Τι προβλέπουν τα ζώδια από 30.9-6.10.2019

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Το τετράγωνο της Αφροδίτης στο Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα απασχολήσει στις αρχές της εβδομάδας και μπορεί να προκαλέσει ένταση στην προσωπική σου ζωή, καθώς ανασφάλειες και ανάγκη επιβολής κάνουν την εμφάνισή τους και μπορούν να εκτοξεύσουν τη νευρικότητα στα ύψη. Προσοχή σε

ότι αφορά και οικονομικά ζητήματα, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με συνεργάτες σου.

Στις 03.10 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό εντείνοντας την περιέργεια, την εσωστρέφεια, την καχυποψία. Ιδανική συνθήκη είναι για να προωθήσεις οικονομικές και επιχειρηματικές συμφωνίες, άκου την διαίσθησή σου και να είσαι βέβαιος ότι μόνο να κερδίσεις μπορείς. Οι ανασφάλειες μπορεί να επηρεάσουν την επικοινωνία και στη σχέση σου, εξέφρασε τα βαθύτερα συναισθήματά σου για να αποφύγεις τις ατέρμονες συγκρούσεις.

Στις 04.10 ο Άρης περνάει στον Ζυγό εντείνοντας τον ανταγωνισμό και τις αντιπαραθέσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Σημαντικό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, διαφορετικά χτυπήματα κάτω από το τραπέζι θα εκτοξεύσουν τη νευρικότητα και οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες. Δραστηριοποιήσου σε νέες συνεργασίες που μπορούν να σου δώσουν πολλά, φρόντισε μόνο να μην εμπλέκεις τρίτα πρόσωπα σε αυτές γιατί θα προκαλέσεις δυσαρέσκεια με τις κινήσεις σου. Νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν, καθώς φλερτάρεις και με τη γοητεία σου μπορείς να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Το τετράγωνο της Αφροδίτης στο Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα απασχολήσει στις αρχές της εβδομάδας και μπορεί να δημιουργήσει ένταση τόσο σε εργασιακό επίπεδο, όσο και στην προσωπική σου ζωή. Ανασφάλειες και εμμονές κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα με συναδέλφους προκαλώντας προβλήματα. Λεπτομέρειες στη σχέση μπορεί να οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις που καλό είναι να αποφύγεις.

Στις 03.10 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό και επικεντρώνεις τη σκέψη και τη διάθεση για επικοινωνία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς απώτερος σκοπός σου είναι να επικρατήσει όμορφο κλίμα με το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Νέες συνεργασίες μπορεί να προκύψουν, καθώς αντιλαμβάνεσαι άμεσα ποιες μπορούν να αποδώσουν θετικά για εσένα. Πρόσεχε μόνο την τάση να καταπιέζεσαι και να μην εκφράζεις απόψεις για να μην δυσαρεστήσεις τους γύρω σου.

Στις 04.10 ο Άρης περνάει στον Ζυγό αυξάνοντας τις καθημερινές υποχρεώσεις και τις αγγαρείες στη δουλειά. Αυτό μπορεί να σου προκαλέσει άγχος που θα εκτονώσεις στον εργασιακό περίγυρο δημιουργώντας αχρείαστες κόντρες. Η έντονη ενέργεια και πίεση που νιώθεις μπορεί να διοχετευτεί σε γυμναστική ή άσκηση που σε ικανοποιεί ισορροπώντας την ψυχολογία σου. Είναι κάτι που θα σου δώσει το δυναμικό να ανταποκριθείς στο δύσκολο πρόγραμμα με ευκολία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Το τετράγωνο της Αφροδίτης στο Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα απασχολήσει στις αρχές της εβδομάδας και μπορεί να προκαλέσει έντονες συγκρούσεις σε προσωπικό επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να επιβάλλεις θέλω και απόψεις στο ταίρι σου εντείνοντας τη νευρικότητα. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες και επικεντρωθείς στον πόθο και την έξαψη που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση σου.

Στις 03.10 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό και μπαίνεις σε μία έντονη διαδικασία συζητήσεων και σχεδιασμών σε καθημερινό και εργασιακό επίπεδο. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων θα σε βοηθήσει να δώσεις άμεσα λύσεις σε όποιο πρόβλημα και αν προκύψει. Καλό είναι να περιορίσεις γκρίνια και επικριτικότητα για να καταφέρεις να διατηρήσεις καλή ατμόσφαιρα με τους συναδέλφους σου.

Στις 04.10 ο Άρης περνάει στον Ζυγό απογειώνει τον ερωτισμό και σε ωθεί σε καθοριστικές κινήσεις στην προσωπική σου ζωή που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην περαιτέρω πορεία σου. Διεκδικείς με δυναμισμό το αντικείμενο του πόθου σου και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές που θα σε γεμίσουν χαρά και αυτοπεποίθηση. Η διασκέδαση και οι δημιουργικές δράσεις μπαίνουν στην ατζέντα σου και έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής και να ασχοληθείς με τα ταλέντα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Το τετράγωνο της Αφροδίτης στο Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα απασχολήσει στις αρχές της εβδομάδας, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε έντονες προστριβές σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο. Φόβοι και απωθημένα μπορεί να σε οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις που θα δημιουργήσουν δυσάρεστη ατμόσφαιρα στη σχέση και στο οικογενειακό περιβάλλον. Προσοχή δείξε σε οικονομικές συμφωνίες σε σχέση με ακίνητα, γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν κόντρες θεωρώντας ότι θέλουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου.

Στις 03.10 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό και το μόνο που σκέφτεσαι είναι πως θα περάσεις καλά, θα διασκεδάσεις με την παρέα σου, θα φλερτάρεις. Η χαρά και η παιδικότητα κάνουν την εμφάνισή τους και επιδιώκεις με τον τρόπο που εκφράζεσαι να τραβήξεις το ενδιαφέρον των γύρω σου. Πρόσεχε γιατί οι υπερβολές μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια, περιόρισε εγωισμό και σκέψου καλά πριν εκφραστείς.

Στις 04.10 ο Άρης περνάει στον Ζυγό και περνάς σε μία περίοδο όπου η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει στο οικογενειακό περιβάλλον. Ξεσπάσματα λόγω καταπιεσμένου θυμού μπορεί να προκύψουν που θα οδηγήσουν σε κόντρες με οικεία πρόσωπα δυναμιτίζοντας την όμορφη και τρυφερή ατμόσφαιρα. Είναι προτιμότερο να δραστηριοποιηθείς σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας ή επισκευές στον προσωπικό σου χώρο. Αυτό είναι αρκετό για να βγάλεις την ένταση και να αποφύγεις προστριβές που θα σου στοιχίσουν.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Το τετράγωνο της Αφροδίτης στο Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα απασχολήσει στις αρχές της εβδομάδας την προσωπική σου ζωή και πιθανές εμπορικές συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν σε οικονομικό επίπεδο. Η καλή διάθεση και η ανάγκη για διασκέδαση βομβαρδίζεται από φοβίες και αυτό δεν θα είναι δύσκολο να οδηγήσει σε προστριβές με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα, δεν αποκλείεται να θεωρήσεις ότι γίνεται προσπάθεια εις βάρος σου, είναι βέβαιο ότι η διαίσθησή σου θα βοηθήσει σε θετική λύση.

Στις 03.10 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό και εντείνει την ευαισθησία, την κατανόηση, τη διάθεση να συζητήσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον. Η κυκλοθυμία πολλές φορές μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που καλό είναι να διαχειριστείς. Φρόντισε να προχωρήσεις συμφωνίες σε σχέση με μετακομίσεις και ακίνητα γιατί οι συνθήκες είναι εξαιρετικές.

Στις 04.10 ο Άρης περνάει στον Ζυγό και σε δραστηριοποιεί έντονα στο επίπεδο της επικοινωνίας, των γνώσεων, του εμπορίου, των μετακινήσεων. Πιθανό είναι να επιλέξεις να ασχοληθείς με νέα αντικείμενα που σου παρέχουν γνώση που σε ενδιαφέρει. Κοντινές αποδράσεις μπορεί να υπάρξουν που σε ανανεώνουν. Η επαφή με το στενό σου περιβάλλον είναι καταλυτική, όμως μπορεί να υπάρξουν εντάσεις λόγω νευρικότητας που κάποιες στιγμές έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Το τετράγωνο της Αφροδίτης στο Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα απασχολήσει στις αρχές της εβδομάδας καθώς μπορεί να φέρει συγκρούσεις σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να έχεις, αλλά και έντονες καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή λόγω φοβιών, ελλείμματος αυτοπεποίθησης, αδιαλλαξίας. Είναι καθοριστικό να μπορέσεις να ελέγξεις τις ανασφάλειές σου, αφού είναι αυτές που μπορεί να σε οδηγήσουν στο να επιβληθείς και να ελέγξεις το ταίρι σου με δυσάρεστες συνέπειες.

Στις 03.10 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό εντείνοντας την ανάγκη για επικοινωνία με το κοντινό σου περιβάλλον. Είναι πιθανό να επιδιώξεις συναντήσεις με πρόσωπα κοντά σε εσένα για να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους συζητώντας. Η ευστροφία και η πειθώ μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές εμπορικές συμφωνίες. Προσοχή μόνο στη μεταφορά πληροφοριών που δεν είναι ακριβείς και μπορεί να εκτεθείς.

Στις 04.10 ο Άρης περνάει στον Ζυγό και προσανατολίζεσαι σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου επιθυμίες και πως θα τις ικανοποιήσεις. Γεγονός είναι ότι γίνεσαι απόλυτος και αδιάλλακτος σε αυτό που θέλεις και επιδιώκεις να το πετύχεις με αργούς και σταθερούς ρυθμούς. Προσπάθησε να ισορροπήσεις πιθανή υπερβολική συντήρηση ή σπατάλη στα έξοδα καθώς σου δημιουργεί εμμονική συμπεριφορά. Η κτητικότητα μπορεί να επηρεάσει την σχέση σου, φρόντισε να δίνεις χώρο στο σύντροφό σου.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Το τετράγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα απασχολήσει στις αρχές της εβδομάδας και μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προσπάθησε να περιορίσεις τη διάθεση χειρισμού και εξουσίας προς το ταίρι σου γιατί είναι αυτή που θα δημιουργήσεις έντονες συγκρούσεις. Προσοχή δείξε και σε οικονομικά θέματα με συνεργάτες σου, καθώς επιδιώκοντας να επιβάλεις τις συνθήκες θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις.

Στις 03.10 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό και στρέφεις τη σκέψη και τους σχεδιασμούς σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Έχεις την υπομονή και την επιμονή για να καταφέρεις πιθανή αύξηση του εισοδήματός σου, προσπάθησε μόνο να δείξεις ευελιξία γιατί η απολυτότητα θα προκαλέσει εντάσεις. Η κτητικότητα εκφράζεται άμεσα στο ταίρι σου, προσπάθησε να τη διαχειριστείς για να μην υπάρξουν έντονες αντιδράσεις.

Στις 04.10 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου ωθώντας σε στο να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να δραστηριοποιηθείς σε νέες συνεργασίες που μπορεί να είναι καθοριστικές για την πορεία σου. Φλερτάρεις και με την ενεργητικότητα και το δυναμισμό σου κατακτάς τους πάντες όπου και αν βρεθείς. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός, επιθετικός και άκρως εγωιστής προκαλώντας προβλήματα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Το τετράγωνο της Αφροδίτης στο Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα απασχολήσει στις αρχές της εβδομάδας και μπορεί να εκτοξεύσει τους φόβους και τα απωθημένα από καταστάσεις του παρελθόντος που βίωσες, κάτι που θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου σήμερα. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, η ένταση που δημιουργούν πιθανά να οδηγήσει σε ατέρμονες συγκρούσεις. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε ωθήσει στα άκρα, γιατί η διάθεσή σου θα επηρεαστεί σημαντικά.

Στις 03.10 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις από την εσωστρέφεια, καθώς εκφράζεις με αμεσότητα τις σκέψεις και τις απόψεις σου. Είναι καθοριστικό για εσένα να κάνεις σχεδιασμούς και να προχωρήσεις σε συμφωνίες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σε τομείς της ζωής σου που σε ενδιαφέρουν. Καλό είναι βέβαια να αφήσεις στην άκρη τον υποκειμενισμό και τις ακραία εγωιστικές σκέψεις, γιατί θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Στις 04.10 ο Άρης περνάει στον Ζυγό και εντείνει πιθανές ανασφάλειες και άγχος που έχεις δημιουργηθεί παλιότερα. Καταπιεσμένη οργή μπορεί να σε οδηγήσει στην εσωστρέφεια, προσπάθησε να τη διοχετεύσεις μέσω της τέχνης για να ισορροπήσει η ψυχολογία σου. Παρασκηνιακές διεργασίες εις βάρος σου μπορεί να υπάρξουν στη δουλειά, δείξε ψυχραιμία και άκουσε το ένστικτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Το τετράγωνο της Αφροδίτης στο Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα απασχολήσει στις αρχές της εβδομάδας καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε κόντρες με το ταίρι σου. Η ανάγκη να επιβάλεις τους δικούς σου στόχους και φιλοδοξίες στη σχέση θα είναι αρκετή για να προκληθούν εντάσεις που θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Οικονομικά ζητήματα με φίλους μπορεί να προκαλέσουν έντονες αντιπαραθέσεις, κράτησε την ψυχραιμία σου.

Στις 03.10 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό και μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας, καθώς δεν επιδιώκεις να εκφράζεις σκέψεις και απόψεις. Είναι επιτακτική ανάγκη να βρίσκεις την αυτοσυγκέντρωσή σου σε καθημερινές υποχρεώσεις και στη δουλειά, διαφορετικά πιθανά λάθη θα σε εκθέσουν. Το μυαλό ταξιδεύει στο παρελθόν και αναμνήσεις εντείνουν το συναισθηματισμό, η τέχνη είναι η καλύτερη δυνατή διέξοδος για να μπορέσεις να αποφύγεις τη μελαγχολία.

Στις 04.10 ο Άρης περνάει στον Ζυγό και δραστηριοποιείσαι κυρίως σε οργανώσεις και συλλόγους που ασχολούνται με αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν. Η προσφορά σου σε ομαδικό επίπεδο είναι καθοριστική, καθώς νιώθεις ότι έτσι συμμετέχεις σε ότι σε ικανοποιεί. Οι παρέες με φίλους και οι συζητήσεις μαζί τους μπορεί να φέρουν στο προσκήνιο νέους στόχους και όνειρα. Πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο θα επιδιώξουν να είναι αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Το τετράγωνο της Αφροδίτης στο Ζυγό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου θα απασχολήσει στις αρχές της εβδομάδας και πιθανά να δημιουργήσει κόντρες σε επαγγελματικό επίπεδο για οικονομικά ζητήματα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στο τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις, καθώς είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να επιβάλλεις τα θέλω σου. Τάσεις ελέγχου και εξουσίας μόνο συγκρούσεις θα προκαλέσουν, απέφυγέ τες. Σε προσωπικό επίπεδο, η ένταση που νιώθεις εκδηλώνεται και στο ταίρι σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να αντιδράσει έντονα εκτοξεύοντας τη νευρικότητα στα ύψη.

Στις 03.10 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό και η διάθεση να επικοινωνήσεις με το φιλικό σου περίγυρο κυριαρχεί, γι’ αυτό δεν χάνεις ευκαιρία να βρεθείς με παρέες που σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα και όνειρα. Συζητήσεις για στόχους που μπορεί να έχεις έρχονται στο προσκήνιο, προσπάθησε να μην είναι αλαζονικός και εριστικός με όποιον θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνεται το σκεπτικό σου.

Στις 04.10 ο Άρης περνάει στον Ζυγό και αυξάνει σημαντικά τις υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες που θα λειτουργήσουν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Το άγχος και οι υψηλές προσδοκίες μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες με τους ανωτέρους σου. Προσπάθησε να αποφύγεις την αδιαλλαξία γιατί είναι αυτή που θα ωθήσει σε έντονες συγκρούσεις προκαλώντας προβλήματα στην καριέρα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Το τετράγωνο της Αφροδίτης στο Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα απασχολήσει στις αρχές της εβδομάδας αφού είναι αυτό που μπορεί να χαλάσει τη χαρούμενη και αισιόδοξη ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Απολυτότητα και φανατισμός σε απόψεις μπορεί να προκαλέσουν σημαντικές κόντρες στη σχέση σου. Καλό είναι να ελέγξεις χειριστικές και εξουσιαστικές τάσεις, διαφορετικά η ένταση στην προσωπική σου ζωή θα είναι στα ύψη.

Στις 03.10 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό και μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονων συζητήσεων και σχεδιασμών σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που μπορεί να φέρει νέες προτάσεις ή εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα επαγγελματική στέγη. Η μεθοδικότητα και ο ρεαλισμός που αντιμετωπίζεις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει εντυπωσιάζουν και σου δίνουν την ώθηση που απαιτείται για να αναγνωριστεί η προσπάθειά σου.

Στις 04.10 ο Άρης περνάει στον Ζυγό δημιουργώντας ιδανικό κλίμα στις σχέσεις με το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό σου περιβάλλον, καθώς πιθανό είναι να επιδιώξεις να δεις πρόσωπα που ξέρεις ότι θα περάσεις όμορφα μαζί τους. Οι επαφές και τα ταξίδια στο εξωτερικό ευνοούνται και ανοίγουν μπροστά σου νέους δρόμους γνώσης και εμπειριών. Φρόντισε μόνο να μην είσαι αμελής σε πιθανές υποχρεώσεις που έχεις, αφού μπορεί να εκτεθείς με λάθη και παραλήψεις. Ο έρωτας κυριαρχεί αφού μοιάζει σαν περιπέτεια.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Το τετράγωνο της Αφροδίτης στο Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα απασχολήσει στις αρχές της εβδομάδας και δεν αποκλείεται να προκαλέσει ένταση σε προσωπικό επίπεδο και στις οικονομικές σου συναλλαγές. Η ανάγκη να επιβληθείς λόγω των προσωπικών σου ανασφαλειών είναι αυτή που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Επικεντρώσου στο πάθος και στον αισθησιασμό και να είσαι βέβαιος ότι είναι αυτά που θα σε ικανοποιήσουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Στις 03.10 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό και νιώθεις πιο χαρούμενος από ποτέ, αφού η θετική σκέψη κυριαρχεί και σου δίνει ώθηση για διασκέδαση και γνώση. Πιθανό είναι να επιλέξεις να ασχοληθείς με πνευματικά αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν ανοίγοντας τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Πιθανές είναι μετακινήσεις που θα σε γεμίσουν χαρά, ταξίδια στο εξωτερικό λόγω επαφών που έχεις εκεί δεν αποκλείονται. Πρόσεξε γιατί η αφέλειά σου μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που θα σε εκθέσουν.

Στις 04.10 ο Άρης περνάει στον Ζυγό δίνοντάς σου την ευκαιρία να κινητοποιηθείς σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις. Σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει η διαίσθησή σου καθώς είναι αυτή που θα σε κατευθύνει μοναδικά στις θετικότερες αποφάσεις για εσένα. Το πάθος κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή, απόλαυσε τον αισθησιασμό με το ταίρι σου και άφησε στην άκρη ανασφάλειες και ζήλια που μόνο ένταση θα προκαλέσουν.

The post Τι προβλέπουν τα ζώδια από 30.9-6.10.2019 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, αρης, νέα, λύση, προσφορες, κινηση στους δρομους, τελος ακινητης περιουσιας, τραπεζα της ανατολης, θεμα εκθεσης 2012, εξαψη, επιθυμιες, ακινητα, γνωση, δουλεια, ζηλια, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, οριζοντες, πιεση, προγραμμα, ψυχολογια, ωθηση, αγχος, αυξηση, αναμνησεις, απωθημενα, ατζεντα, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, βρισκεις, γεγονος, γινεται, γινεσαι, γνωριμια, γοητεια, δειξε, δειτε, δωσει, δυναμικο, εγωιστης, ευκαιρια, εβδομαδα, εμμονες, ενεργεια, ενδιαφεροντα, ενστικτο, εμφάνιση, εξοδα, επικοινωνια, εριστικος, ερμης, ερχονται, τεχνη, ζωη, ζωδιο, ζωης, υπομονη, θετικη σκεψη, καχυποψια, κλιμα, λαθη, λεπτομερειες, ρεαλισμος, λύση, μπορεις, μυαλο, μυστικα, ομορφη, παθος, περιβαλλον, προβληματα, ρολο, συντηρηση, σκεφτεσαι, σκεψεις, στα ακρα, ταξιδια, ταση, τετραγωνο, φοβιες, χατζηβασιλειου, χαρα, ψυχραιμια, ομορφα, ακου, δωσεις, ιδανικο, μοιαζει, μπροστα, νιωθεις, οργη, θεματα, θετικα
Τυχαία Θέματα