Τι προβλέπουν τα άστρα από 21-28.5.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους στις 21.05 αγαπημένε Κριέ και σου δίνει την ώθηση να βγεις, να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να ανταλλάξεις απόψεις, να φλερτάρεις. Μικρά κοντινά ταξίδια μπαίνουν στο πρόγραμμά σου, με σκοπό πάντα να ξεφύγεις από την στείρα καθημερινότητα και να ανανεωθείς. Πιθανές συζητήσεις για εμπορικά ζητήματα, με το αντικείμενο της επικοινωνίας και τις δημόσιες σχέσεις μπορεί να υπάρξουν

και να είναι άκρως αποδοτικές.

Το εξάγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 22.05 σε βοηθά να αντιληφθείς τις ανάγκες σου, έχοντας σε αρμονικότατη συνεργασία λογική και ευαισθησία, κάτι που δεν σε αφήνει να χαθείς στο συναίσθημα αλλά και δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς στείρα. Η κατανόηση για τις ανάγκες των γύρω σου είναι δεδομένες. Το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο στις 23.05 σε γεμίζει με δυναμισμό και μπορείς να κάνεις εκκινήσεις σε ότι αφορά τους στόχους σου καθώς είναι βέβαιο ότι νιώθεις πως δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να σε εμποδίσει στο να επιτύχεις αυτό που επιθυμείς.

Το τρίγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 25.05 σε βάζει σε διαδικασία να κάνεις συζητήσεις με τους γύρω σου που είναι ουσιαστικές, καθώς μπορείς να δεις στην ψυχή τους αλλά και να ανακαλύψεις τι έχεις κρύψει και εσύ καλά μέσα σου. Συζητήσεις με άτομα από τον επαγγελματικό τομέα μπορεί να αποδώσουν και να προκύψουν οικονομικές συμφωνίες πολύ συμφέρουσες. Στις 26.05 η αντίθεση της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί να φέρει απόσταση και ψύχρα σε σχέσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού και οικογενειακού σου περιβάλλοντος αλλά και στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην είσαι αυστηρός με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Η κατανόηση θα είναι σπουδαίος παράγοντας για να ισορροπήσεις δυσκολίες και αντιπαραθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Στροφή στα οικονομικά σου κάνεις αγαπημένε Ταύρε αυτήν την εβδομάδα, καθώς ο Ήλιος φεύγει από το ζώδιό σου και περνάει στους Διδύμους στις 21.05 και σε ωθεί να δώσεις περισσότερη προσοχή σε ζητήματα οικονομικής διαχείρισης. Λογαριασμοί και εκκρεμότητες σε απασχολούν και φροντίζεις να δρομολογήσεις λύσεις για να νιώσεις καλύτερα. Ψυχολογικά, έχεις την διάθεση να μείνεις με λίγους και καλούς γύρω σου, αποφεύγοντας εξόδους και έντονη κοινωνικότητα. Θέλεις να απολαύσεις ήρεμες στιγμές, καλό φαγητό αλλά και έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου.

Το εξάγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 22.05 σε γεμίζει με ευαισθησία, συναισθηματισμό αλλά και λογική, κάτι που σε βοηθά να εκδηλώσεις με ευκολία απόψεις και σκέψεις αλλά και τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Μπορείς και εσύ με ευκολία να διαισθανθείς τι έχουν ανάγκη φίλοι και πρόσωπα που εργάζεστε μαζί έχοντας κοινούς στόχους. Το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο στις 23.05 σου δίνει δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και βούληση, κάτι που φαίνεται ιδιαίτερα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς δείχνεις να μην μπορεί να σε σταματήσει κάτι, θέλοντας έτσι να δείξεις στους οικείους σου ότι μπορείς να λύσεις ζητήματα, να κάνεις μία νέα αρχή στις σχέσεις σας.

Το τρίγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 26.05 σου δίνει την ικανότητα να δεις στους γύρω σου τα βαθύτερα συναισθήματά τους, έχοντας την δυνατότητα να δεις μέσα στην ψυχή τους. Μπορείς και εσύ να εκφράσεις και να δεις με ευκολία αυτά που έχεις μέσα στην ψυχή σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις για συνεργασίες που θα παίξουν μεταμορφωτικό ρόλο στην ζωή σου. Στις 26.05 η αντίθεση της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει απομάκρυνση από κοντινά πρόσωπα ή το ταίρι σου, κάτι που θα πρέπει να προσέξεις για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρωταγωνιστείς αγαπημένε Δίδυμε και αυτό θα γίνεται από τις 21.05 και για τον επόμενο μήνα, καθώς ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου, αλλάζοντας την διάθεσή σου και οδηγώντας σε στο προσκήνιο. Η διάθεση να προβληθείς είναι δεδομένη, η αισιοδοξία σου είναι στα ύψη και η κοινωνικότητα έντονη. Συναντήσεις και συζητήσεις μπορεί να φέρουν σημαντικές συνεργασίες, αφού ο δυναμισμός και η ενεργητικότητά σου οδηγούν σε αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία σου. Πρόσεχε μόνο εγωιστικές τάσεις και υποκειμενισμό γιατί εκεί θα χαλάσει το κλίμα.

Το εξάγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 22.05 μπορεί να σου δημιουργήσει την διάθεση να εκφράσεις συναισθήματα ή φόβους που έχεις καλά κρυμμένους μέσα σου και τους συνειδητοποιείς. Λογική και συναισθηματισμός συνεργάζονται άψογα και αυτό θα έχεις ιδιαίτερο αντίκτυπο σε επαγγελματικό επίπεδο, σε περίπτωση που ασχολείσαι με δημιουργικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Το τρίγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Άρη από τον Υδροχόο στις 23.05 σου δίνει την ώθηση να κάνεις σημαντικά νέα ξεκινήματα, επηρεάζοντας έτσι την πορεία της ζωής σου. Λάμπεις όπου και αν βρεθείς, επιθυμείς να γνωρίσεις ανθρώπους που θα σου δώσουν νέα γνώση και δεν χάνεις ευκαιρία να διασκεδάσεις και να ερωτοτροπήσεις.

Το τρίγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 25.05 μπορεί να βγάλει έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια, όμως δείχνεις να έχεις το ψυχικό σθένος να αντιμετωπίσεις ότι σε φοβίζει. Μπορείς να διαισθανθείς τι κρύβουν οι άλλοι μέσα τους και δεν αποκλείεται να προκύψουν συζητήσεις με το ταίρι σου, που θα εκδηλώσεις συναισθήματα και ανασφάλειες. Στις 26.05 η αντίθεση της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω πιθανά να φέρει ζητήματα σε οικονομικό επίπεδο, καθώς μπορεί να θέλεις να πραγματοποιήσεις πιθανές αγορές, αλλά να προκύπτουν περιορισμοί που να μην σε αφήνουν. Πρόσεξε τυχόν αποξένωση ή σκληρότητα που μπορεί να δείξεις στο ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ήλιο να περνάει στους Διδύμους αγαπημένε Καρκίνε στις 21.05 μπαίνεις σε μία περίοδο ενός μηνός απολογιστική για το τι έχεις κάνει τον προηγούμενο χρόνο, το τι δεν έχεις καταφέρει ή για ζητήματα που σε απασχόλησαν και πως συμπεριφέρθηκες σε αυτά. Η διάθεση να αποσυρθείς από τον πολύ κόσμο είναι δεδομένη, καθώς η μοναχικότητα και η εσωστρέφεια είναι χαρακτηριστικές. Ζητήματα που δεν έχουν λυθεί στο παρελθόν επανέρχονται και καλείσαι να κλείσεις κύκλους.

Το εξάγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 22.05 σε εφοδιάζει με έμπνευση, πρωτοποριακή σκέψη, ευαισθησία αλλά και λογική προσέγγιση δίνοντάς σου έτσι μοναδική δυνατότητα να ασχοληθείς με φιλοσοφικά και πνευματικά αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν. Ο τρόπος αντιμετώπισης των άλλων αλλά και το πως εκφράζεις τις απόψεις σου ενθουσιάζουν. Η κατανόηση που δείχνεις στους άλλους και στις απόψεις τους σε καθιστούν σημαντικό στις συζητήσεις. Το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο στις 23.05 σε ωθεί στο να ανακαλύψεις την εσωτερική δύναμη που κρύβεις μέσα σου, αλλά και τα έντονα συναισθήματα που μπορεί να καταπίεζες. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός που σε διακατέχουν λειτουργούν ευεργετικά στην σχέση σου, εκτοξεύοντας το πάθος στα ουράνια.

Το τρίγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 25.05 σε εφοδιάζει με την διεισδυτική ματιά και την διαισθητικότητα που χρειάζεται, ώστε να αντιμετωπίσεις με θετικό τρόπο ζητήματα με φιλικά πρόσωπα αλλά και το ταίρι σου. Συζητήσεις για νέους στόχους που έχεις μπορεί να καταλήξουν σε εξαιρετικές συνεργασίες. Στις 26.05 η αντίθεση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου, καθώς απολυτότητα και σκληρότητα μπορεί να φέρουν αποστασιοποίηση συνεργατών αλλά και του συντρόφου σου. Δεν αποκλείεται ακόμα να σε αιφνιδιάσουν οι άλλοι με αντίστοιχη συμπεριφορά. Δείξε ψυχραιμία και ειλικρίνεια.

ΛΕΩΝ

Με τον Ήλιο στους Διδύμους αγαπημένε Λέοντα από τις 21.05 στρέφεσαι στις ομαδικές σου δράσεις και σε ότι σε κάνει να λειτουργείς από κοινού με άλλους έχοντας συγκεκριμένους στόχους. Είναι γεγονός ότι οι φιλίες σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτό το διάστημα, καθώς θέλεις να βρίσκεσαι με τις παρέες σου. Η εξωστρέφειά σου αλλά και η πρωτοποριακή σκέψη και δράση σε καθιστούν πόλο έλξης, αφού δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα θέλουν να ακούσουν ή να σε στηρίξουν στα οράματα που έχεις θέσει.

Το εξάγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 22.05 μπορεί να φέρει συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, που έχουν να κάνουν με οικονομικά ζητήματα και όχι μόνο. Το θετικό είναι ότι η ψύχραιμη σκέψη συνεργάζονται εξαιρετικά με το συναίσθημα και αυτό μπορεί να δώσει εξελίξεις που θα σε ικανοποιήσουν. Αντιλαμβάνεσαι τους γύρω σου και τι νιώθουν και αυτό βοηθά στην εξέλιξη των συζητήσεων. Το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο στις 23.05 δίνει δράση μέσα από ομαδικές προσπάθειες, που μπορεί να αποφέρουν σημαντικές συνεργασίες. Τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο σε αυτά που θέλεις να επιτύχεις και είναι βέβαιο ότι θα βρεθούν αρωγοί μέσα από το φιλικό σου περίγυρο που θα σε στηρίξουν.

Το τρίγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 25.05 φέρνει έντονες συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, που η κατάληψή τους θα φέρει ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου αλλά και στο πως εργάζεσαι. Είναι πολύ πιθανές νέες πολύ καλές προτάσεις εργασίας. Η διαίσθηση σε βοηθά να αντιληφθείς την καλύτερη για εσένα εξέλιξη. Στις 26.05 η αντίθεση της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει απομάκρυνση από το ταίρι σου, λόγω έντονης καθημερινότητα και υποχρεώσεων, το μόνο που πρέπει να σκεφτείς είναι αν αξίζει πραγματικά να συμβεί αυτό, να χάσεις δηλαδή στιγμές με τον άνθρωπό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους στις 21.05 αγαπημένε Παρθένε και δείχνεις να προσανατολίζεσαι πια στην καριέρα σου και στην κοινωνική καταξίωση που επιθυμείς να έχεις. Είναι αλήθεια ότι οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις αυξάνονται, αυξάνεται όμως και η αποδοτικότητά σου. Υπευθυνότητα και εργατικότητα αναγνωρίζονται και είναι τώρα εξαιρετική περίοδος για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις προς αυτή την κατεύθυνση. Νέες συνεργασίες μπορεί να προκύψουν, καθώς η μεθοδικότητα αλλά και η αποφασιστικότητα που δείχνεις είναι καθοριστικές.

Το εξάγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 22.05 σε εφοδιάζει με ενσυναίσθηση και λογική, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά για τις σχέσεις σου αλλά και σε ότι έχει να κάνει με φιλοσοφικές και πνευματικές ενασχολήσεις που σε ενδιαφέρουν. Είναι αλήθεια ότι, μαζί με την αισιοδοξία που σε διακατέχει, μπορείς να αντιληφθείς με ευκολία έννοιες που σε αναβιβάζουν σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο. Το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο στις 23.05 σου δίνει την δυνατότητα για δυναμικές και αποφασιστικές δράσεις στην δουλειά σου που θα σε βοηθήσουν να καθιερωθείς και να ανελιχθείς στην καριέρα σου. Η βούληση και ο δυναμισμός σου είναι σημαντικά όπλα για την πορεία αυτή.

Το τρίγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 25.05 σε βάζει σε διαδικασία διαλόγου σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο, κυρίως με το ταίρι σου, καθώς δείχνεις να μπαίνεις με άνεση στην ουσία τον πραγμάτων και να εκφράζεις με πάθος τα συναισθήματα που έχεις. Δείχνεις να μπορείς να σχεδιάσεις τα επόμενα καθοριστικά βήματα που θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο στην ζωή σου. Στις 26.05 η αντίθεση της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να επηρεάσει φιλικές αλλά και ερωτικές σχέσεις, καθώς δείχνεις αυστηρός και πειθαρχημένος, κάτι που έρχεται σε σύγκρουση με τον έρωτα και μπορεί δημιουργηθεί απόσταση στην σχέση. Καλό είναι να δείξεις κατανόηση για να μην πληγωθείς και εσύ.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους στις 21.05 αγαπημένε Ζυγέ και είναι πραγματικότητα ότι αφήνεις πίσω την καχυποψία και την εσωστρέφεια, θέλοντας πια να κοινωνικοποιηθείς, να βρεθείς σε ενδιαφέρουσες παρέες που έχεις να μάθεις πράγματα, να πραγματοποιήσεις ταξίδια που θέλεις πολύ καιρό. Η ρουτίνα είναι κάτι που δεν θέλεις να ασχοληθείς, επειδή όμως είναι δύσκολο καλό είναι να προσέχεις γιατί η αφηρημάδα μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και να χαλάσει έτσι το κέφι σου. Διασκεδάζεις και το ερωτικό παιχνίδι σε εξιτάρει, αφού το βλέπεις σαν περιπέτεια.

Το εξάγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 22.05 μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια συζητήσεις στον εργασιακό χώρο που θα χρειαστεί να δείξεις ευαισθησία αλλά και ψύχραιμη σκέψη, κάτι που δείχνεις να συνδυάζεις πολύ καλά. Είναι γεγονός ότι μπορείς να κατανοήσεις και τις ανάγκες των γύρω σου, κάτι που λειτουργεί ευεργετικά ώστε να μην υπάρξουν συγκρούσεις. Το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο στις 23.05 σε ανεβάζει κατακόρυφα ψυχολογικά, αφού δυναμισμός και ερωτισμός πάνε μαζί. Δημιουργείς, φιλοσοφείς, διασκεδάζεις, φλερτάρεις και όλα αυτά γίνονται με ένταση και πάθος από την πλευρά σου. Είναι βέβαιο ότι θέλεις να κάνεις, δεν θα βρεις το παραμικρό εμπόδιο να σε σταματήσει.

Το τρίγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 25.05 μπορεί να φέρει εκ βαθέων οικογενειακές συζητήσεις που θα βγάλουν ουσιαστικά ζητήματα στην επιφάνεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ δεν έχεις την δύναμη να αντιμετωπίσεις ότι ακούσεις, καθώς το ψυχικό σθένος είναι μεγάλο και η διάθεση από την πλευρά σου να ξεπεραστούν καταστάσεις δύσκολες είναι δεδομένη. Στις 26.05 η αντίθεση της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω καλό είναι να προσεχθεί, ιδιαίτερα από τον γεννημένο στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου, διότι δεν είναι δύσκολο να υπάρξουν απομάκρυνση ατόμων σημαντικών για εσένα σε επαγγελματικό και οικείο επίπεδο, επηρεάζοντας παράλληλα και την προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους στις 21.05 αγαπημένε Ζυγέ και είναι πραγματικότητα ότι αφήνεις πίσω την καχυποψία και την εσωστρέφεια, θέλοντας πια να κοινωνικοποιηθείς, να βρεθείς σε ενδιαφέρουσες παρέες που έχεις να μάθεις πράγματα, να πραγματοποιήσεις ταξίδια που θέλεις πολύ καιρό. Η ρουτίνα είναι κάτι που δεν θέλεις να ασχοληθείς, επειδή όμως είναι δύσκολο καλό είναι να προσέχεις γιατί η αφηρημάδα μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και να χαλάσει έτσι το κέφι σου. Διασκεδάζεις και το ερωτικό παιχνίδι σε εξιτάρει, αφού το βλέπεις σαν περιπέτεια.

Το εξάγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 22.05 μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια συζητήσεις στον εργασιακό χώρο που θα χρειαστεί να δείξεις ευαισθησία αλλά και ψύχραιμη σκέψη, κάτι που δείχνεις να συνδυάζεις πολύ καλά. Είναι γεγονός ότι μπορείς να κατανοήσεις και τις ανάγκες των γύρω σου, κάτι που λειτουργεί ευεργετικά ώστε να μην υπάρξουν συγκρούσεις. Το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο στις 23.05 σε ανεβάζει κατακόρυφα ψυχολογικά, αφού δυναμισμός και ερωτισμός πάνε μαζί. Δημιουργείς, φιλοσοφείς, διασκεδάζεις, φλερτάρεις και όλα αυτά γίνονται με ένταση και πάθος από την πλευρά σου. Είναι βέβαιο ότι θέλεις να κάνεις, δεν θα βρεις το παραμικρό εμπόδιο να σε σταματήσει.

Το τρίγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 25.05 μπορεί να φέρει εκ βαθέων οικογενειακές συζητήσεις που θα βγάλουν ουσιαστικά ζητήματα στην επιφάνεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ δεν έχεις την δύναμη να αντιμετωπίσεις ότι ακούσεις, καθώς το ψυχικό σθένος είναι μεγάλο και η διάθεση από την πλευρά σου να ξεπεραστούν καταστάσεις δύσκολες είναι δεδομένη. Στις 26.05 η αντίθεση της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω καλό είναι να προσεχθεί, ιδιαίτερα από τον γεννημένο στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου, διότι δεν είναι δύσκολο να υπάρξουν απομάκρυνση ατόμων σημαντικών για εσένα σε επαγγελματικό και οικείο επίπεδο, επηρεάζοντας παράλληλα και την προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήρθε η ώρα να επικεντρωθείς σε συνεργασίες αλλά και στην προσωπική σου ζωή αγαπημένε Τοξότη, με τον Ήλιο να περνάει στους Διδύμους στις 21.05 και εσένα να δίνεις όλη σου την προσοχή στο να εξισορροπήσεις καταστάσεις που μπορεί να έχουν ταράξει τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Η ανάγκη για ηρεμία σου δίνει την δυνατότητα να δείξεις κατανόηση σε ότι έχουν να πουν ή να διεκδικήσουν οι άλλοι από εσένα. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί η υποχωρητικότητα να σε οδηγήσει να δεχτείς καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν.

Το εξάγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 22.05 μπορεί να οδηγήσει σε συζητήσεις με το οικογενειακό περιβάλλον που θα πρέπει να γίνουν για να λυθούν ζητήματα τις καθημερινότητα που μπορεί να απασχολούν. Μπορείς να δώσεις λύσεις λόγω κατανόησης αλλά και ψύχραιμης αντιμετώπισης των πραγμάτων. Το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο στις 23.05 σου δίνει έντονο δυναμισμό δίνει δυναμισμό και αποφασιστικότητα που φαίνεται ιδιαίτερα στον τρόπο που επικοινωνείς αλλά και στον τρόπο που δραστηριοποιήσε σε ομάδες εργασίας κα σε στόχους που έχεις θέσει. Αυτό σε κάνει να ξεχωρίζεις στον περίγυρό σου και να διεκδικείς ότι καλύτερο για την επίτευξη των οραμάτων που έχεις.

Το τρίγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 25.05 σου δίνει την ευκαιρία για συζητήσεις σε εργασιακό επίπεδο σε σχέση με την αμοιβή σου. Η διαίσθηση αλλά και τα επί της ουσίας επιχειρήματά σου μπορεί να αποδώσουν καρπούς και να επιτύχεις την αύξηση του εισοδήματός σου, που είναι και ο τελικός σου στόχος. Στις 26.05 η αντίθεση της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει έντονες στιγμές με το σύντροφο που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις και πιθανά στην αποξένωση. Καλό είναι να προσπαθήσεις να μην είσαι απόλυτος και σκληρός γιατί αυτό θα έχει αντίκτυπο στην σχέση σου. Προσοχή ακόμα σε οικονομικές συμφωνίες και διαχείριση που πιθανά να μην αποδεχτούν επωφελείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο να περνάει στους Διδύμους στις 21.05 αρχίζει η εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε, που στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα αλλά και στις εργασιακές υποχρεώσεις. Είναι γεγονός ότι αυτά που πρέπει να διεκπεραιώσεις αυξάνονται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νευρικότητα και άγχος που θα χαλάσει την διάθεσή σου. Πρόσεξε τις επικριτικές τάσεις που μπορεί να δείξεις γιατί θα είναι αρκετές για να χαλάσουν το κλίμα στον εργασιακό χώρο. Είναι εξαιρετική συγκυρία να ασχοληθείς με την σωματική σου υγεία, αρχίζοντας διατροφή και γυμναστική για να βελτιώσεις την αντοχή σου.

Το εξάγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 22.05 σε βάζει σε έναν διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας και έκφρασης, καθώς λογική και συναίσθημα συνεργάζονται αρμονικά και αυτό είναι κάτι που βγαίνει κυρίως στην σχέση σου αλλά και στις επαφές με τα στενά πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο στις 23.05 σε γεμίζει δυναμισμό, πείσμα και αυτοπεποίθηση για να είσαι αποτελεσματικός σε ότι έχεις αναλάβει σε εργασιακό επίπεδο. Είναι πολύ πιθανό να επιλέξεις να κάνεις μία νέα αρχή, καθώς μπορείς τώρα να δώσεις όλη σου την ενέργεια σε κάτι καινούργιο.

Το τρίγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου στις 25.05 σου δίνει την διαίσθηση αλλά και την διάθεση να εμβαθύνεις στην σχέση σου, εκφράζοντας αλλά και κατανοώντας βαθιά συναισθήματα που υπάρχουν. Η ουσιαστική επικοινωνία που υπάρχει με το ταίρι σου λειτουργεί ευεργετικά για την σχέση αλλά και για εσένα τον ίδιο. Στις 26.05 η αντίθεση της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου, φέρνει αντιπαραθέσεις σε συνεργασίες αλλά και στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να υπάρξει απομάκρυνση και ψύχρα, λόγω σκληρότητας και απολυτότητας που μπορεί να δείξεις. Προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός και να δείξεις κατανόηση για να αποφύγεις τις δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εξαιρετικά αρχίζει η εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε, καθώς στις 21.05 ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους, κάτι που λειτουργεί ευεργετικά για εσένα, βγάζοντάς σε από μία περίοδο εσωστρέφειας και ανακουφίζοντάς σε στην γενικότερη ένταση που ζεις. Τώρα όμως η διάθεση ανεβαίνει, θέλεις να διασκεδάσεις, να δημιουργήσεις, να ερωτευτείς, να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής. Ο έρωτας θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς λάμπεις και η χαρούμενη διάθεσή σου αποτελεί πόλο έλξης για νέες κατακτήσεις. Πρόσεχε μόνο εγωισμό και υπερπροστατευτικότητα που θα κουράσει τους γύρω σου.

Το εξάγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 22.05 σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις συζητήσεις με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος, αποφεύγοντας τις συγκρούσεις, δείχνοντας κατανόηση λόγω ευαισθησίας αλλά και ρεαλισμό λόγω λογικής. Η σιγουριά που αποπνέεις εμπνέει τους δικούς σου ανθρώπους και γίνεσαι το καταφύγιό τους. Το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Άρη από το ζώδιό σου στις 23.05 σε γεμίζει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και αυτό θα φανεί τόσο στις συνεργασίες σου, όσο και στις ερωτικές σου σχέσεις, καθώς νιώθεις ότι δεν μπορεί να σε εμποδίσει τίποτα στο να πετύχεις αυτό που πραγματικά επιθυμείς. Παρορμητικότητα και ερωτισμός μπορεί να φέρουν νέες κατακτήσεις, καθώς εντυπωσιάζεις με την αποφασιστικότητα που δείχνεις.

Το τρίγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 25.05 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια φόβους από το παρελθόν που είναι καιρός να αντιμετωπίσεις. Καταστάσεις που σε πλήγωσαν έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να τις ξεπεράσεις με την στήριξη των οικογενειακών σου προσώπων, που θα βοηθήσουν σημαντικά σε αυτό το κομμάτι. Έχεις και εσύ την βούληση να δεις στα βάθη της ψυχής σου τι πραγματικά κρύβεις και σε βαραίνει. Στις 26.05 η αντίθεση της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει απομάκρυνση από πρόσωπα στον εργασιακό χώρο αλλά και από το ταίρι σου, γι’ αυτό καλό είναι να προσπαθήσεις να περιορίσεις απωθημένα και σκληρότητα για να αποφύγεις τα χειρότερα.

ΙΧΘΥΣ

Μπαίνεις σε μία περίοδο αγαπημένε Ιχθύ που θα σε απασχολήσουν οικογενειακά ζητήματα και θα κληθείς να δώσεις λύσεις σε αυτά. Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους στις 21.05 κάνοντάς σε περισσότερο εσωστρεφή και κυκλοθυμικό. Θέματα που προκύπτουν πρέπει να λυθούν και γι’ αυτό θα πρέπει να συνεργαστείς με την οικογένειά σου. Δείχνεις να απολαμβάνεις την οικία σου και είναι ξεκάθαρο ότι δεν επιθυμείς να βρίσκεσαι με πολύ κόσμο, παρά μόνο με κοντινά σου πρόσωπα που περνάς καλά. Η ασφάλεια και η ζεστασιά του σπιτιού είναι σημαντική για εσένα.

Το εξάγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου στις 22.05 σε ωθεί στον να βγάλεις το συναισθηματικό κομμάτι του εαυτού σου χωρίς να χάνεις την ψύχραιμη σκέψη σου. Αυτό βγαίνει έντονα τόσο στα κοντινά σου πρόσωπα, όσο και σε νέους ανθρώπους που πιθανά να γνωρίσεις. Η διάθεση για κατανόηση συνδυάζεται με την λογική προσέγγιση των πραγμάτων και αυτό σε καθιστά μοναδικό συνομιλητή. Το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο στις 23.05 μπορεί να φέρει με ένταση στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που καλείσαι να λύσεις σε οικογενειακό επίπεδο. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου όμως θα σε ωθήσουν στο να αφήσεις πίσω σου ότι σε πληγώνει και να κάνεις μία νέα αρχή, ανανεωτική για εσένα.

Το τρίγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 25.05 λειτουργεί ευεργετικά σε επίπεδο στόχων και ομαδικών δραστηριοτήτων, καθώς δείχνεις να έχεις την διαίσθηση που χρειάζεται και κινείς την κατάσταση προς το μονοπάτι που θα σε οδηγήσει στο να επιτύχεις τα οράματά σου. Στις 26.05 η αντίθεση της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει αποστασιοποίηση και ψύχρα με το σύντροφο ή με φιλικά σου πρόσωπα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην είσαι απόλυτος για να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Η σκληρότητα δεν θα προσφέρει τίποτα θετικό.

The post Τι προβλέπουν τα άστρα από 21-28.5.2018; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, επηρεάζει, εκκρεμότητες, νέα, ειλικρίνεια, δραση, εξιτάρει, σημαίνει, καιρος, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, τελος του κοσμου, γνωση, διατροφη, δουλεια, καριερα, ομορφα μυστικα, περιοδος, προγραμμα, σθενος, υγεια, ωθηση, ωρα, αγχος, αυξηση, αισιοδοξια, αξιζει, απωθημενα, ασχολεισαι, αυτοπεποιθηση, βγαινει, φαγητο, γεγονος, γινεται, γινονται, γινεσαι, διαστημα, δυναμη, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, δωσει, ευκαιρια, ειλικρίνεια, υπαρχει, εκκρεμότητες, εκφρασεις, ελξης, εβδομαδα, εμπνευση, ενεργεια, εξελιξη, εξιτάρει, εξωστρεφεια, επικοινωνια, επηρεάζει, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδιο, ηλιος, ηρεμια, θετικο, καχυποψια, κλιμα, λαθη, ματια, μπορεις, μυστικα, παντα, ο ηλιος, οικια, οικογενεια, οραματα, ουσιαστικα, ουσια, παθος, περιβαλλον, πεισμα, ψυχη, ρομαντισμος, ρολο, σκεψεις, ταξιδια, χατζηβασιλειου, χειροτερα, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ψυχικο, ομορφα, αυστηρος, αγορες, ασφαλεια, βηματα, δωσεις, φιλοι, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, κομματι, νιωθεις, ομαδες, ουρανια, παιχνιδι, σημαίνει, τοξοτη, θεματα
Τυχαία Θέματα