Τι προβλέπουν τα άστρα από 23-29.4.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Σημαντική μετακίνηση αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Κριέ είναι αυτή της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 24.04 που σε βάζει στην διαδικασία να φύγεις από την διάθεση για ηρεμία, απόλαυση καλού φαγητού και λίγων φίλων, ανάγκη για να περάσεις ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου. Η διάθεσή σου αλλάζει σημαντικά, όπως και η ανάγκη σου σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς τώρα γίνεσαι περισσότερο κοινωνικός και εξωστρεφής, εντυπωσιάζοντας

τους γύρω με τον λόγο σου. Η ανάγκη για φλερτ και παιχνίδι είναι έντονη, αλλά η διαφορά είναι ότι δεν δείχνεις να θέλεις να έρθεις σε επαφή με έντονα συναισθήματα.

Στον επαγγελματικό τομέα μπορείς να γοητεύσεις με το πνεύμα και τις ιδέες σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα. Σε συναισθηματικό επίπεδο, μπορείς να δώσεις ανάσες φρεσκάδας στην σχέση σου, κάνοντας μικρές αποδράσεις που θα βοηθήσουν και εσένα και το ταίρι σου να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι γεγονός ότι οι νέες γνωριμίες θα είναι αρκετές, πρόσεξε μόνο γιατί η ανάγκη σου να φλερτάρεις μπορεί να σε κάνει να μπλέξεις… σε παράλληλους δρόμους και να υπάρξουν περιπέτειες.

Η εβδομάδα κλείνει με την ένταση να ανεβαίνει, λόγω της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στις 30.04 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα και να σου δίνει το σύνθημα να προχωρήσεις σε κλείσιμο οικονομικών υποθέσεων και συμφωνιών. Η λογική και ρεαλιστική σου σκέψη, η υπεύθυνη στάση σου θα βοηθήσουν στο να υπάρξουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη να περνάει στους Διδύμους στις 24.04 αγαπημένε Ταύρε στρέφεσαι στο τι σε ευχαριστεί και σε κάνει να απολαύσεις την ζωή σου πραγματικά. Η διάθεση με το να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου είναι ξεκάθαρη. Δείχνεις να θέλεις να απολαύσεις στιγμές με λίγους και καλούς ή το ταίρι σου που θα είναι ήσυχες, μακριά από την πολυκοσμία. Προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξεις σε σπατάλες και περιττά έξοδα, καθώς η ανάγκη σου για ομορφιά μπορεί να σε οδηγήσει στο να κάνεις αγορές που δεν χρειάζεται.

Σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να «εκμεταλλευτείς» την παρούσα συγκυρία με το να σχεδιάσεις την αύξηση των εσόδων σου και να κάνεις μία συζήτηση γι’ αυτό. Η αλήθεια είναι ότι η αυτοπεποίθησή σου είναι ανεβασμένη και αυτό είναι εμφανές στους γύρω σου. Συναισθηματικά, δείχνεις με έντονο τρόπο τα συναισθήματα αλλά και το πως θέλεις να είσαι με το ταίρι σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονα ερωτικές στιγμές που θα δώσουν νέα ώθηση στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι γεγονός ότι νέες γνωριμίες είναι πιθανό να προκύψουν, πρόσεξε μόνο τις έντονες τάσεις κτητικότητας που μπορεί να εκφράσεις και να χαλάσουν το κλίμα.

Προς το τέλος της εβδομάδας η επιρροή της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στον άξονά σου με τον Σκορπιό στις 30.04 είναι έντονη, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα και το θέμα «εγώ και οι άλλοι» να έρχεται στο προσκήνιο και να σε απασχολεί. Η αλήθεια είναι ότι με λογική και ψύχραιμη σκέψη θα μπορέσεις να βάλεις σταθερές βάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που θα αποδώσουν σε μελλοντικό χρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η εβδομάδα σηματοδοτείται αστρολογικά αγαπημένε Δίδυμε από την μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 24.04, μία συγκυρία που λειτουργεί εξαιρετικά ευνοϊκά για εσένα, καθώς σε ωθεί σε έντονη κοινωνικότητα, αφήνοντας πίσω σου μία περίοδο εσωστρέφειας και έντονου συναισθηματισμού. Η ανάγκη σου για εξωστρέφεια αλλά και φλερτ σε κάνει να πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα και αν βρεθείς, καθώς μπορείς να γοητεύσεις τους πάντες στο πέρασμά σου. Το παιχνίδι στον έρωτα είναι δεδομένο και αυτό φέρνει πολλές κατακτήσεις και κατά συνέπεια επιβεβαίωση.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, η έντονη διάθεση για να καταλάβεις και να συνεννοηθείς με τους γύρω σου μπορεί να προσελκύσει νέες συνεργασίες ή πρόσωπα που μπορεί να παίξουν κομβικό ρόλο στην πορεία σου. Οι νέες συνεργασίες μπορεί να είναι πολύ αποδοτικές και σε οικονομικό επίπεδο. Συναισθηματικά, δείχνεις να βγαίνεις από το καβούκι σου και να διεκδικείς με έντονο τρόπο τις ανάγκες από τον σύντροφό σου. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις εγωιστής και απότομος και να προκαλέσεις συγκρούσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, οι νέες κατακτήσεις να ξέρεις θα είναι πολλές, αρκεί να βγεις, να διασκεδάσεις και να αφήσεις τον εαυτό σου να λάμψη.

Στο τέλος της εβδομάδας η ένταση μπορεί να αυξηθεί, καθώς θα βρίσκεσαι υπό την επιρροή της Πανσελήνου, που θα γίνει στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04 και μπορεί να φέρει νευρικότητα στην καθημερινότητα και στην εργασία. Η συμμετοχή του Κρόνου από τον Αιγόκερω, που σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα φώτα, θα σε βοηθήσει να βρεις την ψυχραιμία, την λογική και την μεθοδικότητα να ανταποκριθείς σε ότι και αν προκύψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έντονη συναισθηματικότητά σου βγαίνει στην επιφάνεια αγαπημένε Καρκίνε , καθώς η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους, στις 24.04, αφήνοντας πίσω σου την ανάγκη να συναναστραφείς με τους φίλους σου και βγάζοντάς σου την διάθεση να προσφέρεις σε όποιον έχεις ανάγκη, να ασχοληθείς με την τέχνη και την μουσική, να βγάλεις στην επιφάνεια τα βαθύτερά σου συναισθήματα. Η έντονη πνευματικότητα που σε διακρίνει σε βοηθά να αφουγκραστείς με μεγαλύτερη ευκολία τις ανάγκες και τα συναισθήματα των γύρω σου, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα αυτά που θέλεις και έχεις ανάγκη εσύ.

Συναισθηματικά, είναι γεγονός ότι στρέφεσαι με έμφαση στο ταίρι σου και αποζητάς να περάσεις μοναδικές στιγμές, μακριά από όλους. Η μοναχικότητα και η ανάγκη για πολλές ιδιωτικές στιγμές σε χαρακτηρίζουν αυτήν την περίοδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα εμφανιστούν και πάλι στην ζωή σου για να διεκδικήσουν μία θέση σε αυτήν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί ο έντονος συναισθηματισμός και η τάση για να εξιδανικεύεις τους πάντες δεν θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα ποιος είναι ο άλλος πραγματικά και τι θέλεις από εσένα, με αποτέλεσμα είτε να πληγωθείς, είτε να εκτεθείς.

Η ένταση ανεβαίνει προς το τέλος της εβδομάδας, καθώς η επιρροή της Πανσελήνου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, που θα πραγματοποιηθεί στις 30.04 γίνεται αισθητή και σε ωθεί στο να ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή, τις δημιουργικές σου δράσεις, τις φιλικές σου σχέσεις και τους στόχους σου. Η συμμετοχή από τον Κρόνο στον Αιγόκερω λειτουργεί καταλυτικά για εσένα, βοηθώντας σε να κρατήσεις την ορθολογική σκέψη και την σοβαρότητα που πιθανά απαιτείται.

ΛΕΩΝ

Το σημαντικότερο αστρολογικό αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα είναι η μετακίνηση της Αφροδίτης στους Διδύμους που στρέφει το ενδιαφέρον σου στο φιλικό σου περιβάλλον, καθώς εκδηλώνεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς με τα φιλικά σου πρόσωπα, αφήνοντας πίσω σου επαγγελματικούς στόχους και διάθεση για καταξίωση. Είναι βέβαιο ότι γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής και κοινωνικός, κάτι που θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα με τους στόχους που έχεις θέσει, αφού γοητεύεις με το σκεπτικό σου και την ανεξάρτητη φύση σου και έτσι βρίσκονται πρόσωπα που επιθυμούν να σε στηρίξουν σε ότι και αν θέλεις να πετύχεις.

Η ανάγκη για επανακαθορισμό οραμάτων ή για να θέσεις νέους στόχους μπορεί να είναι εμφανής. Νιώθεις επίσης έντονα να θέλεις να προσφέρεις μέσα από ομάδες και συλλόγους που σε ενδιαφέρουν, καθώς αναγνωρίζεις στον εαυτό σου την διάθεση για συλλογικότητα και δράση. Συναισθηματικά, είναι καιρός να θέσεις στόχους που μπορείς να ακολουθήσεις από κοινού με το ταίρι σου, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας δώσει την απόλαυση της κοινής προσπάθειας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες γνωριμίες μέσα από φιλικές παρέες ή κάποιος φίλος σου να εκδηλώσει για εσένα συναισθήματα που μπορεί να τρέφει καιρό.

Η εβδομάδα προς το τέλος βρίσκεται υπό την επιρροή της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04 και αγγίζει για εσένα τόσο οικογενειακά, όσο και επαγγελματικά θέματα, ωθώντας σε στο να κλείσεις κύκλους και εκκρεμότητες που μπορεί να σε απασχολούν. Η συμμετοχή του Κρόνου από τον Αιγόκερω σε βοηθά να δράσεις πρακτικά και με πρόγραμμα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις όποιες απαιτήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους στις 24.04 αγαπημένε Παρθένε και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πιθανό να εκδηλώσεις έντονα την ανάγκη για αναγνώριση μέσα στον επαγγελματικό χώρο και αυτό να επισκιάσει την προσωπική σου ζωή, καθώς οι κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να είναι πολλές και δεν είσαι διατεθειμένος να λείψεις από γεγονότα που μπορεί να σε βοηθήσουν στο να αυτοπροβληθείς. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές να υπάρξουν που θα είναι άκρως ευνοϊκές για εσένα και θα λειτουργήσουν βοηθητικά στον επαγγελματικό τομέα.

Είναι γεγονός δε ότι μπορείς να γοητεύσεις με τον τρόπο που προβάλεις τον εαυτό σου και να πείσεις τους ανωτέρους σου ή πρόσωπα που εμπλέκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον για τις ικανότητές σου. Οι σχέσεις σου γίνονται περισσότερο φιλικές και πιθανά να αναγνωριστεί η προσπάθεια και η εργατικότητα που έχεις επιδείξει διαχρονικά. Συναισθηματικά, δεν αποκλείεται να υπάρξει επισημοποίηση στην σχέση σου, καθώς σε απασχολεί έντονα η εικόνα σου στην κοινωνία. Πρόσεχε μόνο γιατί οι πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να μην σου αφήνουν πολύ χρόνο και αυτό να φέρει γκρίνια στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα λειτουργήσει θετικά σε όλο το φάσμα της ζωής σου.

Προς το τέλος της εβδομάδας η επιρροή της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04 είναι έντονη, βγάζοντας στην επιφάνεια θέματα με το στενό σου περιβάλλον, που με ψυχραιμία και λογική μπορείς να λύσεις και να αφήσεις πίσω σου. Βλέπεις τον έρωτα με σοβαρότητα και ξεκαθαρίζεις τι θέλεις, βάζοντας γερές βάσεις στην σχέση σου.

ΖΥΓΟΣ

Το αστρολογικό «γεγονός» που χαρακτηρίζει αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ είναι το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους, που αλλάζει την διάθεσή σου και σε βγάζει από την έντονη εσωστρέφεια, ανασφάλεια και καχυποψία που μπορεί να εκδήλωσες στην προσωπική σου ζωή λόγω φόβων και απωθημένων που πιθανά βγήκαν στην επιφάνεια. Μπαίνεις σε μία περίοδο που γίνεσαι έντονα κοινωνικός και εξωστρεφής, μη χάνοντας ευκαιρία να διασκεδάσεις, να απολαύσεις ένα υπέροχο δείπνο με παρέα που μπορεί να κάνεις διάφορες φιλοσοφικές συζητήσεις. Ταξίδια στο εξωτερικό ή στην ύπαιθρο σου δίνουν μεγάλη ανάσα, συνδυάζοντας γνώση, περιπέτεια και διακοπές μαζί.

Είναι αλήθεια ότι δεν θα δείξεις ιδιαίτερη διάθεση να ασχοληθείς με τα τετριμμένα, αφήνοντας πίσω σου την καθημερινότητα και τα προβλήματά της. Καλό θα είναι όμως να είσαι προσεκτικός γιατί πιθανά να έχεις την τάση να γίνεις αμελής με υποχρεώσεις σου και αυτό να σου κοστίσει. Συναισθηματικά, δείχνεις αισιοδοξία, χαρά και η ανάγκη σου για έρωτα και παιχνίδι δίνει τονωτικές ενέσεις στην σχέση σου. Ένα ταξίδι μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για την σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, η γοητεία σου είναι απαράμιλλη και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Πρόσωπα από το εξωτερικό μπορεί να έρθουν σε επαφή μαζί σου.

Στο τέλος της εβδομάδας η επιρροή της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04 είναι έντονη και σε βάζει σε διαδικασία να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα, εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί αρχικά να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια. Αν λειτουργήσεις με ψυχραιμία και ρεαλιστική σκέψη, είναι βέβαιο ότι θα κλείσεις υποθέσεις που σε πιέζουν, βρίσκοντας έτσι και πάλι την ηρεμία και την αυτοπεποίθησή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να περνάει στις 24.04 αγαπημένε Σκορπιέ η διάθεση σου γίνεται εντονότερη και ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή δείχνεις να βγάζεις καχυποψία και ζήλια, λόγω προσωπικών ανασφαλειών, απωθημένων και φόβων που έρχονται στην επιφάνεια. Είναι γεγονός ότι η ένταση είναι πιθανό, αν δεν την θέσεις υπό έλεγχο, να δυναμιτίσει το κλίμα στην σχέση σου και να οδηγηθείς σε προστριβές και καυγάδες με το ταίρι σου που θα δημιουργήσουν κρίση. Σε οικονομικό επίπεδο μπορείς να ασχοληθείς με συμφωνίες και θέματα σε σχέση με τρίτους, που αν αφεθείς και ακολουθήσεις το ένστικτό σου θα δικαιωθείς.

Είναι επίσης εξαιρετική ευκαιρία να ασχοληθείς με επενδύσεις, δάνεια ή κληρονομικά θέματα που μπορεί να υπάρχουν. Είναι γεγονός ότι η διαίσθησή σου είναι έντονη και θα σε καθοδηγήσει προς τις σωστές αποφάσεις που θα σου αποφέρουν κέρδος. Συναισθηματικά, η ένταση, η ζήλια και η κτητικότητα που μπορεί να εκδηλώσεις στο ταίρι σου μπορεί να φέρει εκρήξεις με σημαντικές συνέπειες, γι’ αυτό θα ήταν καλύτερο να εκτονώσεις την τόση ενέργειά σου σε έντονες ερωτικές και παθιάρικες στιγμές που θα σε φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν αποκλείεται να υπάρξουν γνωριμίες που θα σε κάνουν να χάσεις την γη κάτω από τα πόδια σου.

Η ένταση ανεβαίνει στο τέλος της εβδομάδας με την Πανσέληνο στον άξονά σου στον Ταύρο, που θα πραγματοποιηθεί στις 0.04, να κάνει έντονα την επιρροή της και να σε βάζει σε διαδικασία να διεκδικήσεις αρχικά δυναμικά και, πιθανά, εγωιστικά να καλυφθείς συναισθηματικά από τους γύρω σου. Η συμμετοχή του Κρόνου από τον Αιγόκερω, σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, σου δίνει λογική και ψυχραιμία, που θα φανούν πολύ χρήσιμες στην πορεία των σχέσεών σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους αγαπημένε Τοξότη στις 24.04 και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ζωή αλλά και στις συνεργασίες σου, θέλοντας να επιφέρεις ισορροπίες και να μπορέσεις με διπλωματικό τρόπο να βγάλεις την αρμονία και την ευγένεια στους γύρω σου. Είναι δεδομένο ότι για εσένα ξεκινά μία περίοδος που μπορείς να γοητεύσεις και να προχωρήσεις με κατανόηση και συνεννόηση σε νέες συνεργασίες ή να αποκαταστήσεις παλιότερες, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά για την διάθεσή σου.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, η ανάγκη σου για αρμονία και ισορροπία λειτουργεί ευεργετικά στις σχέσεις σου και δεν αποκλείεται να αποκαταστήσεις επικοινωνία με πρόσωπα που δεν είχες, θέλοντας έτσι να αναθερμάνεις την συνεργασία σας. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα σε οδηγήσουν σε εξαιρετικά αποτελέσματα, καθώς έχεις την τάση να γοητεύεις με την συμπεριφορά σου και την γενικότερη στάση σου. Συναισθηματικά, θέλεις να καταλάβεις το ταίρι σου και να φέρεις σε ισορροπία την σχέση σας από τυχόν προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις να επισημοποιήσεις την σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, το φλερτ και ο ερωτισμός σου θα φέρει νέες γνωριμίες που δεν αποκλείεται να εξελιχθούν σε καθοριστικές στην ζωή σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 24.04 δείχνει την επιρροή της προς το τέλος της εβδομάδας και φέρνει στην επιφάνεια πληγές και απωθημένα του παρελθόντος που μπορεί να σε πληγώνουν ακόμα, χαλώντας την διάθεσή σου και ωθώντας σε σέ μοναχικότητα. Η συμμετοχή του Κρόνου από τον Αιγόκερω σε βοηθά να πιστέψεις στον εαυτό σου και να δεις την εκάστοτε κατάσταση με ρεαλισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε αφήνεις πίσω σου την διάθεση για έρωτες, διασκέδαση και δημιουργία και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στην εργασία και στο πως θα διαμορφώσεις ένα καλύτερο περιβάλλον εκεί. Οι σχέσεις σου με συναδέλφους δείχνεις να σε απασχολούν και είναι σημαντικό για εσένα, καθώς θέλεις να λύσεις προηγούμενες παρεξηγήσεις και να φέρεις αρμονία στον εργασιακό χώρο.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ευνοϊκές προτάσεις για εργασία που πιθανά να είναι εξαιρετικές για εσένα. Είναι επίσης γεγονός ότι πρόσωπα που μπορεί να γνωρίσεις μέσα από τον εργασιακό σου χώρο μπορούν να σε βοηθήσουν στην εξέλιξή σου. Η διάθεση να ασχοληθείς με το σώμα και την διατροφή σου είναι δεδομένη, θα πρέπει όμως να έχεις στο νου σου το γεγονός ότι έχεις την τάση να δοκιμάσεις ότι απαγορευμένο, προσθέτοντας βάρος. Συναισθηματικά, μπαίνεις στην διαδικασία να ασχοληθείς με λεπτομέρεια για θέματα που απασχολούν εσένα και το ταίρι σου, πρόσεξε μόνο μην ξεφεύγεις στην γκρίνια και την μανία για την τελειότητα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, πρόσωπα μέσα από τον εργασιακό περίγυρο μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στην ζωή σου.

Προς το τέλος της εβδομάδας η επιρροή της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04 είναι έντονη, με τον Κρόνο από το ζώδιό σου να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα. Φιλίες και στόχοι έρχονται στο προσκήνιο και είναι βέβαιο ότι αν δείξεις υπευθυνότητα και σοβαρότητα θα καταφέρεις να βάλεις γερές βάσεις σε σχέσεις και οράματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ερωτισμός ανεβαίνει, με την Αφροδίτη να περνάει στους Διδύμους στις 24.04 αγαπημένε Υδροχόες και να σε γεμίζει κέφι, αισιοδοξία και διάθεση να ζήσεις την κάθε στιγμή της ζωής με το ταίρι ή την παρέα σου. Δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να ξεφύγεις με μία ολιγοήμερη απόδραση, όπου θα απολαύσεις την ξεκούραση αλλά πάνω από όλα την διασκέδαση. Το έντονο ερωτικό στοιχείο καταγράφεται και είναι γεγονός ότι φλερτάροντας ανεβαίνεις ψυχολογικά και δείχνεις με έντονο τρόπο τα συναισθήματά σου.

Η δημιουργικότητά σου είναι έντονη και, σε περίπτωση που ασχολείσαι με την τέχνη, δίνεις όλο σου το πάθος και την ενέργεια για να προωθήσεις στόχους και δράσεις που θέλεις. Είναι αλήθεια όμως ότι η διάθεση δεν σε βοηθά να περιοριστείς σε κοινότυπα πράγματα, αφήνοντας πίσω σου την ρουτίνα και τις καθημερινές υποχρεώσεις. Συναισθηματικά, δείχνεις με έντονο τρόπο τα συναισθήματα στο ταίρι σου, κάτι που ανεβάζει τον ερωτισμό και οδηγεί την σχέση σου σε άλλο επίπεδο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να είσαι βέβαιος ότι θα υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα θέλουν να βρεθούν δίπλα σου, καθώς γοητεύεις με την προσωπικότητά σου και με το μεγαλείο των συναισθημάτων σου.

Στο τέλος της εβδομάδας στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο, καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα των συγκεκριμένων τομέων που θα κληθείς να λύσεις. Η συμμετοχή του Κρόνου από τον Αιγόκερω πιθανά να φέρει στην επιφάνεια παρελθούσες καταστάσεις που σε βαρύνουν, βρίσκεις όμως την δύναμη να τις ξεπεράσεις και να ισορροπήσεις στην καριέρα αλλά και στην οικογένεια.

ΙΧΘΥΣ

Η εσωστρέφεια και η ανάγκη για ασφάλεια δείχνει να είναι καθοριστική για εσένα αγαπημένε Ιχθύ, με την Αφροδίτη να περνάει στους Διδύμους στις 24.04 και να στρέφει το ενδιαφέρον σου στην οικογένεια και στον προσωπικό σου χώρο, φροντίζοντας να δημιουργήσεις ένα ζεστό και τρυφερό κλίμα για τους δικούς σου ανθρώπους. Η διακόσμηση του σπιτιού σου είναι κάτι που θα σε απασχολήσει, καθώς θέλοντας να τον βελτιώσεις ή να τον διαμορφώσεις με νέα δεδομένα θα σε οδηγήσει στο να κάνεις αγορές αλλάζοντας διακόσμηση ή προσθέτοντας νέες πινελιές.

Είναι πιθανό να προκύψουν εργασιακές ευκαιρίες, που θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε αυτές μέσα από τον προσωπικό σου χώρο. Η ανάγκη σου να ασχοληθείς με την οικογένειά σου και να αφιερώσεις χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους σε κάνει εσωστρεφή και προτιμάς να περνάς χρόνο με λίγους και καλούς, παρά με πολύ κόσμο, είναι κάτι που δεν έχεις ανάγκη. Είναι χρυσή ευκαιρία να αποκαταστήσεις σχέσεις με άτομα της οικογένειας που μπορεί να έχεις έρθει σε προστριβές. Συναισθηματικά, θέλεις να νιώσεις την ζεστή αγκαλιά του συντρόφου σου και αυτό σε κάνει να δημιουργήσεις μοναδικές στιγμές για δύο, όπου η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός θα ξεχειλίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανό να υπάρξουν μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον νέες γνωριμίες.

Προς το τέλος της εβδομάδας η επιρροή της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04 είναι έντονη, φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα σε σχέσεις με το μακρινό ή το στενό σου περιβάλλον που καλείσαι να λύσεις και να αφήσεις πίσω σου. Η συμμετοχή του Κρόνου από τον Αιγόκερω σου δίνει την ωριμότητα και την λογική να λειτουργήσεις με σοβαρότητα, κάτι που λειτουργεί βοηθητικά για να ανταπεξέλθεις σε ότι προκύψει.

The post Τι προβλέπουν τα άστρα από 23-29.4.2018; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, φλερτ, νέα, επιρροή, βασεις, συμμετοχή, δραση, καιρος, εκκρεμότητες, ευγένεια, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, δεη διακοπες ρευματος, τελος του κοσμου, κοινωνια, αποτελεσματα, δυνατα, διακοσμηση, το θεμα, αφροδιτη, γνωση, δανεια, διατροφη, εργασια, ζηλια, θεμα, καριερα, μουσικη, ομορφα μυστικα, ομορφια, περιοδος, προγραμμα, φλερτ, χρυση ευκαιρια, ωθηση, αγκαλια, αυξηση, αισιοδοξια, αρμονια, απωθημενα, ασχολεισαι, αυτοπεποιθηση, βγαινει, βρισκεις, βρισκεται, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γινεται, γινονται, γινεσαι, γοητεια, δεδομενο, δυναμη, δειτε, δειχνει, δωσει, εγωιστης, ευκαιρια, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, ενεργεια, ενστικτο, εμφάνιση, εξελιξη, εξωστρεφεια, εξοδα, επικοινωνια, επενδυσεις, επιρροή, ερχεται, ερχονται, τεχνη, ζεστη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ηρεμια, εικονα, ισορροπια, καχυποψια, κλιμα, λαμψη, λογο, μαζι σου, μακρια, μοιρα, μπορεις, μυστικα, ξεκουραση, οικογενεια, οραματα, ωριμοτητα, παθος, περιβαλλον, προβληματα, ρομαντισμος, ρολο, συζητηση, συμμετοχή, σωμα, ταξιδια, ταση, φυση, χατζηβασιλειου, χρυση, χαρα, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ομορφα, αφιερωσεις, αγορες, ασφαλεια, δωσεις, εμφαση, ερωτες, ευγένεια, ιδιαιτερα, νιωθεις, ομαδες, παιχνιδι, πληγες, ποδια, ταξιδι, τοξοτη, θεματα, θεσεις, θετικα, υπεροχο
Τυχαία Θέματα