8 βαλίτσες που θα θέλαμε να δούμε οπωσδήποτε στα επόμενα insta stories σου!

Έχεις παρατηρήσει στα social media πως πλέον όλες οι fashion bloggers και οι celebrities προσέχουν ιδιαίτερα το στιλ τους στο αεροδρόμιο και μάλιστα ποζάρουν πάντα κρατώντας τη βαλίτσα τους σε αυτό που πλέον αποκαλούμε ως «airport look»; Το look του αεροδρομίου έχει γίνει μόδα τον τελευταίο καιρό και όλες οι fashionistas προσέχουν 2 και μόνο πράγματα:

1. Το στιλ που θα υιοθετήσουν στο αεροδρόμιο
2. Τη βαλίτσα

που θα κρατάνε

Επειδή στο fasybook.gr φροντίζουμε για το στιλ σου σε όλες τις φάσεις της καθημερινότητάς σου, στη δουλειά, στη βόλτα αλλά και στις καλοκαιρινές (και χειμερινές) αποδράσεις σου, ψάξαμε και βρήκαμε τις 8 βαλίτσες που θα θέλαμε να δούμε στα επόμενα insta stories σου.

Η BG Berlin είναι μια γερμανική εταιρεία που εξειδικεύεται σε ταξιδιωτικές βαλίτσες και σε αυτήν ανακαλύψαμε τα σχέδια που θα δεις παρακάτω:

#1. Είναι γεγονός πως οι φωτογραφίες που περιέχουν έντονα χρώματα βγαίνουν πάντα καλύτερες! Η συγκεκριμένη βαλίτσα της BG Berlin είναι μια από τις αγαπημένες μας γιατί περιλαμβάνει πολλές αποχρώσεις και θα ταιριάξει σίγουρα με κάθε σου εμφάνιση!

#2. Θες να κινηθείς σε πιο παλ αποχρώσεις στην εμφάνισή σου; Τότε η μαύρη βαλίτσα με τα κίτρινα logo θα απογειώσει την εμφάνισή σου καθώς θα της δώσει τόσο χρώμα όσο χρειάζεται!

#3. Είσαι πιο athleisure τύπος; Γιατί να μην αποτυπώσεις το προσωπικό σου στιλ και στη βαλίτσα σου; Η BG Berlin βαλίτσα με τα δεκάδες sneakers είναι ιδανική για εσένα.

#4. Τα animal prints είναι μεγάλη τάση του καλοκαιριού! Υιοθέτησέ τα στο airport look σου και ταίριαξέ τα με τη βαλίτσα που έχεις ως print τον βασιλιά της ζούγκλας που θα σε εμψυχώσει να περάσεις το καλοκαίρι της ζωής σου και να γυρίσεις γεμάτη δυνάμεις για μια νέα «χρονιά» που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

#5. Το nude είναι ένα χρώμα που αποτελεί μεγάλη τάση της σεζόν. Συνδύασέ το με μια από τις κόκκινες βαλίτσες της BG Berlin που είναι απλά…υπέροχες.

#6. Άλλο ένα χρώμα που αγαπάμε πολύ φέτος το καλοκαίρι είναι το κροκί. Η βαλίτσα με τους δίσκους μουσικής είναι ιδανική για εσένα που αγαπάς αυτό το χρώμα αλλά και τη μουσική. Free your spirit girl.

#7. Oι βαλίτσες με προσωπικότητα είναι οι αγαπημένες μας βαλίτσες. Στη BG Berlin θα βρεις τη συλλογή URBE που είναι ιδιαίτερη, πρωτότυπη και ξεχωριστή με έντονα σχέδια και χρώματα όχι μόνο απ’έξω αλλά και στο εσωτερικό των βαλιτσών!

#8. Για τα denim και ασπρόμαυρα looks σου προτίμησε την ασπρόμαυρη βαλίτσα της παρακάτω φωτογραφίας.

Οι BG Berlin βαλίτσες μας αρέσουν πολύ γιατί εκτός από στιλάτες είναι και ελαφριές και ανθεκτικές με δυνατότητα περιστροφής 360° και έχουν εγγύηση 5 χρόνια! Επιπλέον οι συγκεκριμένες βαλίτσες ξεχωρίζουν γιατί έχουν ένα unique concept! Είναι σχεδιασμένες από artists και designers από όλο τον κόσμο, από διάσημους, μέχρι και νέα ταλέντα όπου η BG Berlin στηρίζει και προωθεί μέσω ετήσιων παγκόσμιων διαγωνισμών design!

Τι πιο σπουδαίο για ένα νέο παιδί, ταλαντούχο, να βλέπει να κυκλοφορούν σε αεροδρόμια, λιμάνια κλπ τα σχέδιά του. Με αυτήν τη θετική ενέργεια και απίστευτο στιλ πιστεύουμε ότι να έχεις μια βαλίτσα ‘URBE’ από την BG Berlin είναι ένα απίστευτα μοντέρνο και σύγχρονο trend. Να υπενθυμίσουμε ότι έκτος από την συλλογή URBE η εταιρία BG BERLIN έχει πολλές άλλες σειρές από βαλίτσες και αξεσουάρ!

Η ΒG Berlin διαθέτει εκπληκτικές βαλίτσες και αξεσουάρ που βρίσκονται σε 20 χώρες παγκοσμίως και σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα:

BAG Stories, Αεροδρόμιο “Ελ.Βενιζέλος”, Golden Hall, The Mall of Athens , Attica, Athens Metro Mall, Notos Galleries, Mediterranean Cosmos , Public, Hondos Center.

Δες την παρουσίαση της σειράς URBE στο Πρω1νό!

BG BERLINFREE SPIRIT OF LIVING!

INSTAGRAM – @bgberlingr
FACEBOOK – BG Berlin GR
WEBSITE – http://www.bagstories.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα