5 σημαντικοί τρόποι για να βελτιώσεις την σεξουαλική σου ζωή!

Αγάπησε το σώμα σου, γυμνό!
«Οι γυναίκες που έχουν καλή σεξουαλική ζωή αισθάνονται άνετα για το σώμα τους», λέει ο Joy Davidson, θεραπευτής του σεξ στην Νέα Υόρκη και συγγραφέας. Από ότι φαίνεται δεν έχει άδικο καθώς μετά από έρευνα αποδείχθηκε πως το 80% των γυναικών στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν αποδέχονται το σώμα τους, γεγονός το οποίο της απωθεί από το να απολαμβάνουν ελεύθερα το σεξ. Συνήθως όταν μια γυναίκα κοιτάζεται στον καθρέφτη γυμνή, το βλέμμα της πηγαίνει κατευθείαν πάνω στις περιοχές που δεν τις αρέσουν. Έτσι όταν βρίσκεται στο κρεβάτι με τον σύντροφο της αντί να απολαύσει τη στιγμή αναλώνεται στο να σκέφτεται, τι νομίζει ο άντρας, εκείνη την ώρα για το σώμα της. Για να ξεφύγεις από αυτό πρέπει να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει ένα ιδανικό σώμα.

Απομακρύνσου από το σεξ!
Είναι λίγο ακραίο αλλά άκρως αποτελεσματικό. Πάρε την μεγάλη απόφαση και προσπάθησε να απέχεις για ένα μικρό χρονικό διάστημα από το σεξ. Αν καταφέρεις να μπεις σε αυτό το «παιχνίδι» με τον σύντροφό σου, σίγουρα τα αποτελέσματα θα είναι πολύ όμορφα και για τους δυο.

Άλλαξε τη ρουτίνα σου
Η ρουτίνα που περνάς καθημερινά δεν επηρεάζει μόνο τη διάθεσή σου αλλά φτάνει και μέχρι το κρεβάτι σου. Είναι φυσιολογικό όταν αισθάνεσαι ένταση, κούραση και βαρεμάρα η λίμπιντό σου να κάνει ελεύθερη πτώση και να μην έχεις όρεξη για τίποτα. Προσπάθησε να κάνεις κάτι για να αλλάξεις όλη αυτή τη συμπεριφορά και κυρίως μαζί με τον σύντροφό σου. Δοκιμάστε να κάνετε κάτι extreme μαζί όπως το να πάτε για ράφτινγκ ή να κάνετε ορειβασία.

Αφήστε το σπίτι
Μπορεί το σπίτι να προσφέρει ασφάλεια αλλά και την άνεση της κρεβατοκάμαρας, πολλές φορές όμως καταντάει βαρετό και φορτίζει, κάθε άλλο, παρά θετικά την σεξουαλική σου ζωή. Υπάρχουν και αλλού μέρη που μπορείς να κάνεις σεξ όπως το ύπαιθρο αλλά και το αυτοκίνητο. Αν πάλι νομίζεις ότι τα δύο παραπάνω δεν σου παρέχουν την ασφάλεια που θέλεις, μπορείς να δοκιμάσεις να τον μεταφέρεις σε ένα ξενοδοχείο να νιώσετε σαν παράνομο ζευγαράκι και να ανεβάσετε ακόμα περισσότερο την λίμπιντό σας.

Το μυστικό για το καλύτερο σεξ που κάνατε ποτέ
Αυτό το μυστικό δεν είναι άλλο από την γυμναστική. Έχουμε απασχολήσει άπειρους πόρους του ίντερνετ γράφοντας όλο και περισσότερα πράγματα, στα οποία η γυμναστική λειτουργεί ευεργετικά. Ε, λοιπόν το σεξ είναι ένα από αυτά. Αν ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι, θα καταλάβεις πως με την άσκηση δεν διεγείρεται μόνο το σώμα αλλά διεγείρεται και το νευρικό μας σύστημα και ο εγκέφαλος. Με την άσκηση το καρδιαγγειακό μας σύστημα δυναμώνει, η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται και το αίμα ρέει προς όλες τις κατευθύνσεις σωστά. Επιπλέον ανεβαίνει η διάθεση, μειώνεται το άγχος και ενισχύεται η αυτοπεποίθηση κάνοντας σε να νιώθεις καλύτερα με το σώμα σου και τον εαυτό σου και κατά συνέπεια να απολαμβάνεις περισσότερο το σεξ.

Διαβάστε ακόμα: Έρευνα Σεξ: Aυτή είναι η τροφή που μειώνει τη λίμπιντο

Keywords
Τυχαία Θέματα