Eurovision 2021: Η ανακοίνωση της EBU για το επίμαχο πλάνο των Ιταλών

Σάλος προκλήθηκε από τα πλάνα την ώρα της βαθμολογίας των χωρών στη Eurovision 2021, όταν η κάμερα «έπιασε» στο τραπέζι της ιταλικής συμμετοχής μια κίνηση που θεωρήθηκε ύποπτη και έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν οι Maneskin έκαναν χρήση ναρκωτικών.

Για το περιστατικό απάντησε τόσο ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Damiano David στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, ενώ απάντηση δόθηκε και μέσα από το instagram των Maneskin.

Δείτε ΕΔΩ την

τοποθέτηση του συγκροτήματος επί του θέματος και το επίμαχο πλάνο.

Το απόγευμα της Κυριακής ακολούθησε επίσημη ανακοίνωση από την EBU στην οποία αναφέρεται:

«Γνωρίζουμε τις εικασίες σχετικά με το πλάνο των Ιταλών νικητών του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Green Room χθες το βράδυ.

Το συγκρότημα αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για χρήση ναρκωτικών και ο εν λόγω τραγουδιστής θα κάνει εθελοντικά τοξικολογικές εξετάσεις, όταν επιστρέψει στο σπίτι του. Αυτό το ζήτησαν οι ίδιοι χθες το βράδυ, αλλά δεν μπόρεσε να διοργανωθεί αμέσως από την EBU.

Το συγκρότημα, η διοίκηση και ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας μας, μας ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχαν ναρκωτικά στο Green Room και εξήγησαν ότι ένα ποτήρι έσπασε στο τραπέζι τους και καθαριζόταν από τον τραγουδιστή.

Η EBU μπορεί να επιβεβαιώσει ότι βρέθηκε σπασμένο γυαλί μετά από επιτόπιο έλεγχο. Συνεχίζουμε να εξετάζουμε προσεκτικά τα πλάνα και θα ενημερώσουμε για περαιτέρω εξελίξεις», ανέφερε η ανακοίνωση.

EBU statement on Måneskin in the ESC Green Room during the Grand Final.https://t.co/HRjekGqqCy pic.twitter.com/Qu6227wdvE

Eurovision Song Contest (@Eurovision) May 23, 2021

Διαβάστε ακόμα:

Eurovision 2021 – Damiano David: Δείτε την κούκλα σύντροφο του frontman των Måneskin

Παντρεύτηκε πρώην παίκτης του Power of Love! Δείτε φωτογραφίες!

Eurovision 2021: Η απάντηση του frontman των Måneskin για το επίμαχο πλάνο -Έκανε χρήση ναρκωτικών;

Keywords
Τυχαία Θέματα