Big Brother: Η μητέρα της Ραΐσα Κόντι τόνισε-“Θα της έλεγα πως οι δίδυμοι…”

Η Ραΐσα Κόντι συμμετέχει στο Big Brother και στα social media έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα η σχέση που έχει αναπτύξει με τους διδύμους του ριάλιτι.

Σήμερα, η μητέρα της βρέθηκε καλεσμένη στην επομπή Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο παραπάνω θέμα.

Αρχικά, μίλησε για την κόρη της και αποκάλυψε: “Η Ραΐσα είναι αυτή και στο σπίτι. Θέλει να κάνει χαβαλέ, τραγουδάει όλη μέρα, μέχρι τώρα είναι ο εαυτός της. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δεν είναι ηθοποιός. Αυτή είναι. Είναι αληθινή. Καταλαβαίνει όλα αυτά που

γίνονται εκεί, αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς”.

Όσο για το πώς βλέπει τη σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Ραΐσα Κόντι με τους δίδυμους, τόνισε: “Στην αρχή είδαμε ότι ήταν κοντά με τους διδύμους και μετά… Το έχει καταλάβει και η Ραΐσα. Την εκμεταλλεύονται για τις ψήφους”.  Μάλιστα, συμπλήρωσε: “Εγώ θα της έλεγα πως δεν είναι για σένα αυτά τα παιδιά”.

Τέλος, αποκάλυψε για την κόρη της: “Έχει περάσει δύσκολα. Από μικρή ηλικία έχει δουλέψει σε σκληρές δουλειές. Για αυτό έχει γίνει δυναμική και δεν τα βάζει εύκολα κάτω”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Χωρίς τον Νίκο Μουτσινά ξεκίνησε το “Καλό Μεσημεράκι”-Ο Θοδωρής Μαραντίνης στη θέση του  

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Τα σχόλια για την απίστευτη ομοιότητά της με την Άση Μπήλιου! 

GNTM: Χρύσα Καβράκη-Η πρώτη συνέντευξη μετά την αποχώρησή της και το “καρφί” για τη Ρασέλ 

Keywords
Τυχαία Θέματα