5+1 ερωτικές ταινίες που έμειναν στην ιστορία!

Αυτές είναι οι 6 καλύτερες ταινίες που έχουν μείνει στην ιστορία και σας προτείνουμε να τις δείτε μαζί με τον σύντροφό σας.

Βασικό Ένστικτο (1992)

Ο πρώην σταρ του ροκ, Τζόνυ Μποζ, βρίσκεται άγρια δολοφονημένος στο σπίτι του. Ο ντετέκτιβ Νικ Κάραν (Michael Douglas) αναλαμβάνει την υπόθεση και πιστεύει πώς δολοφόνος είναι η ερωμένη του, Κάθρην Τράμελ (Sharon Stone). Extra bonus η κορυφαία σκηνή της ανάκρισης σταυροπόδι που στοιχειώνει ακόμα και σήμερα τα όνειρα του ανδρικού πληθυσμού.

9½ Εβδομάδες (1986)

Οι απόλυτοι σταρ της εποχής, Mickey Rourke και Kim Basinger πρωταγωνιστούν στο απόλυτο ερωτικό blockbuster που θα μας συγκινεί πάντα και θα το παρακολουθούμε με μια νοσταλγική διάθεση. Όσες από εσάς είχατε πόστερ του Mickey Rourke στον τοίχο πάνω από το κρεβάτι τους, ας σηκώσουν ψηλά το χέρι.

Nymphomaniac (2013)

Στο πόνημα του Λαρς φον Τρίερ παρακολουθούμε με κρατημένη ανάσα τις σεξουαλικές εμπειρίες της νυμφομανούς, που χωρίζονται σε οχτώ κεφάλαια με τους παρακατώ τίτλους: “The Compleat Angler”, “Jerome”, “Mrs. H”, “Delirium”, “The Little Organ School”, “The Eastern and the Western Church (The Silent Duck)”, “The Mirror” και “The Gun”.

Shortbus (2006)

Στο ομώνυμο club επιτρέπονται όλα. Ναι, όλα και οι θαμώνες τους αναζητούν συνεχώς την σεξουαλική τους ταυτότητα και καινούργιους τρόπους για να βιώσουν ακόμα πιο έντονες εμπειρίες. Αλήθεια, αν είχες την ευκαίρα να πας εκεί για ένα βράδυ, ποια φαντασίωσή σου θα πραγματοποιούσες;

Η Αυτοκρατορία των Αισθήσεων (1976)

Μπορεί να έχουν περάσει 31 χρόνια, όμως ακόμα και σήμερα συγκινεί το ίδιο και προκαλεί πολλά ερωτήματα, με κορυφαίο το: Είναι τελικά μια πορνό ταινία, ή ένα καλλιτεχνικό πόνημα; Η απάντηση για τον κάθε έναν από εμάς διαφορετική. Αν δεν την έχεις δει, παρακολούθησέ την και κατόπιν απάντησε.

Το Τελευταίο Τανγκό στο Παρίσι (1972)

Ο Marlon Brando με την Maria Schneider ζουν ένα παθιασμένο ειδύλλιο σε ένα διαμέρισμα στην οδό Ιουλίου Βερν. Εκεί συναντιούνται συχνά και πραγματοποιούν όλες τις φαντασιώσεις τους. Η σκηνή με το βούτυρο στο πρωτικό σεξ, έχει σχολιαστεί όσο λίγες στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου. Και δικαιολογημένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα