H Ariana Grande έκανε την μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της και είναι υπέροχη!

H Ariana Grande έχει ένα σήμα κατατεθέν: Την αλογοουρά της. Ή τουλάχιστον είχε μέχρι τώρα αφού σύμφωνα με το τελευταίο της post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απέκτησε ένα νέο τέλειο κούρεμα.

Ηθικός αυτουργός ο haisrtylist των celebrities Chris Appleton (ανάμεσα στις πελάτισσες του είναι η KKW και η Jennifer Lopez).


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις 15 Νοέ, 2018 στις 4:28 μμ PST

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Grande κάνει μια δραματική αλλαγή στα μαλλιά της αφού ο Appleton στις αρχές του χρόνου της είχε δημιουργήσει ένα υπέροχο γκρι χρώμα, στη συνέχεια πλατινέ και τέλος ροζ.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις 5 Μάι, 2018 στις 4:30 μμ PDT

Τώρα όμως αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα: Να αφαιρέσει τα extensions και να κόψει τα μαλλιά της στο καρέ που φέτος είναι η μεγαλύτερη τάση.

Ίσως την επηρέασε η συζήτηση που είχε στις αρχές του μήνα στο twitter με την συνάδελφο της Camila Cabello η οποία την ρώτησε πως αντέχει να πονάει με μια τόσο σφιχτή αλογοουρά αφού εκείνη το προσπάθησε και δεν μπόρεσε να την διατηρήσει παρά μόνο για λίγα λεπτά. Τότε βέβαια η Grande απάντησε με χιούμορ και ψυχραιμία λέγοντας πως δεν την πειράζει που πονάει αρκεί που έχει αυτό το φανταστικό look.

Βέβαια η τελευταία της κίνηση άλλα δείχνει αφού μάλλον την κούρασε τελικά και αποφάσισε να αφήσει επιτέλους τα μαλλιά της φυσικά και ωραιότατα απ’ ότι φαίνεται. Επίσης της ταιριάζει πάρα πολύ και την δείχνει ακόμα μικρότερη αν και δεν ξέρω πόσο καλό μπορεί να είναι κάτι τέτοιο.

Όπως ήταν φυσικό από τα πρώτα λεπτά της δημοσίευσης τα σχόλια ήταν χιλιάδες με τους θαυμαστές της Grande να έχουν πάθει παράκρουση με την αλλαγή στα μαλλιά της. Και υποπτεύομαι ότι θα υπάρξει μια έντονη κινητικότητα στα κομμωτήρια από έφηβες και μη που θα θέλουν να αποκτήσουν το κούρεμα της.

Πάντως εγώ έχω να πω ένα μπράβο στην Ariana που αποφάσισε να αφήσει επιτέλους τα μαλλιά της στην ησυχία τους και να μην τα ταλαιπωρεί αλλά και για το chic look που επέλεξε.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τα liquid eyeliners που θα κάνουν το περίγραμμα παιχνιδάκι

Αν θέλετε να αποκτήσετε τις τέλειες βλεφαρίδες της Gigi Hadid πρέπει να ακολουθήσετε τα σωστά βήματα

Keywords
Τυχαία Θέματα