Ραγάδες ενόψει καλοκαιριού? 4+1 μυστικά oμορφιάς για να τις εξαφανίσεις μόνη σου στο σπίτι!

Κι όμως υπάρχει Λύση με αυτά τα Θαυματουργά Tips! Οι ραγάδες είναι ένα είδος ουλής που εμφανίζεται όταν το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του, σχεδόν πάντα αφού έχει τεντωθεί υπερβολικά.

Το δέρμα σου αποτελείται από την ελαστίνη, που είναι ένας μαλακός ελαστικός ιστός. Παρόλο που το δέρμα σου είναι ελαστικό, έχει και αυτό τα όριά του και όταν αυτό ξεπεραστεί δημιουργούνται οι ραγάδες. Περιπτώσεις που το δέρμα σου ξεπερνά την ελαστικότητά του είναι όταν υπάρχουν απότομες αλλαγές βάρους, απότομη

αύξηση στην εφηβεία, και εγκυμοσύνη.

Βασικά οι περιβόητες ραγάδες σχηματίζονται στο μεσαίο στρώμα του δέρματος, και αυτός είναι ο λόγος που τις καθιστά αδύνατες να εξαφανιστούν.
Μπορεί να εμφανιστούν ως λίγες κόκκινες ή πολλές μικρές γραμμές. Σταδιακά οι ραγάδες ξεθωριάζουν και γίνονται ασημένιες ή λευκές αλλά δεν φεύγουν από μόνες τους.

Στις περισσότερες περιπτώσεις τα ακαλαίσθητα σημάδια εμφανίζονται σε σημεία του σώματος στα οποία υπάρχουν αποθέματα λίπους, όπως στους γλουτούς, στην κοιλιά, στους βραχίονες, στους μηρούς και στο στήθος.

Για να διατηρήσεις το δέρμα σου ελαστικό και να αποφύγεις την εμφάνιση ραγάδων, είναι πραγματικά σημαντικό να το ενυδατώνεις σε βάθος και να του εξασφαλίζεις τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να μη δημιουργούνται σκασίματα και ουλές.

Εμείς σου βρήκαμε θαυμάσιες φυσικές θεραπείες που μάλλον θα σε σώσουν.

Καθημερινή ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ με Φυσικά Συστατικά!
Σε ένα μικρό δοχείο ανάμειξε ίσα μέρη ελαιόλαδου, έλαιο φύτρων σιταριού και αλόης βέρα.

– Ανακάτεψε τα υλικά μέχρι να γίνουν πολτός και άπλωσέ τον στις πάσχουσες περιοχές καθημερινά! Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσεις στο δέρμα σου σωστή θρέψη και θα συμβάλλεις στην πρόληψη και στη μείωση των ραγάδων!

Χρησιμοποίησε ΛΕΜΟΝΙ!
Τα λεμόνια είναι γνωστά για την φυσική λευκαντική τους δράση. Τα οξέα και οι βιταμίνες που περιέχει το λεμόνι μπορούν να αφαιρέσουν αποτελεσματικά το τα νεκρά κύτταρα και να κάνει τις ραγάδες νε εξαφανιστούν

– Πάρε το ένα μισό και τρίψε το απαλά στην περιοχή με τις ραγάδες για τουλάχιστον 10 λεπτά. Νιώσε το χυμό του λεμονιού στο δέρμα σου και ξέπλυνε με ζεστό νερό!

Μάσκα με ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΥΓΟΥ!
Το αυγό περιέχει 40 διαφορετικές πρωτεΐνες και για αυτό το λόγο βοηθά πολύ το δέρμα. Το ασπράδι του αυγού έχει επίσης και κολλαγόνο και βιταμίνη Α, και είναι ωφέλιμο για την υγεία του δέρματος.

– Ξεχώρισε το ασπράδι από τον κρόκο και «Χτύπα» το για λίγο με ένα πιρούνι.Άπλωσε το στις ραγάδες και άφησε το να δράσει για 15 λεπτά. Ξέπλυνε με νερό.

Ταμπόναρε την περιοχή με ΧΥΜΟ ΠΑΤΑΤΑΣ!
Ο χυμός της πατάτας περιέχει αρκετές βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, τα οποία ευνοούν την ανάπτυξη αλλά και την αποκατάσταση των κυττάρων του δέρματος.

– Κόψτε μια πατάτα μεσαίου μεγέθους σε χοντρές φέτες, έπειτα πάρε μία από αυτές τις φέτες και τρίψτε απαλά τις ραγάδες σου για λίγα λεπτά. Βεβαιώσου ότι ο χυμός της πατάτας καλύπτει ικανοποιητικά την περιοχή των ραγάδων.Τέλος, άφησε το χυμό της πατάτας να στεγνώσει και στη συνέχεια ξέπλυνε εκείνο το σημείο με χλιαρό νερό.

Απολέπιση με ΖΑΧΑΡΗ και ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ!
Η φυσική λευκή ζάχαρη είναι μία από τις καλύτερες φυσικές θεραπείες για να απαλλαγείς από τις ραγάδες. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ως απολεπιστικό προϊόν για το δέρμα σου.

– Ρίξε μια κουταλιά της σούπας από την ακατέργαστη ζάχαρη σε λίγο αμυγδαλέλαιο και πρόσθεσε μερικές σταγόνες από χυμό λεμονιού. Έπειτα, ανακάτεψε τα υλικά σου καλά και τρίψε με απαλές κινήσεις το μείγμα στο δέρμα σου για τουλάχιστον 10 λεπτά κάθε ημέρα πριν από το ντους. Αν το κάνεις αυτό για ένα μήνα θα δεις ότι οι ραγάδες σου θα αρχίσουν να σβήνουν.

Extra Tip: Είναι πολύ σημαντικό να πίνεις νερό για να διατηρείς το δέρμα σου ενυδατωμένο και ελαστικό.

Επίσης, να τρως καλά γιατί το σώμα σου χρειάζεται τα θρεπτικά συστατικά που μπορούν να επωφελήσου το δέρμα σου.
Ενδεικτικά, να καταναλώνεις ικανοποιητική ποσότητα πρωτεϊνών καθημερινά, όπως τρόφιμα με βιταμίνες C και E.
Οι ξηροί καρποί είναι πολύ θρεπτικοί, και μπορούν να βοηθήσουν ακόμα και στη διάρκεια εγκυμοσύνης.

Ανακάλυψε Βιολογικά Προϊόντα Αποτελεσματικής Καταπολέμησης των Ραγάδων στο www.organicbrands.gr με ένα κλικ ΕΔΩ!!!

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο 2310-220722

ΔΩΡΕΑΝ Έξοδα Αποστολής και Αντικαταβολής για Όλη την Ελλάδα!!!

Organicbrands on Facebook
Organicbrands on Instagram

The post Ραγάδες ενόψει καλοκαιριού? 4+1 μυστικά oμορφιάς για να τις εξαφανίσεις μόνη σου στο σπίτι! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα