H απίστευτη μεταμόρφωση της Άννας Ντερπασιάν με την κορυφαία μη επεμβατική μεσοθεραπεία Paccini των FIGURA!

Μια νέα στήλη προστέθηκε φέτος στο super ανανεωμένο Πρω1νό που σκοπό έχει να σε βοηθήσει να αλλάξεις την εμφάνισή σου με τον πιο απλό τρόπο. Χτες στο Πρω1νό είδαμε τη 16η μεταμόρφωση! Η Κα. Άννα Ντερπασιάν απευθύνθηκε στη Φαίη μας για να αλλάξει εντελώς την εμφάνισή της. Και τα κατάφερε, αφού το αποτέλεσμα μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Στην περίπτωσή της εφαρμόστηκαν πολλές θεραπείες ενυδάτωσης, αντιγήρανσης και αντιμετώπισης του τοπικού πάχους, καθώς και το

Black Laser Body που είναι μια επαναστατική θεραπεία για το τοπικό πάχος. Επίσης έκανε και βαθύ καθαρισμό προσώπου και θεραπείες λάμψης μαζί με μηχανήματα για αντιμετώπιση της επιδερμικής χαλάρωσης που προκύπτει από την απώλεια λίπους.

Αυτό όμως που την έκανα πραγματικά έναν…. άλλο άνθρωπο, ήταν η κορυφαία μη επεμβατική μεσοθεραπεία Paccini των FIGURA που στοχεύει στη λείανση των ρυτίδων, τη βαθιά ενυδάτωση, την επαναφορά της σφριγηλότητας του προσώπου, αποτελέσματα δηλαδή όμοια με των ενέσιμων θεραπειών.

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου Paccini είναι στην ουσία η τελευταία λέξη της ιατρικής αισθητικής. Δρα δρα με ενδοδερμική διείσδυση με μικροβελόνες που πετυχαίνει την θεαματική αναδόμηση και σύσφιξη του δέρματος μέχρι τη διάφανη στοιβάδα δηλαδή πιο κάτω και από τη στοιβάδα με τους ινοβλάστες. Οι μικροβελόνες αυτές διεγείρουν την μικροκυκλοφορία και έτσι τα ζωντανά κύτταρα και τα αιμοφόρα αγγεία δεν φθείρονται αλλά ανανεώνονται.

Παράλληλα, γίνεται διοχέτευση ουσιών μικρής μοριακής σύνθεσης στη διάφανη στοιβάδα αλλά και ουσίες μεγάλης μοριακής σύνθεσης στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Το δέρμα αναδομείται με τον πλέον ευχάριστο και υγιή τρόπο, οι ουλές και οι ανοιχτοί πόροι μειώνονται, οι ρυτίδες και οι λεκέδες μειώνονται και το πιο σημαντικό είναι ότι σταματάει η πρόωρη φωτογήρανση. Αναλυτικά προσφέρει: Αναδόμηση και επαναφορά της υγείας του δέρματος, αύξηση του επιπέδου ενυδάτωσης του δέρματος, μείωση των ουλών και των ανοιχτών πόρων, μείωση των ρυτίδων και των λεκέδων, μείωση της πρόωρης φωτογήρανσης και διαρκεί 100′.

Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση στο βίντεο που ακολουθεί αλλά και όλα όσα είπε ο κος Βαρσάμης Δημοσθένης, Διευθύνων Σύμβουλος των FIGURA:

Για πληροφορίες καλέστε: Σύνταγμα, 210 3232325, Πεδίο Άρεως, 210 8228222, Θεσσαλονίκη, 23102 42429, Σέρρες 23210 63800

Και κάντε κάντε κλικ στο: www.figuraclinic.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα