H Google μίλησε: ΑΥΤΑ είναι τα φορέματα με τις περισσότερες αναζητήσεις στο ίντερνετ!

Μπορεί ο καιρός να παίζει παιχνίδια με τη διάθεσή μας (και τα νεύρα μας) αλλά πού θα πάει σύντομα θα φτιάξει και εμείς θα μπορέσουμε επιτέλους να φορέσουμε με ακόμα μεγαλύτερη χαρά τα αγαπημένα μας φορεματάκια!

Μπορείς να μαντέψεις ποιο φόρεμα είναι αυτό που αναζητούν στο ίντερνετ οι περισσότερες γυναίκες; Κι όμως είναι το Little Black Dress! To μικρό μαύρο φόρεμα είναι αδιαμφισβήτητα η Νο1 αναζήτηση στο ίντερνετ για το 2019 και αμέσως μετά ακολουθεί το λεοπάρ φόρεμα

και τα μακρυμάνικα φορέματα που έχουν κάνει δυναμικό comeback.

To neon είναι ένα χρώμα που το αναζητούν πολλοί χρήστες, όπως επίσης και τα ζωηρά πράσινα, πορτοκαλί και ροζ. Τα vintage φορέματα με puffy sleeves είναι super hot, ενώ ένα print που δεν έχει φορεθεί ακόμα πάρα πολύ αλλά αναμένεται να φορεθεί και ήδη το ψάχνουν αρκετά οι χρήστες είναι το zebra print.

Ας τα δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά!

Στο εξωτερικό αυτόν τον τύπο vintage φορεμάτων τα αποκαλούν Prairie Dresses και είναι συνήθως φλοράλ ή σε μπεζ τόνους έχουν λεπτομέρειες από δαντέλα, φτάνουν μέχρι τη μέση της γάμπας, είναι συνήθως κελιστά στον λαιμό, έχουν puffy sleeves και είναι ό,τι πιο ιδιαίτερο μπορείς να αποκτήσεις φέτος την άνοιξη.

zebra print φορέματα είναι μια νέα τάση που υπάγεται στα animal print dressed αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς μέχρι πρόσφατα. Την άνοιξη θα φορεθεί πολύ γι’αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά!

Τα neon φορέματα είναι απίστευτα popular αυτή την άνοιξη και θα φορεθούν πολύ και το ερχόμενο καλοκαίρι! Συνδύασέ τα με ένα πανωφόρι σε πιο «ήσυχο» τόνο για να μην σου φανεί το όλο look πολύ υπερβολικό!

Διαβάστε ακόμα: Απίστευτο! Γνωστή εταιρεία δημιούργησε vegan παπούτσια που είναι πανέμορφα!

H Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το κολιέ που θα φοριέται όλο το καλοκαίρι! Απλά υπέροχο…

Αυτά είναι τα top trends στις τσάντες της Άνοιξης! (VIDEO)-Δες τα όλα ΕΔΩ!

Keywords
Τυχαία Θέματα