Προστατέψτε την ομορφιά σας από το κρύο

Εαν είναι το κρύο τσουχτερό αυτά τα προϊόντα είναι απαραίτητα για το χειμωνιάτικο νεσεσέρ σας: θα προστατέψουν τα μαλλιά, τα χείλη και το δέρμα σας.

Ενυδατική κρέμα: Αν έχετε πολύ ξηρή επιδερμίδα με το κρύο εφυδατώνεται και δημιουργεί την αίσθηση τραβήγματος. Επενδύστε σε μια πλούσια ενυδατική κρέμα η οποία θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σας και απλώνετέ τη πάντα σε καθαρή επιδερμίδα.

Λάδια: Τα λάδια είναι πάντα πιο πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία από ότι μια κρέμα. Στην αγορά θα βρείτε λάδια για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά.
* Στο ντους: Προσθέστε λίγες σταγόνες λάδι της επιλογής

σας στο αφρόλουτρο για πλούσια θρέψη.
* Ως λοσιόν σώματος: Χρησιμοποιήστε τα λάδια μετά το ντους σε νωπή επιδερμίδα για γρήγορη εφαρμογή ή σε στεγνή για πιο βαθιά θρέψη.
* Στις ξηρές φτέρνες, τα πόδια και τους αγκώνες: πριν τον ύπνο εφαρμόστε λάδι με κυκλικές κινήσεις και φορέστε βαμβακερές κάλτσες.

Ενυδατική χεριών: Για όλο το χειμώνα έχετε στην τσάντα σας μια ενυδατική κρέμα χεριών η οποία θα αφήνει τα χέρια πολύ απαλά και ενυδατωμένα. Για να μην σκάσουν τα χέρια σας όταν τα πλένετε χρησιμοποιείτε χλιαρό και όχι ζεστό νερό και πριν πέσετε για ύπνο απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα κρέμας και φορέστε από πάνω γάντια.

Lip balm: Oι εναλλαγές της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος και ο κρύος αέρας μπορεί να ξηράνουν τα χείλη, τα οποία αφυδατώνονται. Aν γλείφετε τα χείλη σας για να τα ανακουφίσετε, καθώς θα εξατμίζεται το σάλιο, η αφυδάτωσή τους θα επιδεινώνεται. Κάντε απολέπιση με λίγη ζάχαρη και λίγο ελαιόλαδο και απλώστε το lip balm.. Αμέσως τα χείλη σας θα γίνουν πιο μαλακά από ποτέ. Προσοχή όμως! Μην τα τρίβετε πολύ δυνατά, κατά τη διάρκεια της απολέπισης, διότι μπορεί να τα τραυματίσετε.

Το μυστικό

Βοηθήστε την ενυδατική προσώπου σας να απορροφηθεί καλύτερα: ζεστάνετε την ενυδατική σας ανάμεσα στα χέρια σας. Απλώστε την στο πρόσωπό σας με κυκλικές αργές κινήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα