Τί προβλέπουν τα άστρα από 17-23.2.2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! O Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες στις 17.02 εντείνοντας την ανάγκη σου να ασχοληθείς με καταστάσεις και τραύματα του παρελθόντος που ακόμα μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερη ψυχολογική πίεση

και καλείσαι να τα ξεπεράσεις. Πρόσωπα από το παρελθόν εμφανίζονται και μπορεί και πάλι να προτείνουν να είναι δίπλα σου, καθώς θέλουν να εισβάλουν και πάλι στη ζωή σου. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες και μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα που σε οδηγεί στην εσωστρέφεια και την ανάγκη να απομακρυνθείς από τους γύρω σου. Φρόντισε να μην επιτρέψεις το συναισθηματισμό να κυριαρχήσει γιατί θα οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια.

Στις 20.02 ο Δίας στον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κάνεις όνειρα σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να προσπαθήσεις σκληρά για την επίτευξη τους. Οι συνθήκες είναι άκρως ευνοϊκές γι’ αυτό εκμεταλλεύσου τες. Στις 23.02 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες που σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά το παρελθόν και καταστάσεις που εκκρεμούν ακόμα. Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να δείξει σε ότι αφορά την επικοινωνία καθώς οι δυσκολίες δεν αφήνουν περιθώρια για ξεκάθαρες θέσεις. Εκμεταλλεύσου πιθανές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο που επανέρχονται με δυναμικό τρόπο και δείχνουν να σε ενδιαφέρουν περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! O Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες στις 17.02 και μπαίνεις σε μία έντονη εσωστρέφεια σε ότι αφορά τις φιλίες σου και πιθανούς στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Καλείσαι να δεις κατάματα τι είναι αυτό που σε ενοχλεί σε φίλους και πρόσωπα που μπορεί να πορεύεσαι από κοινούς στόχους που έχεις. Προσοχή γιατί οι δυσκολίες στην επικοινωνία θα δημιουργήσουν προβλήματα και παρεξηγήσεις. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες και σου δίνει την ώθηση να ξεφύγεις από τα τετριμμένα της καριέρας σου και να επικεντρωθείς στο να περάσεις καλά με τις παρέες σου, διασκεδάζοντας και εκφράζοντας σημαντικές ιδέες για όνειρα που μπορεί να έχεις και να ενδιαφέρουν τους γύρω σου.

Στις 20.02 ο Δίας στον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κάνει στα όνειρά σου πραγματικότητα σε ότι αφορά το επίπεδο σπουδών και εκπαίδευσης που θέλεις να ακολουθήσεις. Πρόσωπα έρχονται στο πλευρό σου που ανοίγουν τους πνευματικούς ορίζοντες. Στις 23.02 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες και σε βοηθά να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά σχέδια και φιλοδοξίες που πιθανά έχεις καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να τα αναλογιστείς από την αρχή και να ξεκαθαρίσεις ποια είναι αυτά που μπορούν να συνεχίσουν και σε αφορούν και ποια είναι αυτά που πρέπει να αφήσει στην άκρη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! O Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες στις 17.02 δημιουργώντας εμπόδια και ασυνεννοησία σε ότι αφορά τα ζητήματα της καριέρας σου, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που κινείσαι σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Φρόντισε να μην ξεκινήσεις νέα πράγματα γιατί το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που επιθυμείς. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες επικεντρώνοντας ποια όλη σου την προσοχή σε ότι αφορά την καριέρα και την ανάγκη να καταξιωθεί της στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο σου. Η δημόσια εικόνα παίζει σημαντικό ρόλο και είναι αυτή που σε ενδιαφέρει κυρίαρχα καθώς θέλεις να ανέβεις επαγγελματικά σκαλιά διακαώς.

Στις 20.02 ο Δίας στον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες και να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και κυρίως σε υποθέσεις σε σχέση με τρίτους. Εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Στις 23.02 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες και δεν αποκλείεται να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται να επανέρχονται προτάσεις από το παρελθόν που σε αφορούν και να τις επανεξετάζεις. Σκέψου καλά πως θα χειριστείς την οποία υπόθεση γιατί μπορεί να έχεις και οικονομικό όφελος από τις εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! O Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες στις 17.02 δημιουργώντας προβλήματα στην επικοινωνία με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος. Καλά θα κάνεις λοιπόν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς φαίνεται να υπάρχει ασυνεννοησία και έντονη αφηρημάδα τόσο σε ότι αφορά τους γύρω σου όσο και σε ότι αφορά πιθανά ζητήματα ρουτίνας που πρέπει να διαχειριστείς. Η αυθάδεια μπορεί να σε εκθέσει γι’ αυτό σκέψου καλά πριν εκφράσεις την άποψή σου. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση σου και δίνοντας ώθηση στο να πραγματοποιήσεις σημαντικά βήματα σε ότι αφορά την επιμόρφωση, νομικά θέματα που σας ενδιαφέρουν, την ανάπτυξη του πνευματικού σου ορίζοντα.

Στις 20.02 ο Δίας στον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντικά βήματα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς τώρα είναι η στιγμή να γίνουν τα όνειρά σου αληθινά και να νιώσεις πιο όμορφα από ποτέ. Στις 23.02 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες και έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά ζητήματα που σε βοηθούν να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Πρόσωπα επανέρχονται και κινητοποιούν την πνευματικότητα σου και σε βάζουν σε νέους δρόμους άκρως θετικός για εσένα. Προσοχή στην επικοινωνία και εκμεταλλεύσου τις πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! O Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες στις 17.02 εντείνοντας την ανάγκη σου για εσωστρέφεια και δημιουργώντας ιδιαίτερο πλαίσιο σε ότι αφορά τα ζητήματα οικονομικής φύσεως που καλείσαι να αντιμετωπίσεις σε αυτή την περίοδο. Καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε κινήσεις καθώς φαίνεται να είναι εύκολο να παρεξηγήσεις τα λεγόμενα των άλλων και ιδιαίτερα προσώπων που συναλλάσσεσαι σε οικονομικό επίπεδο. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες δημιουργώντας την ανάγκη να αποτραβηχτείς από όλους και όλα καθώς ανασφάλειες και φοβίες έρχονται στην επιφάνεια και μπορούν να σου δημιουργούν ένταση και εκνευρισμό. Προσοχή γιατί το να ξεσπάσεις στο ταίρι σου θα είναι εύκολο.

Στις 20.02 ο Δίας στον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και σου δίνει την ευκαιρία για να προωθήσεις ζητήματα που σε απασχολούν στη δουλειά σου και σε καθημερινό επίπεδο. Ήρθε η στιγμή να προσφέρεις το μέγιστο σε ότι σε ικανοποιεί και ιδιαίτερα σε ότι αφορά τη δουλειά σου που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των γενικότερων στόχων σου. Στις 23.02 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες ανοίγοντας μπροστά σου ένα νέο δρόμο σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο που καλείσαι να διαχειριστείς. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξει εξέλιξη σε οικονομική βάση σε σχέση με τη δουλειά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! O Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες στις 17.02 δημιουργώντας προβλήματα σε ότι αφορά την επικοινωνία και την κατανόηση με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, όπως οι συνεργάτες και το ταίρι σου. Φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος σε ότι εκφράζεις και να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις αυτή την περίοδο γιατί το πιθανότερο είναι να μην έχουν την απαιτούμενη εξέλιξη και τελικά να εντείνουν το πρόβλημα που θέλεις να λύσεις. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες και θέλεις να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις και αυτό σε οδηγεί στο να προσέχεις τον εαυτό σου και να κεντρίσεις το ενδιαφέρον των γύρω σου. Οι ανασφάλειές σου μπορεί να δημιουργήσουν πλαίσιο ισορροπίας που τελικά δεν αφήνει περιθώρια για ισότιμη μεταχείριση ως προς τον εαυτό σου.

Στις 20.02 ο Δίας στον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να υπάρξουν άκρως θετικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο, καθώς τώρα ήρθε η στιγμή να κάνει στα όνειρά σου πραγματικότητα με το ταίρι σου. Στις 23.02 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες και δεν αποκλείεται να φέρει και πάλι στο προσκήνιο ζητήματα που απασχολούν τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή και μπορείς να τις εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο δυναμισμός, η αυτοπεποίθηση και η δημιουργική σου διάθεση θα παίξουν κομβικό ρόλο σε άκρως θετικές εξελίξεις αν το επιδιώξεις.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! O Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες στις 17.02 και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητα καθώς φαίνεται να προκαλεί εμπόδια στην επίτευξη των ζητημάτων στη δουλειά σου όπως και παρανοήσεις σε ότι αφορά την επικοινωνία με τους συναδέλφους σου και με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για αύξηση των υποχρεώσεων και κάθε είδους αγγαρείας που μπορεί να αναλάβεις και να λειτουργήσει πιεστικά στον προγραμματισμό σου. Φρόντισε να μην εκδηλώνεις το άγχος και τη νευρικότητα στους γύρω σου γιατί είναι αυτό που τελικά θα οδηγήσει σε κόντρες και αντιπαραθέσεις.

Στις 20.02 ο Δίας στον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις τις καλύτερες δυνατές κινήσεις σε σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον ή με θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολεί. Ήρθε η ώρα να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σε γεμίσει αισιοδοξία. Στις 23.02 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες ανοίγοντας μία νέα σελίδα σε ότι αφορά τη δουλειά σου καθώς δεν αποκλείεται να επανέλθουν προτάσεις που μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες και να δημιουργήσουν ιδιαίτερα θετικές συνθήκες στην καθημερινότητα. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να εκτονώσεις και πιθανή ένταση με δημιουργικό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! O Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες στις 17.02 που σε βάζει σε μία διαδικασία εσωτερικής διεργασίας καθώς φαίνεται να αναλογίζεσαι τι είναι αυτό που δεν σε ικανοποιεί στην προσωπική σου ζωή και θέλεις να εκφράσει στο ταίρι σου. Καλά θα κάνεις βέβαια να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις αυτή την περίοδο γιατί είναι αυτές που τελικά θα κοστίσουν στην προσωπική σου ζωή. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες και το κέφι σου ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς βρίσκεις την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία που σου ταιριάζει. Είναι σημαντικό να ασχοληθείς με δημιουργικά αντικείμενα που καλύπτουν την ψυχολογία και τη διάθεσή σου.

Στις 20.02 ο Δίας στον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με ότι σε ενδιαφέρει σε επικοινωνιακό και γνωστικό αντικείμενο καθώς φαίνεται να μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα που θα διευρύνουν τις πληροφορίες και τις γνώσεις που θέλεις να λάβεις. Στις 23.02 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να έρχονται ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο πού θέλεις να ξεπεράσεις με το ταίρι σου. πιθανό είναι επίσης να επιστρέψουν πρόσωπα του παρελθόντος που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και πάλι. φρόντισε να εκμεταλλευτείς την επικοινωνιακή σου διάθεση για να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς και να περάσεις ιδανικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! O Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες στις 17.02 και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει παρερμηνείες και προβλήματα στην επικοινωνία σε ότι αφορά την οικογένεια και καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να σου δημιουργήσουν έντονη κυκλοθυμία. Φρόντισε να καταφέρεις να ισορροπήσεις τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και να μην αφήσεις περιθώρια για σημαντικές συζητήσεις αυτή την περίοδο που θα έχουν αρνητική εξέλιξη. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειας καθώς επιδιώκεις να έχεις ζεστασιά και τρυφερότητα από αυτούς.

Στις 20.02 ο Δίας στον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις κινήσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην οικονομική σου ευμάρεια καθώς φαίνεται να γίνονται πραγματικότητα όνειρα που έχεις θέσει για νέους πόρους εισοδήματος. Στις 23.02 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες ανοίγει μία νέα διάσταση σε ότι αφορά την οικογένεια που μπορεί να παίξει άκρως θετικό ρόλο από δω και στο εξής. Ζητήματα που έχουν προκύψει στο παρελθόν επανέρχονται και έχεις την ευκαιρία να τα ξεπεράσεις αφού νιώθεις ότι η αυτοπεποίθησή σου δεν σου επιτρέπει να χαλαρώσεις. Το πείσμα και η υπομονή σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να δείξεις στον οικογενειακό περίγυρο τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! O Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες στις 17.02 και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση σε ότι αφορά τα πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς φαίνεται να μπαίνει σε μία διαδικασία εσωτερικής διεργασίας στο κατά πόσο σε αντιλαμβάνονται και μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους. Οι παρανοήσεις μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των σχέσεων σου εάν δεν καταφέρεις να ελέγξεις την επικοινωνία και τον τρόπο που εκφράζεσαι. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δίνοντάς του την ευκαιρία να δραστηριοποιηθεί σε εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα που σου ταιριάζουν πάρα πολύ.

Στις 20.02 ο Δίας στο ζώδιό σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργώντας το καλύτερο δυνατό πλαίσιο για να δραστηριοποιηθείς σε όποιο τομέα της ζωής σου σε ενδιαφέρει καθώς φαίνεται ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα και να διευρυνθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στις 23.02 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον καθώς φαίνεται να επανέρχονται ζητήματα από το παρελθόν που πρέπει να διαχειριστείς. Η ξεκάθαρη επικοινωνία και η ακριβής έκφραση αυτών που σκέφτεσαι είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! O Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες στις 17.02 και μπαίνεις σε μία διαδικασία να σκεφτείς πως μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου, καθώς φαίνεται ότι ανοίγει μπροστά σου μία περίοδο που αλλάζεις προτεραιότητες σε οικονομικό επίπεδο. πλάνα για νέους πόρους εισοδήματος μπορεί να καθυστερήσουν γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος σε ότι αφορά τα συγκεκριμένα ζητήματα. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες και επικεντρώνεις την προσοχή σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες αφού είναι κυρίαρχο για εσένα για να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα μέσω των αποκτημάτων σου.

Στις 20.02 ο Δίας στον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί τις κατάλληλες δυνατές προϋποθέσεις για να ξεπεράσει ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να έχουν παίξει τραυματικό ρόλο στην ψυχολογία σου. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις άλματα προς το μέλλον γι’ αυτό καλά θα κάνεις να την εκμεταλλευτείς. Στις 23.02 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους ιχθύες που σου δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσεις οικονομικά ζητήματα κυρίως με έναν νέο και δυναμικό τρόπο. Δεν αποκλείεται να επιστρέψουν οι υποχρεώσεις του παρελθόντος και πάλι στο προσκήνιο, φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οποίες εκκρεμότητες γιατί είναι αυτό που τελικά σου δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος και ανασφάλεια. Το πάθος κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή, απέφυγε την κτητικότητα και την απολυτότητα που θα δημιουργήσουν προβλήματα.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! O Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου στις 17.02 και μπαίνεις σε μία ιδιαίτερη διεργασία σε ότι αφορά την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα σου και αν η δική σου εξέλιξη τελικά σε ικανοποιεί. Καλά θα κάνεις να μη δρομολογήσεις σχέδια σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν ζητήματα που θα προκύψουν και τελικά να μην έχουν το απαιτούμενο αποτέλεσμα που θα ήθελες. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο για τον επόμενο ένα μήνα περίπου καθώς βγαίνεις με δυναμισμό το προσκήνιο και διεκδίκησε την προσοχή των γύρω σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στη συμπεριφορά σου γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός.

Στις 20.02 ο Δίας στον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρο μπορεί να παίξουν κομβικό ρόλο στην επίτευξη των ονείρων σου. Στις 23.02 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να δεις ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Φρόντισε να μην γίνει σε απότομο και εριστικός με συνεργάτες και σύντροφο γιατί είναι αυτό που τελικά μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα. Δραστηριοποιήσου σε ότι αφορά τα όνειρα σου γιατί αυτό είναι που θα σε οδηγήσει στο να ξεφύγεις από αρνητικές καταστάσεις.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 17-23.2.2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, ζωδια σημερα, ιχθύες, νέα, εκκρεμότητες, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , ομαδα διας, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, τελος ακινητης περιουσιας, θεμα εκθεσης 2012, αποτελεσματα, δυνατα, δουλεια, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, οριζοντες, πιεση, πλαισιο, σεληνη, ψυχολογια, ωθηση, ωρα, αγχος, αυξηση, αισιοδοξια, αυτοπεποιθηση, βρισκεις, γινει, γινονται, δυνατοτητα, δειτε, δικη, δυναμικο, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εκφραση, εβδομαδα, εξελιξη, επικοινωνια, εριστικος, ερμης, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, η δικη, ηλιος, υπομονη, υποθεση, ηρθε η στιγμη, θετικο, εικονα, κεφαλαιο, μπορεις, μυστικα, ξεκινημα, ο ηλιος, οικογενεια, οφελος, παθος, περιβαλλον, πεισμα, προβληματα, ρολο, συγκεκριμενα, σκεφτεσαι, σχεδια, τι ειναι, φοβιες, χατζηβασιλειου, ομορφα, ασφαλεια, βηματα, γνωσεις, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, ιχθύες, μπροστα, νιωθεις, πληροφοριες, θεματα, θεσεις
Τυχαία Θέματα