Fay’s beauty Tips: 4 μυστικά για ζουμερά χείλη!

Ομορφιές μου καλησπέρα,

Λατρεύω τα ζουμερά χείλη, τα μπεζ κραγιόν με καφέ περίγραμμα και τις κόκκινες, φωτεινές αποχρώσεις. Αυτό όμως που κάνει την διαφορά είναι η φροντίδα των χειλιών. Γι᾽αυτό κι εγώ σήμερα θα σας αποκαλύψω τα 4 δικά μου μυστικά για ζουμερά, απαλά χείλη.

#1 Βούρτσισμα!
Κάθε πρωί μετά το βούρτσισμα των δοντιών τρίβω και τα χείλη μου με οδοντόβουρτσα. Όχι με την ίδια οδοντόβουρτσα βέβαια! Με μία που έχω μόνο για αυτό το σκοπό. Είναι λίγο πιο παλιά και πολύ μαλακή. Την κίνηση την κάνω σχεδόν μηχανικά,

όπως πλένω και τα δόντια μου και έτσι τα χείλη μου είναι πάντα απολεπισμένα.

#2 Κρέμα ματιών
Κάτι ακόμα που κάνω είναι να βάζω όση κρέμα ματιών περισσέψει στα χέρια μου, στα χείλη μου. Το δέρμα στην περιοχή των χειλιών δεν διαφέρει πολύ από το δέρμα γύρω από τα μάτια. Είναι λεπτό και ευαίσθητο και έτσι η κρέμα ματιών μπορεί να εισχωρήσει και να περιποιηθεί και την επιφάνεια των χειλιών αλλά και την γύρω περιοχή. Είναι σα να κάνω μάσκα χειλιών κάθε βράδυ και έτσι διατηρώ τα χείλη μου ενυδατωμένα και προστατευμένα από τις λεπτές γραμμές.

#3 Ενυδάτωση
Έχω εθισμό με το LIPOSAN. Έχω ένα σε κάθε τσάντα, ένα στο κομοδίνο μου, ένα στο μπάνιο, ένα στην κουζίνα… Το φοράω συνεχώς ακόμα και όταν είμαι μέσα στο σπίτι! Ενυδατώνει τα χείλη απίστευτα και η αίσθησή του στο δέρμα είναι απολαυστική. Μάλιστα, οι νέες glitter συσκευασίες το έχουν κάνει να μοιάζει με μικροσκοπικό κόσμημα φροντίδας.

#4 Δάγκωμα
Μία φίλη μου μοντέλο-παρουσιάστρια μου είχε πει πως πριν να φορέσει το κραγιόν της, δαγκώνει απαλά για λίγα δευτερόλεπτα τα χείλη της. Μη γελάτε κορίτσια, το δάγκωμα δημιουργεί υπεραιμία και έτσι τα χείλη φαίνονται πιο ζουμερά, λίγο πιο ροδαλά και τέλεια!

Φιλί μεγάλο,

Φαίη

ΧΧΧΧΧΧΧ

Keywords
Τυχαία Θέματα