Τι προβλέπουν τα άστρα από 13-19.11.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Σκορπιό υπόσχεται να σε ξαφνιάσει και να φέρει ανατροπές. Η εβδομάδα ξεκινάει με την σύνοδο της Αφροδίτης και του Δία στον Σκορπιό την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου που μπορεί να αποβεί εξαιρετικά ευνοϊκή για τα οικονομικά θέματα που έχεις με τρίτους ή για οικονομικές συναλλαγές που έχεις μέσω συνεργασιών.

Αύξηση των οικονομικών σου είναι πολύ πιθανή. Προσοχή σε υπερβολικά έξοδα και γιατί μπορεί να μην υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων και να απογοητευτείς. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική ευκαιρία να δείξεις τα βαθιά συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να περάσετε μοναδικές στιγμές πάθους που θα σε κάνουν να νιώσεις πρωτόγνωρα συναισθήματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανό να προκύψει νέα γνωριμία που να σου κόψει την ανάσα και να παίξει εξαιρετικά θετικό ρόλο στην ζωή σου.

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου πραγματοποιείται το εξάγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Άρη στον Ζυγό, που είναι σε ισχύ πολλές μέρες. Έχεις την ενεργητικότητα αλλά και την εξυπνάδα να μπορέσεις να διαχειριστείς καταστάσεις που θα βοηθήσουν στις συνεργασίες σου αλλά και στις προσωπικές σου σχέσεις.

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στον Σκορπιό, σε όψη χιαστί με τον Ουρανό, μπορεί να φέρει ξαφνικές ανακατατάξεις σε οικονομικά ζητήματα που είναι πιθανό να σε αιφνιδιάσουν αρχικά. Συναισθηματικά, κάνε μία νέα αρχή με τον σύντροφό σου και αιφνιδίασέ τον με τέτοιο τρόπο ώστε να ανανεώσετε την σχέση σας. Προσοχή μεγάλη στις εντάσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει από το πουθενά, ή να επιστρέψει άτομο του παρελθόντος και οδηγείσαι σε μία νέα πορεία στην προσωπική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό των σχέσεων σου είναι το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας. Η εβδομάδα ξεκινάει με την σύνοδο της Αφροδίτης και του Δία στον Σκορπιό την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου και υπόσχεται σημαντική εύνοια αλλά και εξαιρετικά οικονομικά οφέλη μέσω συνεργασιών που μπορεί να κάνεις. Προσοχή μόνο σε σπατάλες αλλά και σε τάσεις ωραιοποίησης που μπορεί να σε ξεγελάσουν. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική στιγμή για εσένα και το ταίρι σου αφού τα συναισθήματά σας είναι ξεκάθαρα. Είναι πιθανό να αποφασίσεις να προχωρήσεις σε επισημοποίηση της σχέσης σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει μέσω των συνεργατών σου, που θα παίξει εξαιρετικά θετικό ρόλο στην πορεία της ζωής σου.

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου πραγματοποιείται το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που μπορεί να δημιουργήσει άκρως ρομαντικές καταστάσεις και να κάνει την φαντασία σου να δημιουργήσει ότι καλύτερο για να ικανοποιήσεις τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις σύντροφο, πρόσεχε γιατί μπορεί νέες γνωριμίες που θα προκύψουν να μην είναι αυτό που έχεις πλάσει σαν εικόνα και να ωραιοποιείς την κατάσταση.

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στον Σκορπιό, σε όψη χιαστί με τον Ουρανό, μπορεί να φέρει ξαφνικές ανατροπές στο επίπεδο των σχέσεων αλλά και των συνεργασιών σου που να σε αιφνιδιάσουν. Συναισθηματικά, η ένταση που νιώθεις υποσυνείδητα μπορεί να βγει από το πουθενά στην σχέση σου, γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κάνεις ξεχωριστά πράγματα με το ταίρι σου για να εκτονώσεις την τόση ενέργεια. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανό να προκύψουν νέες γνωριμίες μέσω των συνεργασιών σου ή άτομα από το παρελθόν να επιστρέψουν ξαφνικά και να προσπαθήσουν να σε κερδίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρωταγωνίστρια αυτής της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στην καθημερινότητα αλλά και στην εργασία σου. Η εβδομάδα αρχίζει με την σύνοδο της Αφροδίτης και του Δία στον Σκορπιό την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, μία αστρολογική συγκυρία που μπορεί να εξελιχθεί πολύ ευνοϊκά για εσένα σε εργασιακό επίπεδο. Μπορεί επίσης να ικανοποιηθείς και οικονομικά αν το έχεις ζητήσει ή σκέφτεσαι να το κάνεις. Συναισθηματικά, πρόσεχε μην δίνεις υπερβολική προσοχή στην εργασία σου και δεν έχεις χρόνο για το ταίρι σου, γιατί μπορεί να περάσεις υπέροχες στιγμές μαζί του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μέσω της εργασίας σου μπορεί να προκύψει, που να αλλάξεις θετικά την ζωή σου. Προσοχή γιατί το τετράγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σε αποδιοργανώσει και να μην βλέπεις ξεκάθαρα την πραγματικότητα.

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου πραγματοποιείται το εξάγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Άρη στον Ζυγό, είναι σε ισχύ πολλές μέρες, που σε κάνει έντονα δραστήριο σε αισθηματικό επίπεδο και έχεις την αποφασιστικότητα αλλά και την εξυπνάδα να διεκδικήσεις και να πάρεις αυτά που θέλεις από τις σχέσεις αφού μπορείς να πείσεις με τις απόψεις σου.

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στον Σκορπιό, σε όψη χιαστί με τον Ουρανό, μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο και στην καθημερινότητά σου, γι’ αυτό καλό θα είναι να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Συναισθηματικά, κάνε μία έκπληξη στο ταίρι σου και προσπάθησε να βγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας για να μην υπάρξουν εντάσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία αναπάντεχη ή επιστροφές αιφνίδιες από το παρελθόν μπαίνουν στην ζωή σου και η ένταση ανεβαίνει κατακόρυφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα ο τομέας των συναισθηματικών σου βρίσκεται στο επίκεντρο αφού η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Σκορπιό υπόσχεται να τον ταρακουνήσει για τα καλά. Η εβδομάδα ξεκινάει με την σύνοδο της Αφροδίτης και του Δία στον Σκορπιό την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, που φέρνει μόνο θετικές εξελίξεις τόσο σε δημιουργικό, όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Σε επίπεδο καλλιτεχνίας και δημιουργικότητας οι δραστηριότητές σου μπορεί να αποδώσουν και οικονομικά. Πρόσεχε μόνο μην υπερβάλλεις αλλά και τάσεις ωραιοποίησης που μπορεί να σε κάνουν να χάσεις την ξεκάθαρη εικόνα. Συναισθηματικά, δείχνεις στον απόλυτο βαθμό στο ταίρι σου τα συναισθήματα σου και ανοίγει μία περίοδος για εσάς εξαιρετικά θετική. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανό νέα γνωριμία να προκύψει μέσα από διασκεδάσεις ή καλλιτεχνικούς χώρου που βρίσκεσαι και θα παίξει ευνοϊκότατο ρόλο στην ζωή σου.

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου πραγματοποιείται το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε κάνει να πετάς στα ουράνια και να βγάλεις τον άκρατο ρομαντισμό σου στην σχέση σου. Προσοχή εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει μπορεί να μην είναι αυτό που φαντάζεσαι, γι’ αυτό μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στον Σκορπιό, σε όψη χιαστί με τον Ουρανό φέρνει έντονες δημιουργικές εμπνεύσεις αλλά και αιφνιδιαστικούς έρωτες. Συναισθηματικά, προσπάθησε να αιφνιδιάσεις το ταίρι σου με κάτι πρωτότυπο και να ξεκινήσετε έτσι μία νέα περίοδο για την σχέση σας. Προσπάθησε να διαχειριστείς πιθανές εντάσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα ξαφνική γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει ή να επιστρέψει άτομο από το παρελθόν που θέλει να σε αιφνιδιάσει.

ΛΕΩΝ

Αυτήν την εβδομάδα όλα περιστρέφονται γύρω από την οικογενειακή εστία αφού η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό αγγίζει αυτό τον τομέα της ζωής σου. Η εβδομάδα ξεκινάει με την σύνοδο της Αφροδίτης και του Δία στον Σκορπιό την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου που έρχεται να δώσει όλη του την εύνοια σε οικογενειακό επίπεδο. Εξαιρετική συγκυρία για έναρξη οικογενειακή επιχείρησης ή εργασίας στο σπίτι. Προσοχή σε υπερβολικά έξοδα για διακόσμηση σπιτιού και σε τάσεις ωραιοποίησης που μπορεί να σε κάνουν να χάσεις την ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική συγκυρία να δημιουργήσεις όμορφη ατμόσφαιρα με το ταίρι σου στο σπίτι και να βγάλεις τα καλύτερά σου συναισθήματα γι΄αυτό. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσω του οικείου φιλικού κύκλου σου, που θα δώσει φτερά αισιοδοξίας και θετικότητα στην ζωή σου.

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου πραγματοποιείται το εξάγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Άρη στον Ζυγό, που είναι σε ισχύ πολλές μέρες, μία αστρολογική συγκυρία που σε βοηθάει να χειριστείς με τον καλύτερο και πιο έξυπνο τρόπο καταστάσεις που προκύπτουν τόσο σε αισθηματικό, όσο και σε φιλικό επίπεδο. Εξαιρετική συγκυρία για εμπορικές συμφωνίες και δημιουργικές συνεργασίες.

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στον Σκορπιό, σε όψη χιαστί με τον Ουρανό έρχεται να ανατρέψει καταστάσεις που λιμνάζουν σε οικογενειακό επίπεδο και να ταράξει τα νερά. Δεν αποκλείονται και ξαφνικές αποφάσεις για μετακόμιση. Συναισθηματικά, είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να λειτουργήσεις ανατρεπτικά με το ταίρι σου και να το αιφνιδιάσεις θετικά, διαφορετικά η ένταση είναι πιθανό να φέρει εκρήξεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν αποκλείονται αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες που μπορεί να αλλάξουν την ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Σκορπιό παίζει καθοριστικό ρόλο αφού αγγίζει τον τομέα των επικοινωνιών σου αλλά και τις σχέσεις με το στενό σου περιβάλλον. Η εβδομάδα ξεκινάει με την σύνοδο της Αφροδίτης και του Δία στον Σκορπιό την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου που δίνει την εξαιρετική της εύνοια σε επικοινωνιακό επίπεδο αλλά και σε θέματα ταξιδιών και επιχειρήσεων. Προσοχή μόνο στις υπερβολές που μπορεί να σε κάνουν να χάσεις το μέτρο. Συναισθηματικά, επικοινωνείς με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματά σου και αυτό είναι κάτι που εισπράττει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή να προκύψει μέσα από φιλικές παρέες που θα παίξει θετικότατο ρόλο στην ζωή σου. Προσοχή γιατί το τετράγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, γιατί λόγω υπερευαισθησίας αλλά και τάσης ωραιοποίησης μπορεί να μην βλέπεις καθαρά διάφορες καταστάσεις.

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου πραγματοποιείται το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και έχεις την διάθεση να βγάλεις όλο σου τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, καλό είναι να αφήσεις τον χρόνο να δείξει πως θα εξελιχθούν νέες γνωριμίες που θα προκύψουν γιατί είναι πιθανό να μην βλέπεις ξεκάθαρα κάποια πράγματα και να απογοητευτείς αργότερα.

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στον Σκορπιό, σε όψη χιαστί με τον Ουρανό, φέρνει ένταση στις σχέσεις με τους στενούς φίλους και συγγενείς και ξαφνικές εμφανίσεις ή και απομακρύνσεις. Συναισθηματικά, καλό είναι να εκπλήξεις το ταίρι σου με ένα κοντινό ταξίδι για να ξεφύγετε και να αποβάλετε την ένταση των ημερών. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα ξαφνική γνωριμία ή μπορεί και επιστροφή ατόμου από το παρελθόν μπορεί να προκύψει που θα σε αναστατώσει.

ΖΥΓΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα πρωταγωνιστεί η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που «αγγίζει» με έντονο τρόπο τον τομέα της υλικής αλλά και συναισθηματικής σου ασφάλειας. Η εβδομάδα ξεκινάει με την σύνοδο της Αφροδίτης και του Δία στον Σκορπιό την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου που λειτουργεί εξαιρετικά ευνοϊκά για τα οικονομικά σου θέματα. Είναι πολύ πιθανή αύξηση των εσόδων σου. Προσοχή πρέπει να δείξεις σε τάσεις σπατάλης που μπορεί να έχεις αλλά και σε τάσεις ωραιοποίησης που μπορεί να σε ξεγελάσει σε διάφορες καταστάσεις. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική συγκυρία για να δημιουργήσεις ρομαντικό σκηνικό με το ταίρι σου και να του εκφράσεις τα έντονα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που θα τονίσει πάρα πολύ την αυτοπεποίθησή σου.

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου πραγματοποιείται το εξάγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Άρη στο ζώδιό σου, είναι σε ισχύ πολλές μέρες, που σου δίνει την δυναμικότητα και την ευφυΐα να επιδιώξεις να πραγματοποιήσεις αυτά που επιθυμείς, αφού η έντονη επικοινωνιακή σου διάθεση και ο τρόπος που δρας δεν αφήνουν περιθώρια αποτυχίας.

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στον Σκορπιό, σε όψη χιαστί με τον Ουρανό, έρχεται να σε αιφνιδιάσει σε οικονομικό επίπεδο και πολύ πιθανό να έχεις ανατροπές που δεν περιμένεις. Συναισθηματικά, θα ήταν προτιμότερο να αιφνιδιάσεις το ταίρι σου με ένα ρομαντικό δείπνο που θα σας βγάλει από την ρουτίνα, διαφορετικά μπορεί να υπάρξει ξαφνική ένταση που θα πρέπει να διαχειριστείς. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανή νέα γνωριμία που θα φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι ο πρωταγωνιστής και αυτής της εβδομάδας αφού η πολυαστρία στο ζώδιό σου τονίζει την προσωπικότητα, την συναισθηματικότητα και τις ανάγκες σου, πιθανά σε υπερβολικό τρόπο. Η εβδομάδα ξεκινάει με την σύνοδο της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σου την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, μία αστρολογική συγκυρία που σε ωθεί να βγάλεις όλη σου την γενναιοδωρία, την αισιοδοξία και την κοινωνικότητα και να εντυπωσιάσεις με την παρουσία σου. Προσοχή σε υπερβολές που μπορεί να κάνεις αλλά και σε λάθος εντυπώσεις που μπορεί να αποκομίσεις για άλλους. Συναισθηματικά, είσαι διατεθειμένος να δώσεις στο ταίρι σου όλη σου την αγάπη και την συντροφικότητα και αυτό σου επιστρέφεται με τον ίδιο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανή νέα γνωριμία που θα σε κάνει να ανέβεις στα ουράνια.

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου πραγματοποιείται το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε κάνει να βγάλεις τον άκρατο ρομαντισμό σου και την φαντασία σου στο ταίρι σου και να περάσετε μοναδικές στιγμές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανό να έχεις λανθασμένη εντύπωση για νέα γνωριμία που θα προκύψει, γι’ αυτό δώσε χρόνο.

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στο ζώδιό σου, σε όψη χιαστί με τον Ουρανό, είναι πιθανό να φέρουν γεγονότα που μπορεί να σε αιφνιδιάσουν και να ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα σου. Συναισθηματικά, είναι πιθανό να βγάλεις επαναστατικές τάσεις στο ταίρι σου και να υπάρξει ένταση μεταξύ σας. Είναι προτιμότερο να εκτονώσεις την τόση ένταση με το να εκπλήξεις το ταίρι σου με κάτι θετικό που θα λειτουργήσει ανανεωτικά για την σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει ξαφνικά ή επιστροφή από τα παλιά που θα σε αιφνιδιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτήν την εβδομάδα η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό πραγματοποιείται σε ένα πολύ ευαίσθητο περιβάλλον για εσένα και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφήσεις πίσω σου παλιές καταστάσεις και να ξεκινήσεις μία νέα περίοδο στην ζωή σου. Η εβδομάδα ξεκινάει με την σύνοδο της Αφροδίτης και του Δία στον Σκορπιό την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου και σε βοηθάει να βρει ηρεμία, να δώσεις συγχώρεση και αγάπη για πρόσωπα και καταστάσεις που σε πλήγωσαν στο παρελθόν. Συναισθηματικά, θέλεις να δώσεις όλη σου την αγάπη και τρυφερότητα στο ταίρι σου και αυτό θέλεις να το κάνεις μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανή νέα γνωριμία που θα παίξει ευεργετικό ρόλο στην ζωή σου αλλά για αρχή θα θέλεις να το ζήσεις μακριά από όλους. Προσοχή γιατί το τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σε κάνει έντονα ευαίσθητο και δεν σε αφήνει να δεις την πραγματικότητα ως έχει.

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου πραγματοποιείται το εξάγωνο του Ερμή από το ζώδιό σου με τον Άρη στον Ζυγό, είναι σε ισχύ πολλές μέρες, που σου δίνει την απαιτούμενη δυναμικότητα και εξυπνάδα να κυνηγήσεις τους στόχους και τα όνειρά σου, αφού τίποτα δεν σε σταματάει.

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στον Σκορπιό, σε όψη χιαστί με τον Ουρανό, έρχεται να ανεβάσει την ένταση αλλά και την εσωστρέφεια και πιθανές ανατροπές στην προσωπική σου ζωή είναι πιθανό να σε ωθήσουν σε μία νέα πορεία. Συναισθηματικά, καλείσαι να αφήσεις πίσω καταστάσεις που μπορεί να σε πλήγωσαν και να κάνεις επαναστατικά βήματα μπροστά με το ταίρι σου, διαφορετικά η ένταση μπορεί να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει αιφνιδιαστικά που θα σε ταράξει σε βάθος ή άνθρωπος από το παρελθόν που μπαίνει ξανά στην ζωή σου και σε διεκδικεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτήν την εβδομάδα κυριαρχεί η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Σκορπιό και είναι πιθανό να σε ωθήσει σε νέα ξεκινήματα σε επίπεδο στόχων και οραμάτων ή σε νέες κοινωνικές συλλογικές δραστηριότητες. Η εβδομάδα ξεκινάει με την σύνοδο της Αφροδίτης και του Δία στον Σκορπιό την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου που σου δίνει όλη την εύνοια για να προωθήσεις τους στόχους και τα όνειρά σου και καταφέρεις να τα πραγματοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εξαιρετικές οικονομικές απολαβές είναι πιθανό να προκύψουν. Προσοχή μόνο σε υπερβολές και σε τάσεις ωραιοποίησης που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική περίοδος για να δραστηριοποιηθείς από κοινού με το ταίρι σου και να καταφέρετε να πετύχετε μαζί σπουδαία πράγματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι είναι πολύ πιθανό να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από φιλική παρέα ή ένας από τους φίλους σου να εκδηλώσει τα συναισθήματά του.

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου πραγματοποιείται το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που σε κάνει έντονα συναισθηματικό και ρομαντικό και είναι ιδανική για στιγμές με φαντασία για εσένα και το ταίρι σου. Προσοχή εσύ που δεν έχεις ταίρι, γιατί νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει είναι πιθανό να μην είναι αυτό που μπορεί να πιστεύεις.

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στον Σκορπιό, σε όψη χιαστί με τον Ουρανό, έρχεται να ταράξει τα νερά στις φιλικές σου σχέσεις και να μπεις σε μία περίοδο με νέους στόχους και οράματα για την ζωή σου. Συναισθηματικά, άρπαξε την ευκαιρία για να κάνεις κάτι πρωτότυπο με το ταίρι σου και έτσι να εκτονώσεις την ένταση που υπάρχει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει ξαφνικά ή άτομο από το παρελθόν να επιστρέψει για να σε αιφνιδιάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό έρχεται να ταράξει τα νερά της επαγγελματικής σου ζωής και να σου δώσει ώθηση, έστω και με πρωτότυπο τρόπο, για νέα ξεκινήματα. Η εβδομάδα αρχίζει με την σύνοδο της Αφροδίτης και του Δία στον Σκορπιό την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου που δίνει την εύνοιά της στον επαγγελματικός σου τομέα και είναι τώρα εξαιρετική στιγμή για να καταφέρεις να αναγνωριστείς και να διακριθείς στον χώρο αυτό. Εξαιρετικές οικονομικές απολαβές είναι πολύ πιθανό να προκύψουν. Προσοχή σε υπερβολικές συμπεριφορές και τάσεις ωραιοποίησης καταστάσεων και ανθρώπων που μπορεί να σε στενοχωρήσουν. Συναισθηματικά, είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις να προχωρήσεις σε επισημοποίηση της σχέσης σου ή να παρουσιάσεις το ταίρι σου στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μέσω του επαγγελματικού τομέα μπορεί να προκύψει που θα λειτουργήσει ευεργετικά τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου πραγματοποιείται το εξάγωνο του Ερμή από το ζώδιό σου με τον Άρη στον Ζυγό, που είναι σε ισχύ πολλές μέρες, δίνοντάς σου την έντονη δραστηριοποίηση αλλά και την εξυπνάδα να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και να ζήσεις την ζωή σου με το τρόπο που θέλεις.

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στον Σκορπιό, σε όψη χιαστί με τον Ουρανό, έρχεται να δημιουργήσει ανατροπές σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε οδηγήσουν σε μία νέα πορεία. Συναισθηματικά, είναι πιθανό να πάρεις ξαφνικές αποφάσεις που θα οδηγήσουν την σχέση σου σε άλλο επίπεδο και θα την παρουσιάσεις στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία αιφνιδιαστικά μπορεί να μπει στην ζωή σου μέσα από τον επαγγελματικό σου περίγυρο, ή άτομο από το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να προκύψει ξαφνικά και να διεκδικήσει θέση στην ζωή σου πάλι.

ΙΧΘΥΣ

Αυτήν την εβδομάδα η Νέα Σελήνη από τον Σκορπιό έρχεται να λειτουργήσει θετικά για εσένα και να σε οδηγήσει σε μία νέα πνευματικότητα και φιλοσοφία ζωής. Η εβδομάδα αρχίζει με την σύνοδο της Αφροδίτης και του Δία στον Σκορπιό την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου που σου δίνει την αισιοδοξία να επιδιώξεις ότι σε ενδιαφέρει σε επιμορφωτικό επίπεδο και να ξεκινήσεις ένα νέο πνευματικό ταξίδι. Νομικά θέματα που μπορεί να έχεις είναι πιθανό να έχουν πολύ καλή εξέλιξη. Προσοχή σε υπερβολικές συμπεριφορές που θα σε οδηγήσουν να χάσεις την συγκέντρωση στον στόχο σου. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική στιγμή για να περάσεις καλά με το ταίρι σου και γιατί όχι να πραγματοποιήσεις μαζί του ένα ταξίδι που τόσο ήθελες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από παρέες παλιών γνωστών και φίλων που θα εξελιχθεί θετικότατα. Προσοχή γιατί το τετράγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, σε κάνει να ωραιοποιείς ανθρώπους και καταστάσεις και στο τέλος μπορεί να πληγωθείς.

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου πραγματοποιείται το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου που σου χαρίζει ρομαντισμό και φαντασία που μπορείς να βγάλεις στην σχέση σου και να περάσεις έντονα τρυφερές στιγμές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, αλλά καλό θα ήταν να δώσει χρόνο για να δεις τι πραγματικά μπορεί να σου δώσει.

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στον Σκορπιό, σε όψη χιαστί με τον Ουρανό, έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα της μέχρι τώρα ζωής σου και σε ωθεί να υιοθετήσεις νέα στάση ζωής για να προχωρήσεις. Συναισθηματικά, ένα ξαφνικό ταξίδι με το ταίρι σου θα σας βγάλει από την ρουτίνα, θα γνωρίσεις μαζί του νέα μέρη και θα εκτονώσετε την ένταση με τον πιο θετικό τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει μέσα από επιμορφωτικά σεμινάρια που παρακολουθείς ή ξαφνικές επιστροφές από το παρελθόν ζητούν νέα ευκαιρία.

The post Τι προβλέπουν τα άστρα από 13-19.11.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα