Τί προβλέπουν τα άστρα από 1-7.5.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα θα πάρετε τα πάνω σας, θα νιώσετε αυτοπεποίθηση, στόχος σας θα είναι να υπερισχύσετε και να εντυπωσιάσετε. Ευνοούνται παρουσιάσεις, συνομιλίες, αγορεύσεις, σε επικοινωνιακά θέματα θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ο Ερμής στο ζώδιό σας γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία, διορατικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζουν, οι επαγγελματικές σας ιδέες θα είναι προχωρημένες, έξυπνες και

επικερδείς. Η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε, να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, επαγγελματικά και ερωτικά. Τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας, με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό, θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο, που το τελευταίο καιρό οι σχέσεις σας ήταν τεταμένες. Στο κλείσιμο του εξαημέρου συνάντηση θα έχετε με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη των επαφών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα, ανέμελη θα είναι η στάση σας, τις υποθέσεις σας, επαγγελματικές και ερωτικές, θα τις χειριστείτε με χαλαρότητα, στα δύσκολα ζητήματα καλό θα είναι να μη δείξετε αδιαφορία ή απάθεια. Τις εργασιακές σας εκκρεμότητες μάλλον δε θα τις κλείσετε, είναι πολύ πιθανόν να τα αφήσετε όλα για αύριο. Τακτοποιήσεις και διεκπεραιώσεις θα γίνουν μετά τις 4 του μήνα, με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στα μέσα της εβδομάδας, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και αντίθεση με τον Ποσειδώνα, θα υπάρξει κίνδυνος να παρερμηνέψετε και να δώσετε λάθος εξηγήσεις. Σύγχυση θα υπάρξει στον τρόπο σκέψης σας, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Για μέσα στην εβδομάδα σάς συμβουλεύω να αποφύγετε τα ριψοκίνδυνα άλματα και τα οικονομικά ρίσκα. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό, στον ερωτικό σας τομέα επανασύνδεση θα έχετε με πρόσωπο από τα παλιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα αντιφατική θα κάνει τη στάση σας, σε κάποια θέματα θα δείξετε ζωτικότητα, τόλμη και δυναμισμό, σε κάποια άλλα όμως, η συμπεριφορά σας θα είναι παθητική και αδιάφορη. Αφήνετε στην άκρη προβληματισμούς γύρω από οικονομικά ζητήματα, αρνητικοί θα είστε σε οτιδήποτε μπορεί να σας δεσμεύσει. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο, ενδιαφέρον θα δείξετε για τη σωματική σας κατάσταση, θα επικεντρωθείτε σε θέματα υγείας αλλά και καλλωπισμού. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό, επιθυμία σας θα είναι η ψυχολογική και συναισθηματική ηρεμία, θα αποφύγετε τις εντάσεις, ειρηνική και συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας. Προς το κλείσιμο της εβδομάδας, με την Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη, παίρνετε απόφαση να απομακρυνθείτε από ερωτικά πρόσωπα, που σας δημιουργούν στρες και πίεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρεμη θα είναι η εβδομάδα σας, τα γεγονότα θα κυλήσουν αργά, συνεπώς θα έχετε το χρονικό περιθώριο να κινηθείτε και να αποφασίσετε με την ησυχία σας. Με τον Ερμή στον Κριό να γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία, απελευθερωμένη θα είναι η σκέψη σας, δυναμικά θα κινηθείτε σε περίπτωση που πρέπει να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας. Η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα ισορροπήσει το συναισθηματικό σας κόσμο, φεύγουν εντάσεις, διλήμματα και κυκλοθυμίες. Στα μέσα της εβδομάδας θα τακτοποιήσετε ανοιχτά εργασιακά θέματα, σε τάξη και προγραμματισμό βάζετε μια οικονομική σας υπόθεση. Με την Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, προσοχή στις εικασίες και στις θεωρίες σας, ενδεχομένως η κρίση σας να μην είναι σωστή, καλό θα είναι να μη μείνετε προσκολλημένοι σε καχύποπτες σκέψεις. Ίσως να εμφανίσετε μια αδυναμία να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα, αναλύστε τις καταστάσεις, βγείτε από τις προσωπικές σας αυταπάτες. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό, τερματίζουν τυχόν τσακωμοί με το ερωτικό σας ταίρι.

ΛΕΩΝ

Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σας, βασική σας επιθυμία θα είναι να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Θα επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, θα δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στη γενική σας εικόνα, θα προσπαθήσετε να προβάλετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα καταφέρει να σας δραστηριοποιήσει, σε θέματα επαγγελματικά διεκπεραιώνετε εργασίες και υποχρεώσεις. Παίρνετε νέες αποφάσεις, τόσο για ζητήματα οικονομικά και ερωτικά, όσο και για θέματα προσωπικής βελτίωσης. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό κάντε το βήμα να πλησιάσετε το πρώην ταίρι σας, αν επιθυμείτε επανασύνδεση θα λάβετε απαντήσεις που θα σας ικανοποιήσουν. Εσείς οι ερωτικά μόνοι καλοδεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο άτομο, θα σας ανοίξει προοπτική σταθερού ερωτικού δεσμού. Η εβδομάδα σας θα κλείσει με θερμό ερωτικό ραντεβού, οι εξελίξεις θα είναι απρόοπτες και ευχάριστες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα, γοητευτικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, με τον Ερμή στον Κριό να γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε και θα εκφραστείτε. Πολύ καλά θα τα πάτε στις επαγγελματικές σας συζητήσεις, θετική κατάληξη θα έχουν συμβούλια και συμφωνίες. Εσείς που επιθυμείτε χρηματική αύξηση ή αλλαγή πόστου, κάντε την προσπάθεια να περάσετε σε διεκδικήσεις, η κατάληξη δε θα σας απογοητεύσει. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σας θα οργανώσετε τις κινήσεις σας, έρχονται προγραμματισμοί, διεκπεραιώνετε ανοιχτά ζητήματα και υποχρεώσεις. Τακτοποιείτε καταστάσεις που σας αγχώνουν, τώρα θα έχετε το χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό, παίρνετε απόφαση να ξεκινήσετε σχέση με πρόσωπο, που από καιρό προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Την αυτοπεποίθησή σας θα τονώσει ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα, θα επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση και θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Σε ερωτικά ζητήματα η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως τολμηρή, σε συνδυασμό με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή στον Κριό, εσείς που αναζητάτε καινούργια γνωριμία θα είστε σε θέση να κερδίσετε το ενδιαφέρον του προσώπου, στο οποίο θα στοχεύσει η καρδιά σας. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο σταθεροποιείστε συναισθηματικά, τώρα θα πάρετε σωστές αποφάσεις. Δείξτε προσοχή στην αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, ίσως να παρερμηνεύσετε λόγια ή απόψεις, εστιάστε στη θετική πλευρά των καταστάσεων και όχι στην αρνητική. Με την εμφάνιση της Σελήνη στο ζώδιό σας θα τα ξαναβρείτε με οικογενειακό ή ερωτικό πρόσωπο, με το οποίο είχαν παγώσει οι επαφές σας. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με την Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη, καλό θα είναι με το ταίρι σας να αποφύγετε τα πείσματα και τις εγωιστικές κόντρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα και τον Ερμή στον Κριό να γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία, τόσο με το παρουσιαστικό σας, όσο και με την εκφραστικότητά σας θα κλέψετε τις εντυπώσεις, θα περάσετε τις απόψεις σας ή τις ιδέες σας, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον προσώπου, που με την υποστήριξή του θα συμβάλει στην προσωπική σας βελτίωση, επαγγελματική ή οικονομική. Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα σας εξοπλίσει με σύνεση και αυτοσυγκράτηση, μελετημένες, διπλωματικές και στρατηγικές θα είναι οι ενέργειές σας. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, ίσως να εμφανιστούν στη μνήμη σας απογοητεύσεις του παρελθόντος, ωστόσο θα έχετε την ψυχική δύναμη να τις φρενάρετε και να μην τις αφήσετε να επηρεάσουν την ψυχολογία σας. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα σας ωθήσει να δώσετε το περιθώριο να σας ανοιχτεί συναισθηματικά πρόσωπο, που το ενδιαφέρον του για εσάς από φιλικό έχει μετατραπεί σε ερωτικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή στον Κριό να γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία, αμεσότητα και ειλικρίνεια θα έχει η στάση σας, επιθυμία σας θα είναι να ξεκαθαρίσετε, να διαλευκάνετε και να κλείσετε συμφωνίες. Ανανεωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, έμπνευση και διορατικότητα θα σας χαρακτηρίζει, η οξυδέρκειά σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε επίμαχα ζητήματα, που από καιρό σας δυσκολεύουν. Παίρνετε νέες αποφάσεις, περνάτε σε ανακοινώσεις, ωστόσο με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη καλό θα είναι να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας, κινηθείτε προσγειωμένα, αποφεύγοντας τις υπερβολές. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό θα είστε σε θέση να εξισορροπήσετε τις καταστάσεις, θα ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά, βασικό σας μέλημα θα είναι να μην αδικήσετε ή να μην υποτιμήσετε. Στον ερωτικό σας τομέα συμφιλιώνεστε και επανασυνδέεστε με το πρώην ερωτικό σας ταίρι, η στάση σας θα είναι συγκαταβατική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα ίσως να βγάλει στην επιφάνεια την ανάγκη σας για αρχηγία και επιβολή. Προσοχή στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη, καλό θα είναι να μη βγάλετε στάση επιτακτική ή πιεστική. Αν προσπαθήσετε να επιβάλετε τις απόψεις σας, θα δημιουργήσετε εντάσεις και αντιδράσεις, κινηθείτε μεθοδικά, διπλωματικά και όχι παρορμητικά. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα ηρεμήσει τον εσωτερικό σας κόσμο, θα καταφέρετε να τα βρείτε τόσο με τον εαυτό σας, όσο και με τους τρίτους, φίλους ή συνεργάτες. Στον ερωτικό τομέα, για εσάς τους χωρισμένους θα υπάρξει ευκαιρία επανασύνδεσης, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τις δικές σας διαθέσεις. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη, ίσως να μην είστε σε θέση να περάσετε σε υποχωρήσεις, εσείς που είστε σε σταθερή ερωτική σχέση χαλιναγωγήστε την αντιδραστικότητά σας, σας συμβουλεύω να μη ρίξετε λάδι στη φωτιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζωηρούς και ανήσυχους θα σας κάνει ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο. Θα φλερτάρετε, θα προσεγγίσετε, θα θελήσετε να εντυπωσιάσετε, σε συνδυασμό με τον Ερμή στον Κριό να γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία, θερμή κουβέντα θα πιάσετε με γοητευτικό πρόσωπο. Είναι πολύ πιθανό μέσα στην εβδομάδα να προκύψει ολοκαίνουργια ερωτική γνωριμία, ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να πάρετε προσγειωμένες αποφάσεις. Εσείς που είστε σε ερωτικό δίλημμα και δε ξέρετε αν θα πρέπει να γυρίσετε πίσω στα παλιά ή αν θα πρέπει να συνεχίσετε τη ζωή σας με καινούργιο ταίρι, η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα φέρει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα στην καρδιά σας, βάζοντας κάτω τα υπέρ και τα κατά των περιπτώσεων θα πάρετε αποφάσεις, για τις οποίες αργότερα δε θα μετανιώσετε. Η εβδομάδα σας θα κλείσει με δηλώσεις, οι υποσχέσεις που θα δώσετε και θα σας δώσουν, θα τηρηθούν.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής στον Κριό γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία, ευγλωττία θα σας χαρακτηρίζει, καθαρός και εκφραστικός θα είναι ο λόγος σας, τεκμηριωμένα θα θέσετε τις απόψεις σας. Εσείς που θέλετε να περάσετε τις ιδέες σας, θα καταφέρει να πείσετε, σε περίπτωση λεκτικών συγκρούσεων θα υπερισχύσετε. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο, συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, διπλωματικά θα χειριστείτε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με οικονομικές συμφωνίες. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους υποσυνείδητα συμπλέγματα και συναισθηματικά μπερδέματα. Η σκέψη σας ίσως να γίνει καχύποπτη, καλό θα είναι να ερευνήσετε πολύ καλά τα γεγονότα πριν καταλήξετε ή πριν χρειαστεί να δώσετε απαντήσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό, ερωτικό ταίρι με το οποίο προσφάτως χωρίσατε ή τσακωθήκατε, θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει με νέες βλέψεις.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 1-7.5.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα