Aντίο μαύροι κύκλοι: Ξεκούραστο βλέμμα με 3 φανταστικά hacks ομορφιάς!

Έχεις πρησμένα μάτια και μαύρους κύκλους  μετά τις τόσες ώρες μπροστά από τον υπολογιστή; Μερικές φορές έπειτα από ένα hangover κάνεις σακούλες κάτω από τα μάτια σου; Ναι το ποτό κάνει κατακράτηση και σε αυτήν την ευαίσθητη περιοχή!

Σου έχω τη πιο γρήγορη, άμεση και αποτελεσματική λύση!

Αυτά τα μικρά μυστικά ομορφιάς είναι πανεύκολα στην εφαρμογή και σωτήρια hacks για να καταπραΰνεις την περιοχή κάτω από τα μάτια και να πεις αντίο στο θαμπό κουρασμένο βλέμμα!

#Hack 1
Κάνε κομπρέσες με αγγούρι

@mireyarios
Cucumber skincare hack #eyebags #darkcircles #skincarehack #skincarehacks #cucumbers #cucumberskincare #cucumbersalad #darkcirclesundereyes #skincare #eyemask #eyepatch #eyepatches ♬ Ultimate life hacks – Kelly – The Life Bath

Δοκίμασε να βάλεις φέτες αγγουριού στα μάτια σου που θα έχεις βγάλει από το ψυγείο ή την κατάψυξη νωρίτερα! Φυσικά eye patches όπως λέμε!

Είναι μια old-school συνταγή ομορφιάς, δοκιμασμένη από γενιές και γενιές, που αποσυμφορεί τα πρησμένα μάτια και βελτιώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων.

Το αγγούρι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές βιταμίνες, όπως οι Β1, Β2 και C, σε φλαβονοειδή, μέταλλα και φολικό οξύ.

Η βιταμίνη C προστατεύει την επιδερμίδα από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος, ενώ διεγείρει την ανανέωση νέων κυττάρων. Το φολικό οξύ είναι μια εξαιρετική αντιοξειδωτική ουσία, που βοηθάει το δέρμα να αποβάλει τις τοξίνες.

Έχει και αντιφλεγμονώδη δράση, που καταπραΰνει το δέρμα και μειώνει τοπικά το πρήξιμο.

#Hack 2
Χρησιμοποίησε κρέμα ματιών με καφεΐνη

Διάλεξε μια κρέμα ματιών με συστατικά που απαλύνουν τα σημάδια της κόπωσης, ξεκουράζουν και φωτίζουν το βλέμμα, αποσυμφορούν το πρήξιμο και περιορίζουν τους μαύρους κύκλους όπως καφεΐνη ή βιταμίνη C.

Η καφεΐνη είναι ένα φυσικό διεγερτικό συστατικό, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, το οποίο αντιμετωπίζει τα περισσότερα θέματα που αφορούν στα μάτια.

Συγκεκριμένα, τονώνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των ματιών, αποσυμφορεί το οίδημα, αντιμετωπίζει τους μαύρους κύκλους και χαρίζει φωτεινό βλέμμα.

Αν τώρα το ζητούμενό σου είναι η λάμψη, τότε διάλεξε βιταμίνη C. Η βιταμίνη C μεταξύ άλλων διεγείρει το κολλαγόνο, με αποτέλεσμα να απαλύνει και τις ρυτίδες, προάγοντας την υγεία και τη νεότητα των ματιών σου.

#Hack 3
Χρησιμοποίησε φακελάκια με πράσινο τσάι

@jamiemakeup Herbal teas are best for calming, but black, white, or green can actually help treat eye issues ? and that’s the tea #diyeyemask #eyemask #skincare ♬ Pennies From Heaven – Remastered – Louis Prima

Το σούπερ αντιοξειδωτικό πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε καφεΐνη και φλαβονοειδή, μειώνει τα οιδήματα και βοηθάει το βλέμμα να δείχνει πιο ξεκούραστο και φωτεινό.

Μπορείς να πάρεις δύο φακελάκια πράσινου τσαγιού καλής ποιότητας και βιολογικής καλλιέργειας να τα βάλεις στην κατάψυξη και να φτιάξεις κρύες κομπρέσες.

Πηγή φωτογραφιών: Unsplash

Μια ματιά ακόμη: 

5+1 αντηλιακά προσώπου με χρώμα για προστασία και λάμψη!

Keywords
Τυχαία Θέματα