14 ιδέες για να φέρετε το ελληνικό καλοκαίρι σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας!

Το μπλε της θάλασσας και του ουρανού, το μπεζ της άμμου, τα φωτισμένα νησιά, την ημέρα από τον λαμπερό ήλιο και το βράδυ από τα αστέρια, τα ανθισμένα τοπία με τις πεταλούδες, τα διακοσμητικά που… φωνάζουν παραλία, αποτελούν τις κυρίαρχες εικόνες που μας έρχονται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε τους αγαπημένους μας προορισμούς διακοπών.

Όλες αυτές μπορούμε πια να τις συναντήσουμε και στη νέα συλλογή της ΝΙΜΑ

HOME που είναι εμπνευσμένη από το αγαπημένο ελληνικό Καλοκαίρι και να τις… προσθέσουμε στη διακόσμηση σε όλους τους χώρους του σπιτιού μας, από το σαλόνι και την τραπεζαρία, μέχρι την κουζίνα, την κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο.

Ακολουθούν 14 μοναδικές ιδέες, που περιλαμβάνουν ριχτάρια, σεντόνια, πετσέτες, διακοσμητικά, τραπεζομάντηλα κ.α. που συνδυάζουν την υψηλή αισθητική με την σούπερ χρηστικότητα και θα κάνουν τα δωμάτιά σας να θυμίζουν ενσταντανέ καλής ζωής από ένα νησί στο Αιγαίο.

Οι μέρες μεγάλωσαν, ο καιρός είναι στα καλύτερά του και εσείς ήδη φοράτε τα καλοκαιρινά σας. Γιατί όχι και το σπίτι σας;

Σαλόνι

Ριχτάρια

Lilian – Petrol

Με ένα παιγνίδι λουλουδιών σε κίτρινες και πετρόλ αποχρώσεις πάνω σε ουδέτερο εκρού φόντο,θα δώσουν μια φωτεινή και ζωντανή εικόνα που θα σας ανεβάσει τη διάθεση, χαρίζοντάς σας χαρά και ενέργεια. Με ύφανση από 80% βαμβάκι και 20% πολυέστερ, έχουν σαν αποτέλεσμα μαλακή αίσθηση αλλά και ανθεκτικότητα.

Adamo – Gray

Πείτε ΝΑΙ στη διαχρονική κομψότητα ενός μίνιμαλ καρώ σχεδίου που αποτυπώνεται με ουδέτερες γκρι αποχρώσεις και θα συμβάλλει σε μια ανανέωση του χώρου σας με αισθητική και ταυτότητα. Αποτελείται από 80% βαμβάκι και 20% πολυέστερ, για να σας προσφέρουν μια μαλακή αίσθηση και να αντέχουν στα πολλά πλυσίματα.

Τραπεζαρία

Τραπεζομάντηλο Oriana

Το floral πρωταγωνιστεί εδώ, σε υπέροχους και άκρως καιλοκαιρινούς τόνους του μπλε, με digital τύπωμα. Ένα τραπεζομάντηλο με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής από 100% βαμβακερή Loneta, που “πέφτει” τέλεια στο τραπέζι σας, σιδερώνεται πανεύκολα και αντέχει στο χρόνο.

Τραπεζομάντηλο Cyclades

Με πηγή έμπνευσης το μπλε των Κυκλάδων, θα φέρει τον αέρα της θάλασσας στην τραπεζαρία σας, ή στη βεράντα σας, όπου θα βγαίνετε και συντροφιά με φίλους θα διασκεδάζετε, αφήνοντας πίσω τις έννοιες και τα προβλήματα. Από εξαιρετική ποιότητα 100% βαμβακερού υφάσματος με ύφανση twill, που εγγυάται μεγάλη αντοχή, τέλειο “πέσιμο” και εύκολο σιδέρωμα.

Κουζίνα

Σετ Πετσέτες Κουζίνας Trebbiano – 02

Τα 100% βαμβακερά πετσετάκια Trebbiano, απο τη συλλογή της ΝΙΜΑ, έχουν ύφανση πικέ πετσετέ ώστε να απορροφούν άμεσα κάθε ίχνος υγρασίας και να είναι το δυνατό σας “όπλο”στην κουζίνα. Διατείθενται σε τριάδες, σε δύο διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς για να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει περισσότερο.

Μαξιλαράκι Κουζίνας Delicatessen – Deep Aqua

Η άνεση είναι κάτι που μπορούμε να δημιουργήσουμε και είναι απαραίτητη την ώρα που απολαμβάνουμε το γεύμα μας στην τραπεζαρία, στην κουζίνα ή ακόμα και στην βεράντα μας. Η εξαιρετική ποικιλία χρωμάτων που σας προσφέρουν τα μαξιλαράκια της σειράς Delicatessen, θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε ευφάνταστους συνδυασμούς και να δημιουργήσετε ένα άνετο και χαλαρό περιβάλλον. Έχουν εξαιρετική ποιότητα κατασκευής από 100% βαμβακερό ύφασμα με ύφανση twill.

Κρεβατοκάμαρα

Σεντόνια Oriana – Blue

Με απαλή σατινέ ύφανση από 100% βαμβάκι satin 220 κλωστών ανώτερης ποιότητας με μοναδική απαλότητα και υφή που προσφέρει αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης, σε ένα υπέροχο floral σχέδιο σε τόνους του μπλε που θα δώσουν έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στο υπνοδωμάτιο.

Κουβέρτα Dantelle

Υπέρδιπλη από 100% βαμβάκι με απαλή αίσθηση και εξαιρετική εφαρμογή για τις νύχτες του καλοκαιριού που φυσάει αυτό το δροσερό αεράκι και νιώθετε να ανατριχιάζετε ολόκληρες. Με πολυτελή δαντελένια υφή, ανάγλυφες λεπτομέρειες και vintage αισθητική.

Παιδικό δωμάτιο

Σετ Σεντόνια Barbossa

Ένα σετ που αποτελείται από δύο τεμάχια, ένα μονόχρωμο και ένα ριγέ που ταιριάζουν εύκολα παντού και δεν θα σας δυσκολέψουν καθόλου στους συνδυασμούς σας. Από 100% βαμβάκι με σύνθεση που αντέχει στον χρόνο και στα πλυσίματα και ύφασμα που “αναπνέει” χωρίς να ηλεκτρίζεται.

Σετ Σεντόνια Julita


Ένα σετ που αποτελείται από δύο σεντόνια, ένα μονόχρωμα και ένα γεμάτο αστεράκια και πεταλούδες, που θα ξετρελάνει τις μικρές πριγκίπισσες. Είναι κατασκευασμένα από 100% βαμβάκι, ανθεκτικά στο χρόνο και στα πολλά πλυσίματα και ύφασμα που “αναπνέει” χωρίς να ηλεκτρίζεται.

Μπάνιο

Πετσέτα Armonia

Από 100% βαμβακερά νήματα, 500 gsm, με ύφανση ζακάρ, εξαιρετικής ποιότητας, ιδιαίτερα απορροφητική και μαλακή με διαχρονικό – κλασικό ζακάρ μοτίβο σε παστέλ ροζ χρώμα. Διατίθεται σε σετ και μεμονωμένη ανά μέγεθος.

Σετ Πετσέτες Avra – Aqua

Από 100% βαμβάκι, 450gsm, πολύ μαλακές και απορροφητικές σε μοντέρνο τιρκουάζ χρώμα με τρίχρωμη ριγέ φάσα, αποτελούν την ιδανική λύση για να ανανεώσετε το μπάνιο σας και να αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους σας.

Διακοσμητικά Καλάθια

Corn – Blue

Corn – Light Salmon

Είναι χωρίς καμία αμφιβολία από τα πιο διαχρονικά χρηστικά-διακοσμητικά αντικείμενα. Τα συγκεκριμένα μάλιστα, είναι από φυσική ίνα Jute, ανθεκτικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως τσάντα παραλίας.

Δείτε βίντεο με την παρουσίαση των προϊόντων της NIMA HOME στο Πρω1νό:

Δείτε κι άλλες υπέροχες προτάσεις της εταιρείας NIMA HOME, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα