Anya Taylor-Joy: Όλες οι λεπτομέρειες του λαμπερού μακιγιάζ της στο Saturday Night Live!

Πολύ περισσότερο από τα εκπληκτικά κοσμήματα του οίκου Tiffany&Co (αξίας 57.000 ευρώ) που κοσμούσαν την εμφάνισή της, ήταν το υπέροχο πρόσωπό της που σκορπούσε μια ιδιαίτερη, σαγηνευτική λάμψη στο πλατώ του Saturday Night Live όπου εμφανίστηκε η Anya Taylor-Joy ως οικοδέσποινα.

H Georgie Eisdell που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της, αποκάλυψε τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για την προετοιμασία της επιδερμίδας της, στην οποία έδωσε ιδιαίτερη έμφαση, αλλά και για το μακιγιάζ της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgie Eisdell (@georgieeisdell)

“Προετοίμασα την επιδερμίδα της ξεκινώντας με το Kombucha + 11% AHA Exfoliation Power Toner από Youth To The People που καθαρίζει τέλεια και λειαίνει την επιφάνειά της”, είπε η makeup artist η οποία εμπιστεύτηκε ολόκληρη την προετοιμασία στο διάσημο beauty brand από την Καλιφόρνια.

Στη συνέχεια, άπλωσε το σούπερ ενυδατικό Superberry Hydrate + Glow Dream Oil κάνοντας ελαφρύ μασάζ ώστε να απορροφηθεί καλά. Επόμενο βήμα, το 15% Vitamin C + Clean Caffeine Energy Serum για να δώσει ενέργεια, να διώξει το πρήξιμο και να φωτίσει την επιδερμίδα της ηθοποιού.

Τέλος, χρησιμοποίησε την Superberry Dream Eye Cream για να προετοιμάσει την επιδερμίδα των ματιών της και την Superfood Air-Whip Moisture Cream για να δώσει την απαραίτητη δόση ενυδάτωσης, πριν ξεκινήσει το μακιγιάζ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgie Eisdell (@georgieeisdell)

Όσον αφορά στο μακιγιάζ της, για την άψογη επιδερμίδα της χρησιμοποίησε το Dior Forever Matte Foundation στη ζώνη Τ και το Dior Forever Skin Correct κάτω από τα μάτια και στη γέφυρα της μύτης, για να δώσει φως στην περιοχή. Σταθεροποίησε με την Dior Backstage Face & Body Powder-No-Powder και έδωσε ένα άγγιγμα χρώματος στα μάγουλά της με το Dior Rouge Blush στην απόχρωση Rose Caprice.

Στα μάτια της χρησιμοποίησε τη μονή σκιά Diorshow Mono Couleur Couture Gris Dior, τόνισε το βλέμμα της Anya με το Diorshow On Stage Liner, Matte Black και πέρασε τρεις στρώσεις της μάσκαρα Diorshow Iconic Overcurl για να δώσει όγκο και ένταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgie Eisdell (@georgieeisdell)

Η Eisdell προετοίμασε τα χείλη της ηθοποιού με το Rouge Dior Diornatural και μετά άπλωσε την απόχρωση Stain Rosewood από την παλέτα Dior Backstage Lip Palette και τελειοποίησε το σχήμα των χειλιών με το μολύβι Dior Contour, Jungle.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Αυτή η body lotion έχει μια συσκευασία που δεν έχεις ξαναδεί!

Courteney Cox: Ποιο είναι το beauty λάθος για το οποίο μετανιώνει σήμερα;

Αυτό είναι το κόκκινο κραγιόν που φόρεσε η Emma Stone στην πρεμιέρα της ταινίας Cruella!

Keywords
Τυχαία Θέματα