Just in: Tα beauty looks από την πασαρέλα του οίκου Chanel!

Αν περιμέναμε κάτι με ανυπομονησία καθ᾽όλη την διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Παρισίου, αυτό ήταν η πασαρέλα του οίκου Chanel. Θέλαμε να δούμε τι είχε ετοιμάσει ο master Karl Lagerfeld και φέτος και φυσικά δεν απογοητευτήκαμε! Ο οίκος έκανε μια βροχερή ανοιξιάτικη μέρα super fashionable και απλά ξετρελαθήκαμε.

Όπως βλέπεις λοιπόν, ο Tom Pecheux, makeup artist extraordinaire, πέρασε γαλάζια σκιά από όλο το βλέφαρο των

μοντέλων και την συνδύασε με κόκκινο κραγιόν. Ναι, το απόλυτο don’t των «κακών» 80’s παρέλασε μπροστά στα μάτια μας και ήταν απλά υπέροχο!

Το μακιγιάζ έμοιαζε σαν να έχει χαλάσει ελαφρώς, σα να μην μπόρεσαν να αποφύγουν τα μοντέλ ένα ξαφνικό μπουρίνι και ταίριαξε μοναδικά με τα αδιάβροχα της κολεξιόν. Και φυσικά το ίδιο ίσχυσε και για τα μαλλιά. Ήταν βρεγμένα και πολλές αλογοουρές ήταν περασμένες μέσα σε διάφανους σωλήνες. Πως τα κατάφερε ο master Sam McKnight; Δες…

How to fit a large pony into a small perplex tube @binxwalton sucks it up backstage @chanelofficial this morning in Paris. #chanel #karllagerfeld @tompecheux @djcori @aurelieduclos @amandaharlech @pascalbraultt @eamonnhughes #virginieviard #hairbysammcknight #tricksofthetrade

A post shared by Sam McKnight Personal (@sammcknight1) on Oct 3, 2017 at 4:32am PDT

Με ηλεκτρική σκούπα! Έτσι δεν έμεινε ούτε μια τρίχα έξω από τον μικροσκοπικό σωλήνα! Η αγαπημένη μας λεπτομέρεια ωστόσο ήταν τα διάφανα γάντια που φορούσαν τα μοντέλα πάνω από το nude μανικιούρ τους και τα θέλουμε τώρα… ίσως γιατί αν πουλήσουμε τα αυτοκίνητά μας μπορεί και να καταφέρουμε να τα αγοράσουμε.

Διάβασε ακόμα:

Μερικές beauty συνήθειες δεν γίνεται να αλλάξουν…

Δεν θα πιστέψεις πόσο μπορούν να σε βοηθήσουν οι χαρτοπετσέτες των Starbucks με τους μαύρους κύκλους σου!

OMG! Η ομορφιά κάποτε έμοιαζε βγαλμένη από ταινία τρόμου

Keywords
Τυχαία Θέματα