Emmanuel Elozieuwa: “Στην τελική λήψη ο Ηρακλής δυστυχώς ήταν λίγο χειρότερος”

O Emmanuel Elozieuwa αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model 3 και το πρωί της Τρίτης (3/11) παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” και αναφέρθηκε στην αποχώρησή του.  “Για να πω την αλήθεια, στο τελευταίο επεισόδιο, πιστεύω ότι ο Ηρακλής ήταν χειρότερος από εμένα γιατί δεν τα πήγε

και τόσο καλα. Στην τελική λήψη δυστυχώς ήταν λίγο χειρότερος. Από κει και πέρα πιστεύω πως οι κριτές είναι εκεί για κάποιο λόγο οπότε κάτι θα ξέρουν.

Στην δοκιμασία της πασαρέλας ψιλοχάθηκα και δεν έδωσα το 100%. Είχα κάτι άλλο στο μυαλό μου. Είχα πολλά στο νου μου. Εάν θα βγω, εάν θα βγω σωστά στον φακό, που θα πρέπει να κοιτάω και δυστυχώς δεν είχα την σωστή αντίληψη για την δοκιμασία.”, εξήγησε.

Όσο για τους παίκτες που πιστεύει ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη, αποκάλυψε: “Ο φετινός νικητής θα είναι άνδρας γιατί τα αγόρια πιστεύω πως έχουν μπει πολύ δυναμικά και οι γυναίκες έχουν σωθεί τσίμα τσίμα! Σαν φαβορί βλέπω τον Αιμιλιάνο, τον Ηρακλή και τον Ανδρέα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πέθανε μέλος ελληνικού συγκροτήματος-Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο! 

Ποιος θα αποχωρήσει απόψε από το Greece’s Next Top Model 3; 

Keywords
Τυχαία Θέματα