες φωτό για να πάρεις ιδέες από streetstyle εμφανίσεις …

Keywords
Τυχαία Θέματα