H make up artist των stars, Lisa Eldridge δημιούργησε τα τρία ωραιότερα κραγιόν τη σεζόν

Η Lisa Eldridge ζει και εργάζεται στο Λονδίνο και είναι μία από τις πιο πετυχημένες make up artists. Έχει βρεθεί στα backstages των μεγαλύτερων Οίκων μόδας ενώ πελάτισσες της είναι διασημότητες απ’ όλους του χώρους. Επίσης είναι global creative director της Lancome και στον λογαριασμό της στο Instagrma έχει 2 εκατομμύρια ακόλουθους.

Θέλετε κι άλλα για να σας πείσω ότι είναι μία από τις πιο σημαντικές αυτή

τη στιγμή make up artists στον κόσμο; Μάλλον όχι.

Η Eldridge κάνει μαγικά με τα πινέλα και τα προϊόντα της δημιουργώντας εκπληκτικά no-makeup makeup look s ή κλασσικά smoky eye. Η αδυναμία της όμως είναι τα τέλεια χείλη αφού θεωρεί ότι είναι το σημείο αναφοράς του προσώπου.

Όταν αποφάσισε λοιπόν να δημιουργήσει προϊόντα μακιγιάζ με την υπογραφή της δεν το σκέφτηκε και πολύ. Λάνσαρε (μόλις πριν από λίγες μέρες) τρία ονειρικά κραγιόν σε αποχρώσεις του αγαπημένου της κόκκινου χρώματος. Λίγο πριν τις γιορτές λοιπόν η Eldridge παρουσιάζει το αιώνιο και κλασικό κόκκινο Velvet Ribbon, το φωτεινό με πορτοκαλί βάση Velvet Morning και το σκούρο καφέ-κόκκινο Velvet Jazz. Και τα τρία είναι συλλεκτικές εκδόσεις ενώ 0ι φόρμουλες είναι σταθερές και απόλυτα ενυδατικές.

Απλώνονται εύκολα στα χείλη αφήνοντας ένα βελούδινο φινίρισμα. Η make up artist δεν γνωρίζει ακόμα αν θα μεγαλώσει τη σειρά μακιγιάζ αφού όπως λέει η ίδια δεν έχει business plan. Άλλωστε ο τυπική καλλιτέχνης λειτουργεί παρορμητικά και ανάλογα με τις επιθυμίες της ανά περίοδο. Επίσης έχει τις διάσημες πελάτισσες της να την απασχολούν πολύ συχνά με τις ατελείωτες δημόσιες εμφανίσεις τους. Στις οποίες δοκίμασε πρώτα τα κραγιόν αφού έπρεπε να έχει τα πιο κατάλληλα μοντέλα.

Η Eldridge παρ’ όλα αυτά έχει στο μυαλό της και τα προϊόντα μακιγιάζ ματιών αφού είναι το επόμενο σημείο του προσώπου πάνω στο οποίο αγαπά να δουλεύει. Και γνωρίζει πολύ καλά ότι τόσο το κραγιόν όσο και οι σκιές ματιών, η μάσκαρα και το eyeliner είναι τα προϊόντα που κάθε γυναίκα διάσημη και μη θέλει να έχει στο νεσεσέρ και ειδικά αν τα έχει δημιουργήσει μια επαγγελματίας που ξέρει όσο κανείς άλλος τις ανάγκες της.

Διαβάστε ακόμη:

Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι τώρα για την πούδρα και γνωρίστε τον νέο τρόπο εφαρμογής

Οι 10 ωραιότερες nail art ιδέες του Χειμώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα