Η βλεφαροπλαστική του μέλλοντος: βλέμμα φρέσκο και νεανικό, χωρίς νυστέρι!

Αν θέλετε να αφαιρέσετε 10 χρόνια από το πρόσωπό σας τότε η αναίμακτη βλεφαροπλαστική με R/F και έκχυση αυτόλογου ορού είναι η πιο σύγχρονη διαδικασία που εφαρμόζει ο χειρουργός οφθαλμίατρος Σωτήρης Τσιούμας.

Ο χειρουργός οφθαλμίατρος Σωτήρης Τσιούμας

Το πέρασμα του χρόνου, αφήνει έντονα τα σημάδια του σε ένα από τα πιο καθοριστικά για την εμφάνιση μας, σημεία του προσώπου: τα άνω και κάτω βλέφαρα. Αρκεί να λάβουμε υπόψιν μας το γεγονός ότι το δέρμα των βλεφάρων είναι το λεπτότερο του σώματος μας (από 1 χιλ. πάχους

και σχεδόν διαφανές κατά τόπους) για να αντιληφθούμε τα αντιαισθητικά αποτελέσματα της χαλάρωσης που μπορεί να υποστεί με τα χρόνια.

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική

Αποτελεί μια επεμβατική διαδικασία κατά την οποία αφαιρείται δέρμα, μυϊκός ιστός και λίπος ανάλογα με την περίσσεια αυτών σε κάθε βλέφαρο. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι ποικίλες και η τελική επιλογή εξαρτάται από την κατάσταση του ασθενή και την τελική εμπεριστατωμένη γνώμη του ειδικού γιατρού.

Αυτό που αποτελεί ωστόσο επιθυμία του ασθενή και στόχο του ιατρού, είναι η όσο το δυνατόν πιο αναίμακτη επέμβαση και οι όσο το δυνατόν λιγότερες εκχυμώσεις και αιματώματα που αποτελούν και μια δυσάρεστη μετεγχειρητική εικόνα για τον ασθενή. Εδώ έρχονται οι ραδιοσυχνότητες σε συνδυασμό με τον αυτόλογο ορό του ασθενή να δώσουν λύση. Η βλεφαροπλαστική με R/F και έκχυση αυτόλογου ορού, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τον πιο απαιτητικό γιατρό αλλά και τον σύχγρονο άνθρωπο που επιθυμεί να βελτιώσει την εμφάνισή του με τον όσο το δυνατόν λιγότερο πόνο, το όσο το δυνατόν λιγότερο αίμα, τις όσο το δυνατόν λιγότερες εκχυμώσεις και αιμάτωμα στο μικρότερο δυνατό χρόνο, για να επιστρέψει στις δραστηριότητες του υγιής και πιο νέος

Τι περιλαμβάνει ο προεγχειρητικός έλεγχος

Απαραίτητος κρίνεται ο προεγχειρητικός έλεγχος με την οφθαλμολογική εξέταση που περιλαμβάνει:

μέτρηση οπτικής οξύτητας,απόκλιση ύπαρξης ξηροφθαλμίας,απόκλιση πτώσης άνω βλεφάρου ή οφρύος.

Για το άνω βλέφαρο γίνεται μέτρηση του ύψους της δερματικής πτυχής και σχεδιασμό της παλαιάς και νέας δερματικής πτυχής με ένωση των δυο γραμμών κοντά στην περιοχή του έσω και έξω κανθού, έτσι αποκαλύπτεται η περίσσεια του δερματικού ιστού και του λίπους που θα αφαιρεθεί.

Πριν ξεκινήσει αυτή καθαυτή η διαδικασία, γίνεται αιμοληψία από τον ασθενή για την δημιουργία του αυτόλογου ορού του. Ο ορός αυτός περιέχει διάφορους παράγοντες πτητικότητας, προθρομβίνη και θρομβοβλαστίνη. Η πραγματοποίηση τοπικής αναισθησίας σε συνδυασμό με τον αυτόλογο ορό του ασθενή περιορίζει τις εκχυμώσεις και τα αιματώματα που αφήνει μετεγχειρητικά η κλασική βλεφαροπλαστική με σκέτη τοπική αναισθησία.

Πώς πραγματοποιείται η διαδικασία

Με το μηχάνημα των ραδιοσυχνοτήτων επιτυγχάνεται αφαίρεση ταυτόχρονα με αιμόσταση δέρματος, μυϊκού ιστού και λίπους που περισσεύει στο άνω και κάτω βλέφαρο. Γίνεται συρραφή και επανέγχυση σκέτου αυτόλογου ορού για καλύτερη ούλωση στα επιθυμητά σημεία. Ο ασθενής σε μία ώρα επιστρέφει στο σπίτι του. Η αφαίρεση των ραμμάτων γίνεται σε 3 ημέρες και η επιστροφή στις καθημερινές ασχολίες του εντός ολίγων ημερών.

Το μυστικό

Μάθετε περισσότερα στο www.ofthalmoplastiki.gr

The post Η βλεφαροπλαστική του μέλλοντος: βλέμμα φρέσκο και νεανικό, χωρίς νυστέρι! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα