H Ariana Grande έβαψε τα μαλλιά της στην ωραιότερη ανοιξιάτικη απόχρωση

H Ariana Grande δεν αγαπά πολύ τις δραματικές αλλαγές ειδικά όσο αφορά τα μαλλιά της. Λατρεύει τις μακριές sleek αλογοουρές και μάλιστα κάποια στιγμή μέσα στο χειμώνα έγινε ολόκληρο θέμα στο twitter για το χτένισμα της αφού όλοι απορούσαν πως αντέχει να έχει συνεχώς τα μαλλιά της τόσο σφιχτά πιασμένα ψηλά. Η ίδια βέβαια αποκάλυψε το αυτονόητο: Φυσικά και την πονούν αλλά είναι τόσο ωραία που το υπομένει. Τι να πούμε κι εμείς;

Πριν από μερικές εβδομάδες βέβαια ανέβασε μια φωτογραφία με το φυσικό της look. Ένα σγουρό bob

και οι θαυμαστές και θαυμάστριες της ενθουσιάστηκαν αφού της ταιριάζει πολύ και την κάνει να δείχνει σαν έφηβη. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι όταν δεν έχει δημόσιες εμφανίσεις αφήνει τα μαλλιά της στην ησυχία τους και ηρεμεί και η ίδια.

Αποφάσισε μάλιστα για λίγο καιρό να παραμείνει με το bob ενόψει και της περιοδείας που κάνει. Στο πρώτο της show που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα οι fans έμειναν έκπληκτοι αφού η Grande έβαψε τα μαλλιά της και δεν φρόντισε να τους ενημερώσει όπως κάνει συνήθως. Ζήτησε από τον προσωπικό της haircolorist να δημιουργήσει honey blonde ανταύγειες στα μαλλιά της που φωτίζουν το πρόσωπο της και κολακεύουν το curly bob.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη yourarisource (@yourarisource) στις 11 Μάρ, 2019 στις 12:01 πμ PDT

Και επειδή είναι φανατική με τα social ενημέρωσε όσους δεν κατάφεραν να την δουν στη συναυλία με μια νέα φωτογραφία ζητώντας μάλιστα και τη γνώμη τους. Κάτω από το post λοιπόν ρώτησε τους θαυμαστές της αν τους αρέσει το νέο της look.

H αλήθεια είναι ότι της ταιριάζουν πάρα πολύ και επιτέλους βλέπουμε τα φυσικά της μαλλιά, χωρίς extensions. Το make up βέβαια παραμένει ίδιο. Έχει το κλασικό, αγαπημένο της winged eyeliner που δεν αποχωρίζεται ούτε όταν είναι στο σπίτι μιας και μαζί με την αλογοουρά είναι το σήμα κατατεθέν του προσωπικού της look.

Παρεμπιπτόντως θέλουμε να σας πούμε ότι οι φωτεινές ανταύγειες είναι μια τέλεια ιδέα αν θέλετε να κάνετε μια ανοιξιάτικη αλλαγή στα μαλλιά σας αλλά όχι δραματική.

Διαβάστε ακόμη:

Το mani της ημέρας είναι nude & clear

Αν το όνειρο σας ήταν να γίνετε cheerleaders τότε υπάρχει ένα beauty προϊόν που θα λατρέψετε

Keywords
Τυχαία Θέματα