H Lea Michele είχε στο γάμο της τις ωραιότερες βλεφαρίδες ever και η μάσκαρά της κόστιζε κάτω από €20!

Η Lea Michele παντρεύτηκε και της ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον. Όπως καταλαβαίνετε ο γάμος στοίχισε μια περιουσία. Η Michele μάλιστα επέλεξε όχι ένα αλλά δύο φορέματα της Monique Lhuillier και ένα εντυπωσιακό make up look.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lea Michele (@leamichele) στις 17 Μάρ, 2019 στις 9:26 πμ PDT

Κάθε λεπτομέρεια έγινε γνωστή αλλά εκείνο που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ότι η μάσκαρα που χρησιμοποίησε

η make up artist Meredith Baraf για να δημιουργήσει τις τελειότερες βλεφαρίδες ever ήταν super οικονομική. Πρόκειται για την L’ Oreal Paris Voluminous Butterfly Mascara, την αδιάβροχη φυσικά μιας και η συγκίνηση είναι δεδομένη στους γάμους.

Η Baraf όμως δεν έμεινε μόνο εκεί. Στο νεσεσέρ της υπήρχαν κι άλλα οικονομικά προϊόντα μακιγιάζ που άπλωσε στην Michele την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της. Όπως η ίδια αποκάλυψε εκτός από τη μάσκαρα χρησιμοποίησε τις ψεύτικες βλεφαρίδες Kiss Individual False Lashes ώστε να δημιουργήσει το look που είχε η Sophia Loren στις καρτ ποστάλ ενώ πέτυχε το cat eye look με το Surratt Beauty Auto-Graphique Eyeliner.

Πριν από το μακιγιάζ η beauty expert φρόντισε την επιδερμίδα της star ώστε να δεχτεί πιο αποτελεσματικά τα προϊόντα μακιγιάζ. Και κυρίως την περιοχή των ματιών αφού ήθελε ένα πολύ εντυπωσιακό eye look στο γάμο της. Εξαφάνισε πρηξίματα και κύκλους με patches Skyn Iceland’s Hydro Cool Firming Gels.

Όσο αφορά το hair look υπεύθυνη ήταν η hairstylist Sarah Potempa η οποία δημιούργησε έναν κομψό, χαμηλό κότσο με χωρίστρα στη μέση που άφησε το πρόσωπο της ελεύθερο ώστε να φανεί κάθε λεπτομέρεια του εντυπωσιακού μακιγιάζ.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Potempa (@sarahpotempa) στις 14 Μάρ, 2019 στις 4:10 μμ PDT

Για να τον πετύχει άπλωσε αρχικά το βραβευμένο Beachwater ώστε να δημιουργήσει αρχικά σφιχτές μπούκλες και στη συνέχεια το σινιόν. Για να παραμείνει στη θέση του το χτένισμα για ώρες άπλωσε στο τέλος το Matrix Styling Complete Control Fast Drying Hair Spray.

Είναι πάντως απίστευτο ότι τώρα πια μπορούμε να ξέρουμε κάθε λεπτομέρεια των celebrity looks τόσο στις δημόσιες εμφανίσεις τους όσο και στις πιο εξαιρετικές περιστάσεις όπως είναι οι γάμοι τους.

Διαβάστε ακόμη:

Η Adriana Lima δεν ακολουθεί πιστά τους κανόνες ομορφιάς και εξηγεί τους λόγους

Η αγαπημένη εσάνς της Emilia Clarke είναι θηλυκή και μεσογειακή

Keywords
Τυχαία Θέματα