Celia Kritharioti: Όλα όσα είδαμε στο νέο show που παρουσίασε η γνωστή σχεδιάστρια

Ένα μαγευτικό show παρουσίασε για μια ακόμα σεζόν η Celia Kritharioti, η Ελληνίδα σχεδιάστρια που διαπρέπει στο εξωτερικό και συνεχίζει να μας κάνει περήφανους. Η σχεδιάστρια παρουσίασε το νέο της show στα πλαίσια της Couture Fashion Week στο Παρίσι χτες το απόγευμα με τίτλο της νέας της κολεξιόν “Hommage à ma mère” (Αφιέρωμα στη μητέρα μου).

Η κολεξιόν της είναι μια αποθέωση στο γυναικείο φύλο, τη γυναικεία

ομορφιά και την υψηλή ραπτική. Το μαύρο χρώμα πρωταγωνίστησε στο show αλλά το χρυσό έκλεψε τις εντυπώσεις!

Στην κολεξιόν είδαμε βελούδο, δαντέλα, μετάξι, τούλι και χειροποίητες λεπτομέρειες που μας εντυπωσίασαν. Πάνω στα φορέματα ράφτηκαν με το χέρι πέρλες και πολύτιμοι λίθοι με αποτέλεσμα κάθε κομμάτι να μοιάζει με έργο τέχνης.

Στο show πρωταγωνίστησαν επίσης οι τονισμένοι ώμοι, τα δαντελένια κολάν αλλά και τα πούπουλα που έδωσαν ακόμα πιο δυναμικό χαρακτήρα στο show.

H Celia Kritharioti δήλωσε για το show της: «Αφιέρωμα στη μητέρα μου. Την πρώτη φορά που επισκέφτηκα το Παρίσι ήμουν με τη μητέρα μου. Ήμουν μικρό κορίτσι και κρατούσα το χέρι της καθώς ερχόμασταν σε όλους τους οίκους μόδας στην Couture Week. Μαζί παρακολουθήσαμε όλα τα shows των μεγαλύτερων οίκων και καθώς ο χρόνος περνούσε η αγάπη μου για τη μόδα μεγάλωνε. Η μητέρα μου αγαπούσε το μαύρο χρώμα, τις πέρλες και το Παρίσι, όσο επίσης και την Ελλάδα. Είμαστε στο Παρίσι ξανά. Από τότε, άφησα το χέρι της και περπάτησα μόνη. Σε κάθε show μου, ψάχνω να τη βρω στο κοινό, παρόλο που ξέρω επίσης πως εκείνη με κοιτάει στα backstage, πάντα στο πλευρό μου.»

Κεντρικό πρόσωπο του show ήταν η Natalia Vodianova που έκανε 2 εκπληκτικές εμφανίσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα