H Gisele είπε ναι στο trend της καραντίνας και έκοψε τα μαλλιά της κόρης της!

Οι celebrities δείχνουν να περνούν πολύ δημιουργικά τις μέρες τους στο σπίτι. Επίσης, έχουν ανακαλύψει νέα ταλέντα, μιας και οι beauty experts δεν είναι διαθέσιμοι μέχρι νεοτέρας (στο εξωτερικό) έχουν αναλάβει οι ίδιες να αλλάξουν look στα μαλλιά.

Δεν περιορίζονται βέβαια στο δικό τους μόνο. Φροντίζουν και τα μέλη της υπόλοιπης οικογένειας. Αρκεί να θυμηθείτε τον Bruce Willis

που ξύρισε τα μαλλιά της κόρης του και το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό ενώ η Uma Thurman έκοψε τις αφέλειες της κόρης της Maya.

Και τώρα έρχεται η Gisele να αποδείξει πως εκτός από ένα από τα διασημότερα μοντέλα ever, τα καταφέρνει τέλεια και στην κομμωτική. Και απ’ ότι θα δείτε στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό έχει όλα τα αξεσουάρ αλλά και το σωστό style.

H Gisele αποφάσισε λοιπόν να κόψει τα μαλλιά της κόρης της, Vivian, αφού ο προσωπικός τους hairstylist μένει στο σπίτι. 

Η Gigele έβαλε μια καρέκλα στην βεράντα, φόρεσε στην Vivian την ειδική μπέρτα και ξεκίνησε το κούρεμα. Φυσικά, περιορίστηκε σε ένα απλό “καθάρισμα¨ στις άκρες αφού όπως δήλωσε χαρακτηριστικά “κάποιος θέλει κούρεμα”. Ναι, δεν δημιούργησε ένα νέο look στην μικρή γιατί όπως και να το κάνουμε είναι παρακινδυνευμένη μια τέτοια κίνηση.

Το αποτέλεσμα δεν μας το έδειξε αλλά θέλουμε να πιστεύουμε πως  όλα πήγαν καλά.

Διαβάστε ακόμη:

Το προϊόν -έκπληξη που χρησιμοποιεί η Heidi Klum για να καθαρίζει το πρόσωπό της! Κοστίζει μόλις 2,5 ευρώ

Cinnamon hair: Το πιο πικάντικο χρώμα που θα δείτε παντού τους επόμενους μήνες!

Keywords
Τυχαία Θέματα