H Reese Witherspoon θυμήθηκε το 90’s beauty trend που θέλουμε όλες να ξεχάσουμε!

Τα φρύδια είναι ένα τεράστιο beauty κεφάλαιο. Αν έχουν το τέλειο σχήμα και όγκο τότε όλα δείχνουν τέλεια και συμμετρικά στο πρόσωπο. Όσο τέλειο κι αν είναι το eye make up look τα “λάθος” φρύδια μπορούν να το καταστρέψουν.

Οι τάσεις τα τελευταία χρόνια ήταν πολλές και ξεχωριστές. Καμιά σας δεν μπορεί να ξεχάσει την 90’s τάση που τα ήθελε πολύ λεπτά. Και όλες σας την είχατε υιοθετήσει αν και δεν ήταν κολακευτική.

Και ξαφνικά πριν από μια περίπου δεκαετία η νέα

τάση θέλει πολύ φαρδιά, φυσικά και σχεδόν εφηβικά φρύδια. Η Cara Delevingne έγινε πρότυπο και κάπως έτσι ξεκίνησε ένα αγώνας.

Αφήσατε τα φρύδια σας στην ησυχία τους και στο νεσεσέρ σας πήραν την πρώτη θέση τα προϊόντα φρυδιών, όπως μολύβια και σκιές, ώστε να αποκτήσετε το τέλειο look.

Από αυτό δεν ξέφυγαν ούτε οι celebrities. Και η Reese Witherspoon ανήκει σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία και μάλιστα θυμήθηκε τη συγκεκριμένη δεκαετία και αποκάλυψε το eyebrow look που είχε στα 90’s με μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πρόκειται για μια selfie με τον συνάδελφό της, Paul Rudd. “Μισό λεπτό… βγάλαμε selfie εγώ και ο Paul Rudd το 1996?” αναρωτήθηκε η Witherspoon. Παραδόξως ο Rudd δεν έχει αλλάξει καθόλου σε αντίθεση με την Reese που είναι άλλος άνθρωπος κυρίως λόγω του make up. Με μπλε σκιά, κόκκινο χρώμα στα χείλη και πιο σκούρο περίγραμμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) στις 22 Σεπ, 2020 στις 9:37 πμ PDT

Το πιο χαρακτηριστικό σημείο όμως είναι τα φρύδια. Για την ακρίβεια τα πολύ λεπτά φρύδια και μάλιστα ανοιχτόχρωμα. Κι αν τα 90’s make up trends επανέρχονται στο προσκήνιο το ένα μετά το άλλο, τα φρύδια θα παραμείνουν φυσικά από εδώ και στο εξής.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Τα 10 καλύτερα κονσίλερ σύμφωνα με τους make up experts -Ποιο θα επιλέξετε;

Δείτε και αποκτήστε την αγαπημένη ενυδατική κρέμα της Khloe Kardashian!

Keywords
Τυχαία Θέματα