10 looks της Mary Lawless Lee που θα θέλεις να αντιγράψεις εδώ και τώρα!

Η Mary Lawless Lee είναι μια από τις αγαπημένες μας influencers και πάντα μας αρέσει να κοιτάμε το προφίλ της στο instagram για να παίρνουμε ιδέες για υπέροχα looks.

#1. Φέτος το καλοκαίρι θέλουμε να βλέπουμε φρούτα πάνω στα ρούχα μας και μάλιστα αυτό το print είναι από τα πιο δημοφιλή της σεζόν.

#2. Συνδύασε το μίνιμαλ μαγιό

σου με ένα tie dye bucket hat και είσαι έτοιμη για super stylish καλοκαιρινές εμφανίσεις.

#3. Τα cut- outs τα αγαπάμε φέτος πολύ, όχι μόνο τσα μαγιό μας αλλά και στα φορέματά μας.

#4. Το πράσινο είναι ένα χρώμα που όλο και περισσότερες influencers προτιμούν στα καλοκαιρινά τους looks. H Mary Lawless Lee επιλέγει ένα συγλονιστικό πράσινο φόρεμα και κερδίζει τα βλέμματα πάνω της.

#5. Τα παιχνιδιάρικα playsuits τα θέλουμε φέτος στην ντουλάπα μας όσο τίποτα άλλο. Η Μary Lawless Lee φοράει το δικό της με ριγέ print και το συνδυάζει με ψάθινο καπέλο.

#6. Όπως έχουμε πει ξανά στο παρελθόν τα δερμάτινα κομμάτια που έχουμε στην ντουλάπα μας θα τα φορέσουμε ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες κάνοντας τους κατάλληλους συνδυασμούς.

#7. Οι tie dye ολόσωμες φόρμες είναι ακόμα ένα κομμάτι που αν δεν έχεις καλό θα ήταν να αποκτήσεις. Αυτό το καλοκαίρι τα tie dye σχέδια είναι και πάλι ιδιαίτερα δημοφιλή και τα θέλουμε στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα.

#8. Τέλος, τα μίνι φορέματα με puffy sleeves είναι ακόμα ένα trend που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος. Η Mary Lawless Lee φοράει το δικό της με μπότες και δείχνει υπέροχη.

#9. Αυτή τη σεζόν σου προτείνουμε να δοκιμάσεις halter dresses με cut- outs και θα μας θυμηθείς!

#10. Τέλος, βάλε στη βαλίτσα των διακοπών και μερικές άνετες παντελόνες που θα φορέσεις εύκολα από το πρωί ως το βράδυ.

Διαβάστε ακόμα: Πώς φοράνε το πράσινο χρώμα οι πιο γνωστές influencers- Tα πιο stylish looks

Η Fashion Editor προτείνει: Ναι! Το καφτάνι είναι το Νο1 trend στα φορέματα του Καλοκαιριού

H τάση που αγάπησε η Πριγκίπισσα Diana επιστρέφει φέτος στη μόδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα