Masterchef Τελικός: Σταύρος Γεωργίου vs Σταύρος Βαρθαλίτης! Θυμηθείτε τις οντισιόν των δύο φιναλίστ!

Επί τέσσερις μήνες, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταύρος Γεωργίου πάλευαν για την παραμονή τους στον μαγειρικό διαγωνισμό του Masterchef και τα κατάφεραν.

Οι δυο τους είναι οι φιναλίστ του Masterchef 4 και διεκδικούν εκτός από τον τίτλο και 50.000 ευρώ στον μεγάλο τελικό. Ο νικητής θα ανακοινωθεί σε απευθείας μετάδοση από το STAR, απόψε λίγο μετά της 23.00 το βράδυ.

Μέχρι τότε όμως, αξίζει να θυμηθούμε πως γνωρίσαμε τους δύο παίκτες του Masterchef που απόψε διεκδικούν την νίκη…

O νεαρός Κύπριος είχε μπει με αυτοπεποίθηση στην αίθουσα να μαγειρέψει καλαμάρι κονφί με πουρέ σελινόριζας και να αποδείξει όπως είπε ότι υπάρχουν πολύ καλοί Κύπριοι σεφ. Ο ίδιος όπως είχε αποκαλύψει γνώριζε τυπικά και τον Χαράλαμπο Κοτσιώνη που συμμετείχε σε παλαιότερο Masterchef.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του πιάτου του, ο Σταύρος έκανε το λάθος να βάλει ξανά μέσα στο φαγητό που ετοίμαζε το κουτάλι με το οποίο δοκίμαζε.

Δείτε όσα είχαν γίνει στην οντισιόν του:

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης κέρδισε τις εντυπώσεις με το στυλ του, κάτι που δεν εγκατέλειψε κατά τη διάρκεια του μαγειρικού διαγωνισμού. Ο 24χρονος μάγειρας με τα χαρακτηριστικά γυαλιά και το χαβανέζικο πουκάμισό του ετοίμασε χτένια φρικασέ. Ωστόσο το στυλ του είχε ξενίσει τον Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος είχε πει “όχι” στο να πάρει ποδιά.

Αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε, από τα 15 του ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγειρική και ήξερε ότι θα τον κερδίσουν οι κουζίνες. Στο διαγωνισμό είχε μπει με σκοπό να συνδυάσει δύο πράγματα, που του αρέσουν ιδιαίτερα στη ζωή του: τη μαγειρική και την τηλεόραση.

Δείτε τι είχε γίνει στην οντισιόν του:

Διαβάστε ακόμα:

Πέθανε γνωστός τραγουδιστής – Ήταν μόλις 28 χρονών

Μαριέττα Χρουσαλά: Θα πάθετε πλάκα με το κορμί της! Το βίντεο από παραλία της Μυκόνου!

Δημήτρης Μπέλλος: Ο πρώην παίκτης του Masterchef δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία με την αγαπημένη του Μαρία Μπέη

Keywords
Τυχαία Θέματα