6 μαμάδες του Hollywood μιλάνε για το θηλασμό…

Για ακόμα μία φορά οι υπέρλαμπρες stars του Χόλιγουντ, μας απέδειξαν ότι είναι κοινές θνητές που βιώνουν τα ίδια προβλήματα με κάθε άλλη μανούλα εκεί έξω!

6 από τις αγαπημένες μας μανούλες του Χόλιγουντ μίλησαν ανοιχτά για τον θηλασμό και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, ενθαρρύνοντας τις νέες μαμάδες να θηλάζουν τα μωρά τους παρά τις δυσκολίες…

Amanda Seyfried

Η Amanda δήλωσε ότι ο πόνος που ένιωθε την έκανε να θέλει να τα παρατήσει απο τις πρώτες 5 μέρες, όμως συνέχισε γνωρίζοντας τα οφέλη του θηλασμού!

Emily

Blunt

Η Emily εξομολογήθηκε πως δυσκολευόταν ακόμα και να βγει για φαγητό με τον σύζυγο της επειδή το στήθος της ήταν πρησμένο και πονούσε λόγω του θηλασμού.

Adele

Η Adele δηλώνει περήφανα ότι κατάφερε να θηλάσει για 9 εβδομάδες αν και δυσκολεύτηκε πολύ!

Mila Kunis

H Mila Kunis θήλαζε το μωρό της δημόσια παντού υποστηρίζοντας την άποψη πως από τη στιγμή που το μωράκι σου πεινάει, οφείλεις να το ταΐσεις όπου και αν είσαι.

Chrissy Teigen

Η Chrissy Teigen εξομολογήθηκε πως παρά την ομορφιά του θηλασμού, οι ώρες που απαιτούνταν για να θηλάζει το μωρό της δυσκόλεψαν το πρόγραμμα της ημέρας της.

Miranda Kerr

Η ίδια ήταν περήφανη την περίοδο που θήλαζε και δεν δίσταζε να ποστάρει φωτογραφίες της στα social media μαζί με το μωρό της.

Διάβασε ακόμα: Μητέρα φωτογραφίζει τα 11 παιδιά της και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα