H Betina Goldstein δημιουργεί το τέλειο checkmat nail art και σας δείχνει πως θα το φτιάξετε μόνες στο σπίτι!

Μια νέα καραντίνα ξεκινά και πρέπει να οργανωθείτε. Αυτό σημαίνει πως θα έχετε χρόνο στη διάθεσή σας να τακτοποιήσετε συρτάρια και ντουλάπες. Να ξεχωρίσετε ρούχα και παπούτσια που δεν θα χρειαστείτε και να τα δώσετε σε όσους τα έχουν ανάγκη.

Παράλληλα θα περιποιηθείτε και πάλι το δέρμα και τα μαλλιά σας σε βάθος και θα φτιάξετε μόνες τα νύχια σας. Και δεν εννοούμε θα απλώσετε το βερνίκι. Θα δημιουργήσετε τέλεια nail art.

Εμείς

θα σας προτείνουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας τα ωραιότερα. Και οι celebrity nail artists έχουν τους τελευταίους μήνες ανεβάζουν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, video όπου σας δείχνουν πως θα πετύχετε τα αγαπημένα τους σχέδια, βήμα βήμα.

Ευτυχώς τόσο για εμάς όσο και για εσάς η Betina Goldstein έχει ήδη ξεκινήσει τη συγκεκριμένη διαδικασία. Το τελευταίο look είναι ένα checkmat nail art και στη συνέχεια θα δείτε όλα όσα πρέπει να κάνετε για να το πετύχετε.

Αρχικά απλώνετε μια διάφανη βάση στα νύχια.

Στη συνέχεια με ένα πολύ λεπτό πινελάκι κάνετε μια κάθετη γραμμή με μαύρο βερνίκι νυχιών κοντά στην δεξιά πλευρά και μία ακόμη στη δεξιά.

Συνεχίζετε με τις δύο κάθετες γραμμές.

Γεμίζετε το μεσαίο και τα ακριανά μικρά τετράγωνα με το μαύρο βερνίκι.

Θα δημιουργήσετε το συγκεκριμένο σχέδιο σε δύο μόνο νύχια. Στα υπόλοιπα απλώνετε το μαύρο βερνίκι σε όλη την επιφάνεια των νυχιών.

Τέλος απλώνετε το top coat.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Οι αλλαγές που πρέπει να κάνετε στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης πριν έρθει ο Χειμώνας!

Τα προϊόντα περιποίησης με κανέλα που θα λατρέψετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα