H εσάνς της Άνοιξης φωνάζει δυνατά “I am a Woman”!

Η σύγχρονη γυναίκα είναι αισιόδοξη, ανεξάρτητη και εμπνευσμένη, Ή τουλάχιστον έτσι πρέπει να είναι. Όλες σας έχετε έναν διαφορετικό τρόπο να εκφράζετε όσα νοιώθετε και όσα πρεσβεύετε. Υπάρχει όμως και εκείνος ο ανεπαίσθητος και έντονος παράλληλα και έχει να κάνει με το άρωμα σας.

Εμείς βρήκαμε εκείνο που εκφράζει τη θηλυκότητα και τη δύναμη που κρύβετε μέσα σας. Πρόκειται για το Calvin Klein Women Eau de Toilette.

Μια εσάνς που αντλεί

την έμπνευσή του από την πολύπλευρη ταυτότητα της σύγχρονης θηλυκότητας, από τη δυναμική πραγματικότητα των σύγχρονων γυναικών και τις ποικίλες ερμηνείες τους.

Ο οίκος παρουσιάζει τη φετινή άνοιξη μια νέα εκδοχή του κλασικού Calvin Klein Women, το Eau de Toilette, που αντανακλά αισιοδοξία, εδραιώνοντας περαιτέρω το #IAMWOMEN που ξεκίνησε με το Eau de Parfum. Το εμβληματικό μάτι που απεικονίζεται στο μπουκάλι ενσαρκώνει τη άποψη κάθε γυναίκας σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο. Επιτρέπει μια νέα προσέγγιση της απεριόριστης προσωπικής έκφρασης. Η επαφή πραγματοποιείται, από γυναίκα προς γυναίκα, βλέμμα προς βλέμμα.

Το άρωμα τιμά τη δύναμη του ατόμου, καθώς και του συνόλου και παράλληλα την έμπνευση που αντλούν οι γυναίκες μεταξύ τους. Γοητευτικά μείγματα από ξυλώδεις, ζεστές και αισθησιακές νότες δημιουργούν μια μοναδική οσφρητική σύνθεση που αποπνέει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Στην κορυφή του επικρατούν το λεμόνι, το raspberry και το ροζ πιπέρι. Οι μεσαίες νότες αποτελούνται από λευκή παιώνια, άνθος πορτοκαλιάς, και rose centifolia ενώ στη βάση βρίσκονται ο κέδρος και το musk.

H συσκευασία είναι μια δημιουργία της Suzanne Dalton, σε συνεργασία με την καλλιτέχνη Anne Collier, συνδυάζει τον κόσμο της μόδας με τον κόσμο της φωτογραφίας και των καλών τεχνών.

Στη διαφημιστική καμπάνια τα εμβληματικά πορτραίτα της Saoirse Ronan και της Lupita Nyong’o από την Anne Collier, πρωτοτυπούν με ξεχωριστά εικαστικά συνεχίζοντας να τιμούν την ξεχωριστή αυτή γυναικεία επαφή, τα εικαστικά απεικονίζουν δύο γυναικεία χέρια να κρατούν το άρωμα, κάτω από έναν καθαρό γαλανό ουρανό που φωτίζεται από ηλιαχτίδες.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να νιώσετε και να φωνάξετε με όλη σας τη δύναμη #IAMWOMEN.

Διαβάστε ακόμη:

Σήμερα το μανικιούρ σας έχει μικρούς, χρωματιστούς και χαριτωμένους κάκτους!

Όλα όσα πρέπει να κάνετε (ή να μην κάνετε) πριν την αποτρίχωση με κερί

Keywords
Τυχαία Θέματα