Dakota Johnson: Έτσι έφτιαξε το κορμί της για τις ανάγκες του ”Fifty Shades Freed”

Οι γυμνές και άκρως ερωτικές σκηνές της ταινίας Fifty Shades Freed, απαιτούσαν ένα καλλίγραμμο κορμί, για το οποίο η Dakota αφιέρωσε πολλές ώρες σε προπονήσεις και όχι μόνο!

Αυτά είναι τα tips που ακολούθησε…

#1. Η γυμναστική για την ταινία που προβλήθηκε φέτος είχε ξεκινήσει ήδη από το 2016… Η γράμμωση άλλωστε δεν χτίζεται μέσα σε μία μέρα και αυτό επιβεβαιώνεται καθώς η Dakota ξεκίνησε να γυμνάζεται ένα χρόνο πριν την έναρξη των γυρισμάτων για να αποκτήσει το κορμί που ζηλέψαμε στην ταινία!

#2. Η προπόνηση της Dakota διαρκούσε από μισή έως και μία ώρα, όπως αποκάλυψε η personal trainer της, Ramona και την ακολουθούσε τουλάχιστον πέντε μέρες την εβδομάδα.

#3. Οι ασκήσεις που επέλεγε για την προπόνησή της εναλλάσσονταν από συνεδρία σε συνεδρία προκειμένου να αποφύγει να χτίσει όγκο και να περιοριστεί μόνο στην τόνωση των μυών της!

#4. Κατά τη διάρκεια της γυμναστικής φορούσε βάρη στα πόδια προκειμένου να αυξήσει την ένταση και τα αποτελέσματα της προπόνησης!

#5. Όσο για τη διατροφή της, περιλάμβανε κυρίως άπαχο κρέας, λαχανικά και κινόα, ενώ από την καθημερινότητά της δεν έλειπαν οι χυμοί και τα smoothies!

Διάβασε ακόμα: Κράμπες; Έτσι θα τις αποφύγεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα