4 λάδια μαλλιών που θα σε σώσουν από την υγρασία

Το φριζάρισμα είναι πολύ ψηλά στη λίστα με τα πιο μισητά beauty προβλήματα. Είναι ενοχλητικό, μας χαλάει την εμφάνιση αλλά κυρίως κάνει τον κόπο μας με το πιστολάκι να πηγαίνει χαμένος αμέσως μόλις βγούμε για βόλτα στο νησί. Η υγρασία στα νησιά και στα νότια προάστεια ακόμα είναι ο απόλυτος εχθρός των μαλλιών μας αλλά…Ευτυχώς λοιπόν, που υπάρχουν τα παρακάτω λάδια μαλλιών! Είναι γεμάτα θρεπτικά συστατικά και λειαίνουν την τρίχα κάνοντας το φριζάρισμα παρελθόν.

Δες τα διάλεξε το δικό σου και ξεκίνα να το χρησιμοποιείς τώρα για να έχεις όλο το καλοκαίρι μεταξένια μαλλιά και να μην μοιάζεις σαν να πάλεψες με 10 αγριόγατες!

Bumble & Bumble
Hairdesser’s Invisible Oil
Μόλις μια μικρή σταγόνα αρκεί για να λειάνει τα μαλλιά σου και να τους χαρίζει λάμψη. Πρόσεχε όμως, είναι super συμπυκνωμένο συνεπώς πρέπει να είσαι φειδωλή.

Kérastase
Elixir Ultime
Είναι το απόλυτο λάδι φετίχ που κάνει θαύματα σε στεγνά αλλά και σε βρεγμένα μαλλιά. Μας αρέσει τόσο πολύ που το έχουμε πάντα στην τσάντα μας για φρεσκάρισμα on the go.

L’Oréal Professionnel
Mythic Oil
Κάτι ξέρει η Ελένη Φουρέιρα και το έχει στη λίστα με τα αγαπημένα της. Είναι ιδανικό ακόμα και για τα πιο σγουρά, ατίθασα μαλλιά που φριζάρουν!

Pantene Pro-V
Argan Oil
Οι γυναίκες στο Μαρόκο έχουν τέλεια λεία, λαμπερά μαλλιά χάρη στο έλαιο αργκάν. Τώρα το έχεις κι εσύ κάθε μέρα στο μπάνιο σου!

Διάβασε ακόμα:

Αυτό το λάθος στα μαλλιά το κάνουμε ΟΛΕΣ

Με αυτό το trick θα αποκτήσεις γυριστές βλεφαρίδες ΧΩΡΙΣ ψαλίδι

Το ήξερες πως και αυτές οι τροφές λεκιάζουν τα δόντια σου;

The post 4 λάδια μαλλιών που θα σε σώσουν από την υγρασία appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα