3 συμβουλές στιλ από την Olivia Palermo που θα σου αλλάξουν τη ζωή

Η Olivia Palermo είναι μια γυναίκα με απίστευτη αίσθηση του στιλ. Η ίδια θεωρείται fashion icon και κάθε της εμφάνιση γίνεται viral (από περιοδικά μόδας και sites) μέσα σε λίγα λεπτά. Παρακολουθώντας το στιλ της μέσω instagram αλλά και έχοντας διαβάσει

τόνους συνεντεύξεών της καταλήξαμε σε 3 συμβουλές που θα σε εμπνεύσουν να υιοθετήσεις και εσύ ένα υπέροχο στιλ σαν αυτό της Olivia!

#1. Bρες το χτένισμα που σου ταιριάζει και 3 παραλλαγές του. Η Olivia είχε παραδεχτεί σε παλαιότερη συνέντευξή της πως κάθε χρόνο επιλέγει 2-3 χτενίσματα για τις καθημερινές της εμφανίσεις. Για παράδειγμα βρίσκει μια αλογοουρά που της αρέσει και κάποια ακόμα χτενίσματα ώστε να ξέρει σε καθημερινή βάση ποιο από αυτά θα κάνει και να μην χάνει χρόνο να σκέφτεται ή να ασχολείται με τα μαλλιά της.

#2. Βρες το σωστό μποτάκι κάθε σεζόν! H αλήθεια είναι πως η μόδα στα παπούτσια αλλάζει κάθε σεζόν. Μπορείς βέβαια άνετα να φοράς κάθε χρόνο τα παπούτσια που είχες αγοράσει πέρυσι αλλά η Olivia προτείνει να επενδύεις κάθε χρόνο κάποια χρήματα για το ιδανικό μποτάκι που θα το φοράς στη δουλειά, σε επίσημα ραντεβού, σε δείπνα, σε πάρτι…παντού!

#3. Μείνε ενημερωμένη στη denim μόδα. Η μόδα στα τζιν, όπως και στα παπούτσια, αλλάζει επίσης αρκετά συχνά και αναβαθμίζεται συνεχώς. Αγόρασε λοιπόν 1-2 τζιν που υπακούουν στους νόμους της φετινής μόδας ή απλά (αν πιάνουν τα χέρια σου) μεταποίησε τα τζιν σου ώστε να είσαι μέσα στα πράγματα της μόδας και να ακολουθείς τις εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα