H Kim Kardashian με νέο χρώμα στα μαλλιά της που θα λατρέψετε ή θα μισήσετε

Την Kim Kardashian στα Oscars δεν την είδαμε. Δεν ξέρουμε αν δεν ήταν καλεσμένη ή απλά βαρέθηκε να πάει γιατί είχε να βάψει τα μαλλιά της και το θεώρησε πιο σημαντικό και δημιουργικό.

Ναι, έβαψε (πάλι) τα μαλλιά της. Όχι καστανά ή icy blonde. Σκέφτηκε για άλλη μια φορά να ρίξει το Instagram και αφού το συζήτησε με τον προσωπικό της haircolorist και το σκέφτηκε καλά αποφάσισε να αποκτήσει ένα έντονο, συγκλονιστικό, κόκκινο χρώμα. Ναι εδώ και λίγες μέρες η Kim

ανήκει στην κατηγορία των red hair girls.

Εννοείται ότι φρόντισε να μας ενημερώσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χωρίς να μας δώσει αρκετές πληροφορίες ή λεπτομέρειες για την αλλαγή όπως για παράδειγμα ποιος είναι ο haircolorist. Για να τονίσει ακόμη περισσότερο το νέο της χρώμα φόρεσε ένα κόκκινο t shirt και κόκκινη σκιά. Όλα ασορτί δηλαδή.

Φυσικά για άλλη μια φορά υπάρχει μεγάλη περίπτωση να είναι περούκα και όχι νέο χώμα. Γνωρίζουμε άλλωστε την αδυναμία της οικογένειας στις περούκες. Έχουν μια τεράστια συλλογή και κάθε φορά που θέλουν να δημιουργήσουν θέμα γύρω από το όνομα τους (δηλαδή σχεδόν καθημερινά) φορούν και μια περούκα σε ιδιαίτερο χρώμα. Τόσο απλά οι εκατομμύρια followers ξετρελαίνονται και οι ίδιες ρίχνουν τα social.

Άλλωστε αν άλλαζαν τόσο συχνά το χρώμα των μαλλιών τους και μάλιστα τόσο δραματικά θα είχαν μεγάλο πρόβλημα. εν ολίγοις θα είχαν πλέον ελάχιστα και αδύναμα. Οι πολύ σκούρες βάσεις όπως ήδη γνωρίζετε για να ανοίξουν πάνω από 2-3 τόνους χρειάζεται πολύ καιρός και μεγάλη φροντίδα ώστε να μην καταστραφεί η τρίχα. Φανταστείτε δηλαδή τι θα γινόταν αν η Kim τον ένα μήνα είχε σκούρα καστανά μαλλιά, τον επόμενο icy blonde, μερικές εβδομάδες μετά ξανά καστανά και τέλος κόκκινα.

Τώρα λοιπόν αποφάσισε να μεταμορφωθεί σε γοργόνα Ariel. Φόρεσε μία από τις περούκες που έχει στο βεστιάριο της και όλα μια χαρά.

Διαβάστε ακόμη:

Τα καστανά bobs είχαν την τιμητική τους στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ

Βήμα- βήμα η προετοιμασία της Jennifer Lopez για τα Όσκαρ (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα