H Emily Ratajkowski μας δείχνει 5 casual looks που έχει λατρέψει μετά τη γέννηση του γιου της

Η Emily Ratajkowski έγινε μανούλα πριν από λίγους μήνες και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το πασίγνωστο μοντέλο κάνει συχνά βόλτες με το μωρό της και τον αγαπημένο της και μας δείχνει όλα τα casual looks που προτιμάει.

#1. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες η Emily έχει επιστρέψει στα κιλά που είχε πριν την εγκυμοσύνη της. Σε αυτό το look η ίδια ποζάρει με baggy jeans και crop top και ολοκληρώνει το look της με sneakers.

#2.

H Emily συνδυάζει το biker shorts της με oversized logo t-shirt και sneakers και δημιουργεί ένα casual look που είναι ιδανικό για casual εμφανίσεις. Τα logo t-shirts είναι μια από τις τάσεις του καλοκαιριού που έχουμε αγαπήσει και μας αρέσει να τα συνδυάζουμε με κολάν, τζιν παντελόνια, σορτς αλλά και φούστες.

#3. Σε αυτό το look η Emily επιλέγει ένα πιο αθλητικό look που της πηγαίνει πολύ. Το γνωστό μοντέλο ταιριάζει την oversized φόρμα της με crop top και sneakers και κερδίζει για μια ακόμα φορά όλα τα βλέμματα πάνω της.

#4. Το γνωστό μοντέλο βγαίνει μια χαλαρή βόλτα με το μωρό της και επιλέγει ένα μίνι λευκό φόρεμα που φοράει με τα αγαπημένα της sneakers και ένα jockey hat. H Emily ολοκληρώνει το outfit με pouch bag και τα απαραίτητα κοσμήματα.

#5. Σε αυτή την εμφάνιση η Emily επιλέγει πράσινη βερμούδα και crop top ενώ δένει ένα φούτερ γύρω από τη μέση της. Η ίδια προτιμάει τα πιο άνετα casual looks στην καθημερινότητά της και αφήνει τα σέξι outfits στην άκρη της ντουλάπας της μόνο για τις βραδινές της εμφανίσεις.

© MEGA/ GC Images / Gotham / Robert Kamau / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε ακόμα: Η γνωστή Tik Toker Helen Owen μας δείχνει 5 bikini που θέλουμε να προσθέσουμε στη βαλίτσα μας

Nicole Scherzinger, Izabel Goulart & Hailey Bieber: Το στιλ των διακοπών τους στην Ελλάδα

Shopping Guide: Τα φλοράλ φορέματα που έχουμε αγαπήσει αυτή την εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα