Best of 2017: Αυτές είναι οι Ελληνίδες που τις επισκέφτηκε ο πελαργός φέτος!

Το 2017 θα χαρακτηριστεί ως η χρονιά με τις περισσότερες εγκυμοσύνες στην εγχώρια showbiz. Δεν είναι λίγες οι Ελληνίδες που αποκάλυψαν πως περιμένουν παιδί, προκαλώντας έκπληξη στα Μέσα. Βέβαια, οι περισσότερες εγκυμοσύνες ήταν αναμενόμενες, καθώς οι μέλλουσες μανούλες παντρεύτηκαν πρόσφατα. Παρακάτω θα δείτε τις Ελληνίδες celebrities που αποκάλυψαν ότι περιμένουν παιδί.

Η Δούκισσα Νομικού

και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς θα γίνουν πρώτη φορά γονείς. Η παρουσιάστρια διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα περιμένει αγοράκι.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης είδαντη ζωή τους να αλλάζει σημαντικά το 2017. Το ερωτευμένο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής της ότι περιμένει το τρίτο της παιδί. Η παρουσιάστρια και ο Θέμης Σοφός, ήθελαν πολύ να αποκτήσουν ένα ακόμη μωρό, γι’ αυτό και είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι.

Το 2017 έφερε ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου. Η Αθηνά και ο σύντροφος της Φίλιππος Μιχόπουλος περιμένουν με ανυπομονησία το πρώτο τους παιδί.

Την πρώτη της εγκυμοσύνη διανύει η Κατερίνα Τσάβαλου. Η ηθοποιός ανακοίνωσε μέσω Instagram πως περιμένει τον καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Στεργίου.

Η Μαριέττα Χρουσαλά διανύει τις τελευταίες ημέρες της τρίτης της εγκυμοσύνης. Η παρουσιάστρια θα χαρίσει ένα ακόμη παιδί στον Λέων Πατίτσα και ένα αδερφάκι στη Μαργκώ και τον Σπύρο.

Η Όλγα Λαφαζάνη αποκάλυψε στο Επιτέλους Σαββατοκύριακο ότι περιμένει το δεύτερο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Νίκο Οικονόμου. Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι περιμένει αγοράκι!

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς περιμένουν το δεύτερο τους παιδί, το οποίο είναι αγοράκι!

Έκπληξη προκάλεσε η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Ήβης Αδάμου. Η τραγουδίστρια και ο σύντροφος της, Μιχάλης Κουινέλης περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, καθώς μετά το γάμο, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η ηθοποιός διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και αναμένεται τους πρώτους μήνες του 2018 να φέρει στον κόσμο το μωράκι της. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το μωρό είναι αγόρι!

Ο Ησαϊας Ματιάμπα και η σύντροφος του Βασιλική, όπως αποκάλυψε το Like.com.cy περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

H Αθηναΐς Νέγκα διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της και το αποκάλυψε μέσω της στήλης της, στα Παραπολιτικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα