H λίστα του bob club μεγαλώνει και το τελευταίο της μέλος είναι η Kaia Gerber!

Σας το έχουμε πει: Η λίστα του bob club δεν έχει τελειωμό. Η μία μετά την άλλη star, celebrity, μοντέλο και διάσημη σύζυγος κόβει τα μαλλιά της στο συγκεκριμένο haircut. Αυτό έχει αναγκάσει τις beauty editors

αυτού του κόσμου να ασχολούμαστε σχεδόν καθημερινά και με ένα νέο καρέ. 

Κάποια από τα αυτά μας έχουν ξετρελάνει στ’ αλήθεια και μας έπεισαν να κλείσουμε ραντεβού στον κομμωτή μας και να του ζητήσουμε να το αντιγράψει.

Σήμερα λοιπόν έχουμε να σας αποκαλύψουμε μία ακόμη celebrity που έκοψε τα μαλλιά της και φυσικά το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: Πρόκειται για την Kaia Gerber. Ναι, το γνωστό 17χρονο μοντέλο και κόρη του super model των 90’s Cindy Crawford. Και η αλήθεια είναι ότι από τη συγκεκριμένη δεν το περιμέναμε. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις 7 Ιούν, 2019 στις 4:07 μμ PDT

Τα μακριά, φυσικά, εφηβικά και υπέροχα μαλλιά της τα ζηλεύαμε και τα χαζεύαμε σε κάθε της εμφάνιση.

Η Kaia εμπιστεύτηκε έναν από τους διασημότερους hairstylists στον κόσμο για να της κάνει τη δραματική αλλαγή, που δεν είναι άλλος από τον Guido Palau, το θρύλο και global creative director της Redken, και πολύ καλό φίλο της μητέρας της επίσης. Η βοηθός του Palau, Sandy Hullet, επιμελήθηκε το χτένισμα στη συνέχεια ώστε η Kaia να ανεβάσει την υπέροχη selfie και να ρίξει το Instagram.

Φυσικά όταν ένας από τους σημαντικότερους hairstylist έχει τέτοιο καμβά τότε το αποτέλεσμα είναι ένα μικρό αριστούργημα. Για την ιστορία πρέπει να πούμε ότι ο Palau είναι εκείνος που ευθύνεται για τα hair looks της Victoria Beckham αλλά και των μοντέλων στις πασαρέλες των Οίκων Prada και Marck Jacobs

Η Kaia ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με το νέο της look από το μπάνιο του σπιτιού της όπου φαίνεται καθαρά το κούρεμα της το οποίο φτάνει στο ύψος του πηγουνιού με βαθιά χωρίστρα στο πλάι.

Εμείς ένα έχουμε να πούμε: Αν μετά από αυτό δεν κλείσετε ραντεβού στον κομμωτή σας τότε δεν υπάρχει περίπτωση να κόψετε τα μαλλιά σας ποτέ.

Διαβάστε ακόμη:

Self Tan: Τα 5 λάθη που κάνετε και πρέπει να σταματήσετε asap

Επιτέλους! H Beyonce έγινε και πάλι ξανθιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα