H Φάρμα: Aιφνιδίασε o Μιχάλης Ιατρόπουλος με την επιλογή του πρώτου μονομάχου

Η “Φάρμα” επέστρεψε εχθές το βράδυ (1/5) στους δέκτες μας!

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν αρχικά τον Στράτο Τζώρτζογλου να αγωνίζεται με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για την κατάκτηση της αρχηγίας της εβδομάδας, με τον δεύτερο να τα καταφέρνει! Έτσι, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μετά την νίκη του, κλήθηκε να υποδείξει τους δύο υπηρέτες του.

Μετά από αρκετή σκέψη, ο γνωστός ηθοποιός επέλεξε για υπηρέτες την Μαρία Μιχαλοπούλου -με την οποία είναι αρκετά κοντά- και τον Κώστα Γκρέκα.

Θυμίζουμε πως η Μαρία Μιχαλοπούλου είχε βρεθεί σε αυτή τη θέση την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ο Κώστα Γκρέκας είναι

για πρώτη φορά υπηρέτης.

Σήμερα (2/5), ο Μιχάλης Ιατρόπουλος πρέπει να πάρει πολύ σοβαρές αποφάσεις για αυτή την εβδομάδα και κλήθηκε να καθορίσει ποιος θα είναι ο πρώτος μονομάχος.

Ύστερα από αρκετή σκέψη, η μαύρη πέτρα πήγε στον Κώστα Γκρέκα, υποστηρίζοντας ότι είναι αρκετά δυνατός κι είναι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει στην δοκιμασία αποχώρησης.

Ο Κώστας Γκρέκας, μάλιστα, δήλωσε ότι κέρδισε ένα τσουρέκι σε στοίχημα που είχε βάλει ότι αυτός θα είναι ο πρώτος μονομάχος. Από την άλλη, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος αντέδρασε για άλλη μια φορά, λέγοντας ότι δεν καταλαβαίνει το σκεπτικό του ηθοποιού, ενώ και άλλοι παίκτες ανέφεραν ότι περίμεναν να διαλέξει την Μαρία Μιχαλοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Λάκης Γαβαλάς: Έκανε Ανάσταση μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την σύζυγό του, Μαρέβα! (φωτό)

Ειρήνη Παπαδοπούλου-Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Έκαναν μαζί Ανάσταση! Δείτε φωτογραφίες!

Έλλη Κοκκίνου: Η αποκάλυψη για την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει

Keywords
Τυχαία Θέματα