Eλένη Φουρέιρα: «Έριξε» το instagram με τη φωτογραφία της με εσώρουχα

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια από τις πιο σέξι τραγουδίστριες. H ίδια πόσταρε μια φωτογραφία της σήμερα στην οποία φαίνεται η ίδια και φοράει μόνο εσώρουχα και μια καμπαρτίνα MiRo.

Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή. Η τραγουδίστρια ζει μια από τις πιο ωραίες φάσεις της ζωής της καθώς τα επαγγελματικά της πάνε τέλεια και η ίδια είναι full ερωτευμένη με ρον σύντροφό της.

«Αυτά που γράφονται για τον χωρισμό μου με τον Μποτία, είναι ψέματα. Είμαι πολύ καλά αυτή την περίοδο συναισθηματικά και επαγγελματικά», δήλωσε πρόσφατα η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της.

«Από το καλοκαίρι βιώνουν μια άλλη πραγματικότητα. Εκεί που είχαν βάλει τη ζωή τους σε μια ροή, η μεταγραφή του Αλμπέρτο στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας πρόσθεσε έναν σοβαρό χιλιομετρικό παράγοντα στο πρόγραμμά τους. Αυτό, σε συνδυασμό με την εκτόξευση της καριέρας της Ελένης στο εξωτερικό μετά την επιτυχία της στη Eurovision, έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο πώς οι δυο τους θα μπορούν να συντονιστούν και να συναντηθούν», δήλωσε άνθρωπος από τον φιλικό κύκλο του ζευγαριού.

Διαβάστε ακόμα: Δέσποινα Καμπούρη: Μας δείχνει το σαλόνι της και τις κόρες της (φωτό)

Keywords
Τυχαία Θέματα