H Olivia Palermo μας μαθαίνει πώς να αλλάξουμε το στυλ μας στη δουλειά

Η Olivia Palermo είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις top influencers και fashionistas στον κόσμο. Το στιλ της είναι μοναδικό, όλοι οι σχεδιαστές θέλουν να την έχουν στο front row των show τους και όλες οι γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν το στιλ της.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο που θέλουν να αντιγράψουν το στιλ της και μελετάνε

επί ώρες το στιλ της για να μπορέσουν να το ακολουθήσουν πιστά. Εγώ σου ετοίμασα 10 tips που αφορούν το work style και θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις σημαντικά το στιλ σου αυτή τη σεζόν.

Μια επίσκεψη στα μαγαζιά θα σε πείσει πως τα wrap dresses που φτάνουν μέχρι τη μέση της γάμπας είναι τα νέα it dresses της σεζόν.

Αν συνδυάσεις το τζιν σου σωστά μπορείς άνετα να το φορέσεις στη δουλειά σου. Η Olivia επιλέγει να συνδυάσει το τζιν της με λευκό πουκάμισο, χακί jacket και oxford shoes.

Tα χαμηλοτάκουνα γοβάκια είναι μια από τις δυνατές τάσεις της σεζόν και θα σε βολέψουν ιδιαίτερα στη δουλειά που θες να δείχνεις κομψή και ταυτόχρονα θες να νιώθεις άνετα.

Επένδυσε με 1-2 ολόσωμες φόρμες που δίνουν στιλ και φοριούνται είτε με sneakers στην καθημερινότητά σου είτε με τακούνια στη δουλειά.

Ένα δερμάτινο παντελόνι ¾ είναι μια έξυπνη επιλογή καθώς θα το βολευτείς ιδιαίτερα τόσο στη δουλειά όσο και στη βόλτα.

Πάντα να έχεις στη ντουλάπα σου ένα παντελόνι που να φοριέται μόνο με ψηλοτάκουνα! Θα σου φανεί πολύ χρήσιμο σε πολλές περιπτώσεις.

Το total denim look είναι μια πολύ καλή επιλογή αν επιλέξεις την κατάλληλη τσάντα και τα κατάλληλα παπούτσια.

Οι μάξι και ημι-μάξι φούστες θα είναι πολύ hot αυτό το φθινόπωρο/χειμώνα!

Μας αρέσουν γιατί τελειώνουν λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο και αναδεικνύουν καλύτερα τα μποτάκια σου.

Η Οlivia μας θυμίζει πως τα συνολάκια είναι φέτος must. Είτε με σορτς είτε με παντελόνι θα τα δεις να κυκλοφορούν πολύ.

Keywords
Τυχαία Θέματα