4 beauty «αγγαρείες» που πρέπει να κάνεις την άνοιξη

Η άνοιξη έχει έρθει επιτέλους και μαζί με τον ήλιο, τα λουλούδια και τις αλλεργίες, έφερε μαζί της και… «αγγαρείες». Μιλάμε φυσικά για την καθαριότητα που πρέπει να κάνεις ώστε να υποδεχθείς τη νέα σεζόν και για αυτή θα μιλήσουμε παρακάτω. Υπάρχουν 4 «αγγαρείες» που πρέπει να γίνουν και μην γκρινιάζεις! Θα τις κάνεις οπωσδήποτε γιατί είναι πολύ λίγες!

Απολύμανση στα εργαλεία
Προσοχή! Δεν μιλάμε για καθαριότητα. Καθαριότητα πρέπει να κάνεις κάθε εβδομάδα, μην μπερδεύεσαι. Μιλάμε για α-πο-λύ-μαν-ση! Βουτάς σε Dettol

αραιωμένο με νερό τα πάντα από σφουγγαράκια, πινέλα, σφουγγαράκια μπάνιου, βούρτσες και χτένες. Οφείλεις στον εαυτό σου και στο δέρμα σου να το κάνεις!

Ξεκαθάρισμα νεσεσέρ
Είναι μια καλή ευκαιρία να πετάξεις τα ληγμένα, να επιδιορθώσεις τα σπασμένα και να κάνεις απολογισμό των ελλείψεων που έχεις. Και σταμάτα να κοιτάς λυπημένα αυτή τη σκιά που καταργήθηκε το 2004… πρέπει να πεταχτεί!

Οργάνωση μπουντουάρ
Αν είσαι Παρθένος στο ζώδιο τότε έχεις ήδη τακτοποιημένο μπουντουάρ. Αν δεν είσαι όμως, ήρθε η ώρα να το κάνεις και με την ευκαιρία, να απολυμάνεις όλες τις επιφάνειες που χρησιμοποιείς για να βαφτείς. Just in case.

Καθαρισμός σεσουάρ και θερμών εργαλείων
Τι νόμιζες; Πως δεν θα τα καθάριζες ποτέ; Άνοιξε το πίσω μέρος του σεσουάρ σου και ψέκασέ το ελαφρά με ένα απολυμαντικό. Καθάρισέ το από τη σκόνη και άσε το απολυμαντικό να εξατμιστεί πριν το ξαναχρησιμοποήσεις. Την μασιά και το ψαλίδι για τις μπούκλες θα τα απολυμάνεις περνώντας από πάνω τους λίγο ξύδι αραιωμένο με νερό. Μην το παραμελήσεις…

Διάβασε ακόμα:

Video: Ένα τραγούδι γραμμένο για το νέο κραγιόν της Estee lauder

Οι απόλυτες μάσκες για βαθύ καθαρισμό στο σπίτι

Αυτό το nail trend ήρθε από τα παλιά…

The post 4 beauty «αγγαρείες» που πρέπει να κάνεις την άνοιξη appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα