4 tips για να προσθέσεις σιγά σιγά ανοιξιάτικες πινελιές στην εμφάνισή σου!

Η άνοιξη πλησιάζει με γρήγορους ρυθμούς και εμείς ήδη είμαστε σε ανοιξιάτιοκη διάθεση, λόγω των θερμοκρασιών που είναι σχετικά υψηλές για τον μήνα που διανύουμε. Θέλεις κι εσύ να νιώσεις λίγο περισσότερο την άνοιξη; Σου έχουμε 4 tips που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις πιο χαρούμενη και ανανεωμένη!

Tip #1: Ξεκίνα να προσθέτεις χρώμα στις εμφανίσεις σου. Αγόρασε ένα τζιν με χρώμα ή σχέδια, φόρεσε λευκούς και ανοιχτούς τόνους και μην αποχωρίζεσαι τα γυαλιά ηλίου!

Δείτε αυτή τη
δημοσίευση στο Instagram.

@vouge__style

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη street_style_paris (@street_style_paris) στις 11 Φεβ, 2020 στις 1:06 πμ PST

Tip #2: Συνδύασε το ξεβαμμένο ανοιχτόχρωμο τζιν σου με t-shirts και blazers. Αν κρυώνεις πρόσθεσε από πάνω το παλτό σου!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@andicsinger

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη street_style_paris (@street_style_paris) στις 7 Φεβ, 2020 στις 6:45 πμ PST

Tip #3: Ξεκίνα να φοράς τα ανοιξιάτικα φορέματά σου με τα αγαπημένα σου μποτάκια και ανοιξιάτικα jackets. Κάνε έξυπνα layerings για να παραμείνεις ζεστή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@world_fashion_styles

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη street_style_paris (@street_style_paris) στις 6 Φεβ, 2020 στις 11:24 πμ PST

Tip #4: Ξεκίνα να φοράς τα αγαπημένα σου mules με το τζιν, το παντελόνι σου ή τα φορέματά σου. Πρόσθεσε ένα ζεστό παλτό και κασκόλ όσο ακόμα οι θερμοκρασίες είναι…κάτω των 20 βαθμών κελσίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@lornaluxe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη street_style_paris (@street_style_paris) στις 3 Φεβ, 2020 στις 3:20 μμ PST

Διαβάστε ακόμα: Τα 2 looks που υιοθέτησε η Chiara Ferragni στα Oscars Parties υπακούουν πιστά τις τάσεις της άνοιξης- Τι φορέματα επίλεξε η γνωστή fashionista;

H Φαίη σου δίνει ιδέες για το look που θα επιλέξεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου- Τα πιο δυναμικά outfits για εκείνη την ημέρα…

To φόρεμα της Paris Jackson στο Vanity Fair Oscars After party ήταν το καλύτερο της βραδιάς!- Η ίδια προτίμησε τον οίκο Versace και θα εκπλαγείς με την επιλογή της!

Keywords
Τυχαία Θέματα