Το WWW.ORGANICBRANDS.GR έφερε επιτέλους στην Ελλάδα τα καλλυντικά Sukin Organics!

Η Νο1 σε πωλήσεις εταιρία καλλυντικών της Αυστραλίας, η Sukin Organics έρχεται στην Ελλάδα από το αγαπημένο μας www.organicbrands.gr

Στόχος της Sukin Οrganics είναι η διατήρηση της υγείας του ανθρώπου και η προστασία του περιβάλλοντος! Έχει δεσμευτεί να παράγει καλλυντικά με τα υψηλότερα standards!

Φυσική σύνθεση!100% Vegan100% CarbonNeutralNoAnimalTestingNoSLSNoSLESNoSyntheticFragrancesNoAnimalDerivativesNo Harsh DetergentsNo Propylene GlycolNo Artificial ColoursNo TriethanolamineNo
Mineral OilsNo EDTANo Parabens

Τα καλλυντικά της Sukin Organics διακρίνονται σε 2 σειρές:

Την Βοτανική Αναζωγονητική σειρά προσώπου με υπέροχα 100% φυσικά εκχυλίσματα. Προϊόντα της σειράς έχουν ξεχωρίσει και βραβευτεί!

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Το Ενυδατικό Mist Προσώπου
Το βραβευμένο ενυδατικό αυτό mist προσώπου συνδυάζει ανθόνερα χαμομηλιού και Τριαντάφυλλου που καταπραΰνουν, τονώνουν και δροσίζουν την κουρασμένη επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε το μετά τον καθαρισμό ή κάθε φορά που αισθάνεστε την επιδερμίδα σας κουρασμένη. Ιδανικό για τις διακοπές ή για χρήση σε χώρους που κλιματίζονται.

Το Φυσικό Αποσμητικό Σπρέι με Μανταρίνι, Βανίλια & Λεβάντα
Ένα αποσμητικό που εξουδετερώνει τα βακτήρια που προκαλούν κακοσμία χωρίς να χρησιμοποιεί βλαβερά συστατικά! Ένα υπέροχο μείγμα από έλαια Μανταρίνι και Λεβάντας που χαρίζουν υπέροχο, αναζωογονητικό άρωμα και εκχύλισμα Βανίλιας θα αφήσει αίσθηση και άρωμα καθαριότητας και φρεσκάδας.

Την Επανορθωτική Κρέμα Νυκτός με Αγριοτριανταφυλλιά
Ενισχυμένη σύνθεση που βοηθά στη σύσφιξη την ελαστικότητα και επανόρθωση του προσώπου, πλούσια σε έλαια Άγριου Τριαντάφυλλου, Νυχτολούλουδου και Μποράντζα. Η Sukin Moisture Restoring Night Cream προστατεύει και αποτρέπει την απώλεια της υγρασίας. Αντιρυτιδική και αναζωογονητική κρέμα νυκτός για όμορφη και δροσερή επιδερμίδα κάθε πρωί.

Και την σειρά Super Greens εμπλουτισμένη με ένα ‘’πράσινο μείγμα’’ αντιοξειδωτικών και βιταμίνες

24ωρη Ενυδατική Κρέμα Προσώπου / Super Greens Nutrient Rich
Μία ελαφριά ενυδατική κρέμα ημέρας πλούσια σε ενεργά συστατικά όπως Λάχανο, Σπιρουλίνα, Χλωρέλλα και Μαϊντανός που προάγουν την εμφάνιση μιας υγιούς επιδερμίδας. Τα εκχυλίσματα Acai και μούρων Goji παρέχουν στην επιδερμίδα αντιοξειδωτικά στοιχεία ενώ το Άγριο Τριαντάφυλλο, το Αβοκάντο και το Jojoba την ενυδατώνουν σε βάθος. Περιέχει επίσης Cranberries που χαρίζουν ένα υπέροχο αναζωογονητικό άρωμα που ξυπνάει τις αισθήσεις.

Η Sukin Organics συνδυάζει τις ιδιαιτέρως οικονομικές τιμές, την εξαιρετική συσκευασία, την ασυναγώνιστη ποιότητα ενώ παράλληλα το μέγεθος των προϊόντων είναι πολύ μεγαλύτερο απ΄ότι έχουμε συνηθίσει.
WWW.ORGANICBRANDS.GR

Organicbrands on Facebook
Organicbrands on Instagram

The post Το WWW.ORGANICBRANDS.GR έφερε επιτέλους στην Ελλάδα τα καλλυντικά Sukin Organics! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
WWW ORGANICBRANDS GR, Ελλάδα, Sukin Organics,WWW ORGANICBRANDS GR, ellada, Sukin Organics